Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy taki facet sie dystansuje?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli wczesniej pisal do mnie bardzo czule codziennie w stylu " moje kochanie", " moje marzenie", "bede snil o Tobie" itd. a teraz pisze ,ale chlodniej np. " milego dnia :*" ? czy przesadzam jesli to trwa juz od kilku dni?

Gość gość
Przeżyłam ostatnio to samo i niestety tak, dystansował się. Nie miał odwagi powiedzieć wprost, że nie czuje tego samego, co na początku. Zdenerwowałam się, gdy milczał ponad dobę, wymusiłam wręcz na nim określenie swoich uczuć do mnie i niestety wtedy przyznał, że nie widzi przyszłości razem...

Gość gość
No wlasnie tego sie obawiam :( Ja nie chce go przymuszac do jakiegos deklarowania sie bo to moze podzialac wlasnie odwrotnie, nie bede go naciskac. Ale czuje, ze sie zdystansowal, ale nic bede obserwowac to dalej. Zastanawiam sie tylko skad taka nagla zmiana zachowania...

Gość gość
Ja też nie chciałam naciskać, trwało to mniej więcej miesiąc, byliśmy już wtedy zupełnie inną parą niż na początku :( Nie jest powiedziane, że u Ciebie jest tak samo, a jaki macie staż? Jak minęło kilka miesięcy, to jeszcze można to zrozumieć, a jeśli przygasł po paru tygodniach, to już trochę średnio...

Gość gość
Minelo juz 2 lata, z tym, ze teraz mielismy "przerwe" kilka miesiecy, od miesiaca piszemy jednak do siebie codziennie, czasem dzwonimy. I byl ostatnio walsnie bardzo czuly ,nawet zaplanowalismy spotkanie jak wroci, a teraz jakos ochlodzil kontakt i to mnie zaniepokoilo, choc nadal odzywa sie niby codziennie...

Gość gość
Dwa lata to już sporo w sumie... Chyba tak jak piszesz, trzeba się przyglądać i najlepiej zaufać intuicji. Może w inny sposób wyraża uczucia, np. troszcząc się o Ciebie, może jest zmęczony albo zajęty, no a może chciał sprawdzić, czy da radę Cię odzyskać i podbić sobie ego :/