Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćkarrambau

Koniec związku i pustka

Polecane posty

Gość gośćkarrambau

Witam, właśnie kończy się moje kilkuletnie małżeństwo i bardzo mnie to boli. Mamy 4 letnie dziecko i przez ostatnie kilka miesięcy wszystko się posypało. Mąż ma już kandydatkę na kolejną partnerkę, pisze z nią na razie na fb (wiem bo mam jego hasło, o czym on nie wie). Planują wspólne wyjazdy, przyszłość, on mówi mi, że to tylko znajoma i nie wie, że ja znam prawdę. Jeszcze normalnie uprawiamy seks, a po wszystkim on idzie sobie i dalej z nią pisze. Mi mówi, że ja już zawsze będę sama, bo mam dziecko i faceci będą mnie traktować tylko jak seks zabawkę, nikt mnie nie pokocha. Założyłam sobie konto na badoo i od razu dostalam pełno propozycji różnych seks układów, romansów więc jego słowa się sprawdzają. Tamta laska aż piszczy gdy on do niej pisze, choć wie, że on ma żonę i dziecko i jeszcze się nie rozwodzimy. Faceci z którymi pisałam nie wiedzieli, że mam dziecko a już zakladają, że jestem lalką do seksu. W realnym życiu też nie mam powodzenia. Z mężem planowałam być całe życie, razem straciliśmy dziewictwo, to była prawdziwa miłość. Teraz czuję totalną pustkę, niepewność przyszłości. Co robić?

Gość gość
nie sypiac z nim

Gość gość
Proszę o pomoc

Gość gość
czy ty jesteś normalna? :D "Jeszcze normalnie uprawiamy seks, a po wszystkim on idzie sobie i dalej z nią pisze." wywal dziada za drzwi, a już na pewno z nim nie sypiaj x "Mi mówi, że ja już zawsze będę sama, bo mam dziecko i faceci będą mnie traktować tylko jak seks zabawkę, nikt mnie nie pokocha. " x on CHCIAŁBY żeby tak było :D pajac. dziwie ci się że w ogóle się do niego odzywasz. "Założyłam sobie konto na badoo i od razu dostalam pełno propozycji różnych seks układów, romansów więc jego słowa się sprawdzają. " no tak bo na badoo to faceci szukają związku...:D x masz dziecko, kochaj je. zadbaj o siebie, abyś poczuła się dobrze w swoim ciele. i najważniejsze: olej debila. możesz tylko się cieszyć że już nie będzie się wyżywał na tobie tylko na tej swojej zdzirze

Gość Carycka
Twoj okres zaloby p.o. stracie meza juz minal. Czas se znalezc klina. Mowie serio:)

Gość gośćkarrambau
Niestety nie mam powodzenia, nie jestem brzydka ale jakoś nikt mnie nie podrywa

Gość Carycka
To sama poderwij. A co. Zaloz se badoo na poczatek

Gość gość
Póki masz dostęp do jego konta na fb to rób screeny z jego rozmów przyda się w trakcie rozwodu!

Gość gość
15.38 dokładnie, zbieraj dowody zdrady

Gość gość
Zadbaj o siebie i o swoje szczęście. A jak ktoś będzie miał się znaleźć, to się znajdzie. Ja uciekam w pasję, którą stały się codzienne treningi u www.igortreneronline.pl. Potem wróciłam do ukochanego tańca, teraz myślę o bungee fitness. Robię to, co kocham i co najważniejsze, kocham siebie. A z facetami, bywa tak, że raz są, a potem ich nie ma. Najważniejsze to umieć żyć ze sobą.