Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michal2022

Flota samochodowa

Polecane posty

Gość michal2022

Od 3 lat prowadzę firmę, w której korzysta się z samochodów służbowych. Od kilku tygodni zastanawiam się, co zrobić, aby mieć nad tym wszystkim kontrolę. Postanowiłem skorzystać z monitoringu GPS, ale nie jestem pewny, jakiej firmy taki system wybrać. Bardzo zaciekawiła mnie jak na razie oferta od Transmobil. Co myślicie?

Gość konio

Zgadzam się, że aby flota odpowiednio funkcjonowała w firmie to powinna być również pod pełną kontrolą, dlatego polecam w wolnej chwili abyś również zwrócił uwagę na rozwiązania od firmy flotman ( flotman.pl/lokalizacja-gps/samochody-osobowe/),  które w naszym przypadku akurat sprawdziły się nienagannie. Szeroki zakres funkcji dzięki czemu można również liczyć na wzrost oszczędności, do tego mamy pełną kontrolę czy auta nie są używane po godzinach w celach prywatnych, a automatyczne generowanie raportów nie sprawia najmniejszych kłopotów. 

Gość Michał

Postaw na rozwiązania transmobil - mają naprawdę świetne rozwiązania. Co więcej super raporty. Oby więcej w takiej cenie.

Gość gość

Jeżeli wasza firma posiada własną flotę samochodową to powinniście rozejrzeć się za warsztatem samochodowym, który zajmie się obsługą waszej floty. Ja osobiście polecam wam skontaktować się z www.autotrans.com.pl Jest to sprawdzony serwis z Lublina, który zajmuje się obsługą flot samochodowych.