Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kobiecykarol89

Co myślicie o Paniach ubranych tak na groby??

Polecane posty

Gość gość
Takich nie widzialam ale duzo chodzi w krotkich czarnych spodniczkach i kozakach na wysokim obcasie. Mnostwo wymyslnych strojow i makijazy;)

ja takie widzialem kiedys dawno, ale dziwne ze tylko panie pokazują bo panowie też się zdarzają tacy wypacykowani zwłaszcza Ci mlodsi :o

dajcie spokoj...dlatego w tym roku 1szy raz nie ide... :(:( raz to "impreza masowa" a ja unikam takie, dwa ze nie mam ochoty z takimi ludzmi sie spotykac i obcowac, wiadomo ze to na pokaz zeby sie pokazac, kto lepiej ma kto gorzej, ocena i w ogole żenua, jestem zdania ze jak juz isc na czyjs grób to po albo przed tą szopką na spokojnie, cały rok jest na to, mozna bez tych tlumow w ciszy i faktycznej zadumie jak sie ma nastrój, a nie tak jak dziś na siłę i na pokaz, bo taka prawda. katolicy nie musicie sie ze mną zgadzać, nie dbam o to :P:P:P

Gość gość
A chooy cię obchodzi to kto jak się ubiera?

Gość gość
W moim mieście co roku jest rewia mody... Niesmaczne to dla mnie.

Gość gość
a ja lubię tę tradycję i chodzę na groby zawsze wieczorem - pięknie wtedy wyglądają te cmentarze całe w światełkach

No mnie nie obchodzi, dlatego nie idę "podziwiac", to najlepszy sposob na pokazanie takim gdzie ich miejsce - nie przybycie w to miejsce gdy oni tam są.

Gość gość
ale na groby ida, i zapewne do kosciola na msze czego wiele nie robi.Dajcie dziewczynom spokoj.Gadka u jak faceta co nie chcialo mu sie isc do kosciola to powiedzial ze nie ma garnituru a w dzinsach i tiszercie nie pojdzie

Gość gość
Myślę, ze mozna ladnie wygladac i sie elegancko ubrac i to nic dziwnego bo w koncu spotyka sie czesto rodzine , znajomych... Aczkolwiek takie stoje jak na zdjeciach sa juz niesmaczne

Gość gość
podobaja mi sie te fotki, maja klimat, nie bylam na grobach na Wszystkich Swietych juz od 8 lat, tyle ile jestem za granica, zawsze b. lubilam i chodzilam wieczorami.Cmentarz na W.Swietych ma cos z choinki ze swiatelkami

Gość gość
nie widziałem takich pań na cmentarzu ale jak im tak wygodnie to niech chodzą

Gość gość
Nie widzę nic "niesmacznego" w takim stroju. Niesmaczne byłoby pokazanie się na cmentarzu z doopą na wierzchu, a nie w futerkowych kozakach. Chodzenie z połową cycków na wierzchu po mieście wam nie przeszkadza, ale ubranie spódnicy i kozaków z futerkiem na cmentarz - już tak :O Co za idiotki tu siedzą.

Gość gość
14:00, ubrać to można choinkę, analfabetko.

Gość gość
Ogolnie co do strojenia sie nie mam nic przeciwko, o ile ktos ubierze sie stosownie do okazji

Gość gość
futra na swieto zmarlych to juz tradycja z dawien dawna haha.. kiedys w listopadzie byly juz mrozy i kozuszek, czapke z lisa trzeba bylo miec.. te przynajmniej sa sztuczne. a tak panie na swieto zmarlych w martwych zwierzetach przychodzily i panowie tez..

Gość gość
kobiecykarol89 dziś ło matko jakie tandeciary :D haha i to ma być rewia mody? chyba na wiosce gdzieś. \Przecież to obciach tak sie ubrać

Gość gość
Marquis De Sade dziś Kotarbus zadyndaj nam dzyndzlem :D

Gość gość
Zapewne te panie przyszły na cmentarze prosto z imprezy halloweenowej w remizie

Gość gość
A ja lubię futra. Nie takie sztuczniaki tylko prawdziwe. Wszystko w temacie.

Gość gość
polski zascianek na kafe.te kobiety wogole nie wyrozniaja sie za bardzo z tlumu, mlode sa to co maja ubrac, berecik z antenka i dlugi flauszowy plaszczyk+mokasyny?