Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość134

Problem z okropną tesciową.!

Polecane posty

Gość gość134

Witam ,Chciałabym się podzielić moją historią na temat mojej tesciowej.Zwracam się tu na forum abyśćie doradzili mi co mam z nią zrobić ponieważ sama juz nie daję sobie z nią rady.Jestem mężatką od 2017 roku wyszłam za mąż za jej najstarszego syna.Ja do mojego męża nic nie mam jest bardzo pracowity całe życie jej pomagał jak tylko mógł.. pracował juz jako dziecko od 13 roku życia cięzko u gospodarza .Ich sytuacja jest ciezka bo nie maja ojca bo im młodo zmarł.Ale ta tesciowa jest okropna ma jeszcze corkę w moim wieku 22 lata chodziliśmy razem do klasy i zaczelo sie od niej.bo zaczela mi w szkole dokuczac i wmawiac mi rzeczy ktorych nie robiłam..ale to wszystko przez zazdrosc bo cale zycie zyli ubogo a teraz jak du*a odelzała jej i matce to myslą ze mogą robic co chcą.Całe zycie byly zazdrosne ze ja miałam lepsze ciuchy niz one i wgl.ze jestem ładna dziewczyna i wogole..z jej córką nie rozmawiam juz 5 lat,a teraz matka (tesciowa) do mnie się pluje.Zaczeło sie od tego ze pojechałam do jej *drugiego* faceta który jest ciężko chory zawiozłam wodę swieconą z Lord.Taki gest z dobroci mojej bo z racji tego ze jestem wierzaca zawiozłam mu zeby go Matka Boza uzdrowiła (jak to mowią).I zwrociłam sie do jej faceta po imieniu kulturalnie,a ona juz na starcie do mnie z buzio wyjechala : A jak ty sie odzywasz do * ze niby do jej faceta powiedziałam po imieniu ...juz nagle jej to przeszkadzalo.uważam ze juz szukala dziiury w calym,i powiedziała ze on nie jest chory tylko zdrowy.Moj mąz tak sie wkurzył jak mu to powiedziałam jak ona ze mną postąpiła ze pojechał do niej i zrobił jej awanturę..i ona w tej awanturze powiedziała mu ( OSKARZYŁA MNIE) ze ja robię oczka do jej faceta i wyglądem i ubiorem jezdzac z męzem oczywiscie .hm wygląda na to ze nie mozna mi ubrac sukienki ani spodnicy ani wogole....boze smieszne to zawsze starałam sie to olewac te ich zachowania ale teraz to juz gruba przesada..... )a i powiedziała ( ze go niby szczuje ze ona ma na to swiadków)....ludzie jak sie o tym dowiedziałam wpadłam w szok zeby własna tesciowa oskarzyła mnie o takie coś...własną synową pierwszą ..zawsze jak wczesniej jedziałam na goscie do niej to zawsze mnie traktowała jak powietrze no ale teraz to przesadziła do cna.proszę bardzo o komentarze co mam w tej sytuacji zrobić bo poprostu juz sobie nie radzę bo mi na psychikę weszly najpierw jej corkaz którą sie gniewam juz 5 lat a teraz ona zaczeła ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować