Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy macie dni ze czujecie wewnetrzny niepokoj scisk w brzuchu

Polecane posty

Gość gość

Bo ja tak mam.I niewiem dlaczego.Wszystko sie uklada.Mamy gdzie mieszakac.Mezowi przedluzyli umowe ale ma wolne 2 dni bo zalatwia formalnosci.A bez umowy nowej nie moze pracowac.A mnie cos meczy od srodka.

Gość gość
tak i to bardzo ale tylko jak mam PMS

Gość gość
Tak, nienawidzę tego uczucia

Gość gość
miewam, też nie mam poważnych obaw, dach nad głową, pracę itd a czasami rano po przebudzeniu czuję bóle brzucha i wewnętrzny stres, szukam powodów, ale nie wiem dlaczego tak. Czasami siedzą nam lęki w podświadomości, jakieś wyparte akcje z przeszłości i chyba tak dają znać, ze chcą się ujawnić i wyjsc z cienia

Gość gość
zaczelo sie nam ukladac.Maz dostal prace tam gdzie chcialpo okresie probnym zostala mu przedluzona..jestesmy zdrowi, mamy mieszkanie.z kasa tez nie jest zle. a mi cos ciazy.

Gość gość
to posiedź sobie chwilę w ciszy i zapytaj siebie "czego się boję"obserwuj umysł i bądz cierpliwa, a się dowiesz

Gość gość
dzis i jutro mam wolne. maz tez. tylko corka w ciagu dnia jest w szkole. tak jakos dziwnie bo meza w sostatnich 2 miesiacach nie bylo od rana do wieczora. tylko w weekendy. moze to to.

Gość gość
U mnie tak się zaczęła objawiać nerwica lękowa i depresja. Później przerodziło się to w ataki paniki . Po takim ataku przypominającym zawał serca zdiagnozowano właśnie depresję.

Gość gość
Ja tak miałam przez wiele lat zabim dowiedziałam się, ze choruję na niedoczynność tarczycy. Gdy zaczęłam się leczyć ten stan skończył się.