Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej! Od kilku dni chodze nie pomalowana i lubie naturke

Polecane posty

Gość gość

Miałam sztuczne rzęsy, i bez make up nie wychodzilam nigdy, rzęsy mi się przerzedzily i teraz stosuje odżywkę l4l bo czytałam dobre opinie i byłam u kosmetyczki na oczyszczaniu manualnym i chce mieć ładna cerę. Jedynie wada jest taka, że blada mam twarz i rzęsy jasne. Zafarbowalam włosy z blond na ciemny blond zbliżony do mojego naturalnego, żeby odrostow nie widać było i trochę pomogło i jestem bardziej wyraźną . Mam jasne rzesy, ale wczoraj pierwszy raz zauważyłam, że są gestsze i ciut ciemniejsze. Zazdroszczę tym dziewczyna co mają ciemną oprawę oczow i brwi... One są śliczne bez czy z make up, ale wiecie co? Zaakceptowalam siebie i wygladam na 18 lat nie umalowana, ale nie przeszkadza mi to. Wiecie co trzeba pić lub jeść, żeby cera była zdrowa na twarzy i żeby naturalnie były policzka przyciemnione, różowe? Czy wychodzicie nie pomalowane do pracy, szkoły czy do sklepu? Jak się czujecie z tym?

Gość gość
Zainwestuj w dobre urządzenie do darsonwalizacji. Będziesz miała dotlenioną, ładną cerę. Pamiętaj o peelingu ( możesz kupić płatki peelingujące w rossmannie. Najlepszy jest minimalizm dlatego im mniej kremów tym lepiej ). 2x w tygodniu po kąpieli ( skóra musi być wilgotna ) wklepuję olejek arganowy. Do mycia używam naturalnego mydła lub pianki. Mam też odkurzacz do zaskórników ( jest coś takiego :) ). Pij dużo mineralnej wody.

Gość gość
gość dziś Możesz mi dokładnie napisać o darsonwalizacje? I co to za odkurzacz? Woow nie słyszałam o tym. Mam mieszaną cere, ale bardziej suchą mogłabyś mi podpisać w punktach jakie preparaty powinnam kupić? Czyli tonik do mycia twarzy, peeling, krem? Mam krem naturalny z olejkiem arganowym i myje się under Twente peeling. Jak powinnam stosować krem? Raz rano czy rano i wieczorem?

Gość gość
Woda+sól morska z rana przed śniadaniem. Woda+sok z cytryny.

Gość gość
nie moge pic wody z cytryna na czczo bo wtedy mam zgage, pije ja w trakcie dnia, wode z sokiem z cytryn sycylijskich oraz wode z sokiem z granata

Gość gość
Up

Gość gość
Dziękuję :) a wodę z cytryną staram się pić rano, wodę też piję na razie 8 szklanek dziennie owoce i warzywa :) jak tylko będę miała nadmiar gotówki to kupię, ogólnie skarby maroka tam można kupić naturalne olejki i kremy i jest dość tanio

Gość gość
brak motywacji, aby osiągnąć sylwetkę twoich marzeń ? 1. zamów pakiet dzik lub pakiet dla kobiet na www.igortreneronline.pl 2. wyślij swoje zdjęcia "przed" i "po" przemianie 3. weź udział w konkursie przemiana miesiaca na www.igortreneronline.pl 4. wygraj 10.000 zł

Gość gość
gość dziś Reklamy nie potrzebuje w moim temacie.

Gość gość
Tez lubie nature ,pokaz cycki:-P

Gość gość
Nmzc :)

Gość gość
Super! Naturalne dziewczyny są najlepsze!