Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczna Magdaleno Joanno czy byłaś kiedyś w spódnicy

Polecane posty

Gość gość

na cmentarzu.

Gość gość
Na cmentarz to trzeba wygodnie i ciepło się ubrać a nie pizga z każdej strony a jedna z drugą w mini aż d**e widać. Śmiechu warte. Zwróciłam dziś na to uwagę :)

Gość gość
Kobieca kobieta często ubiera spódnicę, również na cmentarz

Gość gość
zazwyczaj na Święto Zmarłych w brzydką wietrzno-deszczową jesienną pogodę zakładałam spodnie, ale moje spodnie są bardzo kobiece, bo podkreślają kobiece kształty, więc po jaką cholerę dodatkowo marznąć w spódnicy? Trzeba być zwyczajnie niemądrym, żeby z własnej woli spędzić cały dzień na zimnym powietrzu w spódnicy. Choroba murowana. To już wolę raz założyć spodnie, niż się rozchorować i na cały tydzień być wyłączona z życia.

Gość gość
17:30 ale lans jest :D

Gość gość
* to było odniesienie do tych miniówek na cmentarzu ;)

Gość gość
Nie ma kobiecych spodni. Kobiece są sukienki i spódnice. Dziś miałam na sobie elegancką spódnice przed kolanko, eleganckie rajstopy i eleganckie kozaki, krótki płaszczyk. Na cmentarzu byłam w południe i wieczorem i czułam się bardzo komfortowo. Tonacja delikatny niebieski popiel i bordo. Zawsze przestrzegam reguły maximum dwóch kolorów włączając w to okrycie głowy i rękawiczki :) O jakim przeziębieniu mowa, przecież jesienią nie zakłada się letniej spódniczki ;)

Gość gość
Jakby nie było spodni kobiecych (czyt. podkreślających kobiecość) to by ich nie produkowali. Kobiece spodnie mają inny krój w biodrach niż męskie i mogą być bardziej kobiece niż jakaś bezkształtna prosta workowata spódnica. Raz można sobie pozwolić na spodnie, tym bardziej że większość dnia spędza się wtedy na często już zimnym jesiennym powietrzu.