Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknię za mą śliczną.

Polecane posty

Gość gośćTwojaMiloscA
Ewo? :(

Gość gość
do autorki: ale siajs piszesz, kobieto, tfuuuu!!!!!

Gość gośćTwojaMiloscA
Rozumiem, że pozostajesz milcząca i głucha na moje sugestie? :(

Gość gość
Skończę pracę to wrócę a wtedy już będzie wiosna. Dlaczego usilnie pokazywales jak Ci na mnie Nie zależy? Co z tego wynikło. ....upiekłam przed tym na koniec Świata żeby móc zapomnieć. I kiedyś się uda zablizni.....I kiedy zobaczysz mnie z innym zobaczymy co straciłeś. I zawsze będziesz kimś dla mnie wyjątkowym ale nie ma dla nas przyszłości. .....bo Ty nie wiesz czego chcesz.Miłość udowadnia się czynami a nie słowami a Ty tylko mówić pir mnie umiesz. ...E.

Gość gośćTwojaMiloscA
A co to dla Ciebie znaczy "czyn"? Czy za mało było "czynów" z mojej strony? Czego konkretnie byś oczekiwała z mojej strony?

Gość gość
oczekuję, że zapewnisz swojej byłej żonie takie warunki żeby nie mieszała w naszym życiu

Gość gośćTwojaMiloscA
Kiedy zobaczę Cię z innym... Będzie bolało. Teraz już może mniej niż kiedyś. Czasem nawet chcę zobaczyć Cię z innym, bo to by mnie wyleczyło z tego uczucia. Chcę się wyleczyć, skoro nie możemy być razem. Dawniej często nachodziły mnie takie myśli, wyobrażenia o Tobie i o tym, że jakiś facet jest w Twoim życiu, odwozi Cię do pracy, wtedy przeszywał mnie taki żal, fizyczny ból, zazdrość. Często przychodziły takie myśli: "Jaki ten jej były facet musiał być głupi, że o nią nie troszczył tak jak należy, ja na jego miejscu to...." Jeśli teraz zobaczę Cię z kimś innym, to będzie uwolnienie. Puścisz mnie wolno, uwolnisz od tego uczucia. Na razie każda kolejna po Tobie będzie jak ta kobieta z piosenki, do której śpiewa Skubas: https://www.youtube.com/watch?v=YVbwuRAJCAI

Gość gość
Ja już mam w Niemczech kogoś .Ty pisz sobie tą co wcześniej Ewą.Ona też na tobie się chyba poznała jaki jesteś bo się nie odzywa.

Gość gośćTwojaMiloscA
18:25 Nie podszywaj się pod Ewę z łaski swojej.

Gość gość
Nie podszywam się mam cię dosyć zrozumiałam ile jesteś wart

Gość gośćTwojaMiloscA
Podszywasz się. Moja Ewa by nigdy tak nie napisała, Ona ma klasę, a Ty jesteś marną kafeteryjną podszywaczką z bardzo nudnym życiem, wynocha stąd!

Gość gość
Nie denerwuj sie tak :( My wszystkie cie kochamy tylko... cie nie chcemy :P nieewa

Gość gość
Odpuść, jej tu nie ma a inne mają bekę

Gość gość
Witam Cię moje kochanie .Czytam te brednie od kiedy napisałam że już się nie odezwę.Nie jestem w Niemczech tylko w Polsce.Brak mi twoich muzycznych dedykacji .Ten portal jest okropny ,każdy tu pisze co chce.Nasza miłość miała być wieczna i nic ani nikt nie mógł jej przerwać .Tak pięknie do mnie pisałeś brak mi tego lecz zastanawiam się czy powtórnie zaczynać.Serce moje pęka z miłości do Ciebie .Mam swój honor i godność ale miłość pożądanie Ciebie jest jak słońce którego teraz brak.ONLY YOU

Gość gość
Poprzedni wpis nie należy do mnie. Dobrze mnie znasz i wiesz że nie mam nikogo .To bzdura !wiesz że to nierealne bo kocham zbyt mocno.Moje serce pęka na sto kawaleczkow kiedy wiem że nigdy nie będzie Nam dane być razem. Żyć jednak trzeba dalej. Wiesz że mam pewną klasę która mam wrodzoną po prostu i do niektórych słów lub czynów nigdy się nie posune. Kocham niezmiennie i tak samo.....Twoje oczy są w każdym facecie na którego patrzę. E.

Gość gośćTwojaMiloscA
Dlaczego uważasz Ewo, że nigdy nie będziemy razem? Przecież nic tak na dobrą sprawę nie stoi na przeszkodzie, abyśmy się przełamali i rozpoczęli wspólny rozdział tej wielkiej księgi, jaką jest życie.

Gość gość
Nie jestem pewna czy chcesz tego.Moje milczenie ,Twoje milczenie ? ;)

Gość gość
najwyraźniej strach jest przeszkodą

Gość gość
Nasza księga już ma tyle rozdziałów?Lecz dla mnie czyny i bliskość się liczą;)

Gość gośćTwojaMiloscA
Czyny i bliskość. Piękne słowa. A Ty jakie czyny wykonałaś względem mnie, aby doszło do bliskości?

Gość gość
Do mężczyzny kochany należy pierwszy ruch.Moje zapewnienia o miłości do Ciebie powinny już dać Ci zielone światełko;)

Gość gość
Boli mnie noga

Gość gośćTwojaMiloscA
Ha ha ha. Z grzeczności nawet tego nie skomentuję ;)

Gość gość
Nic mnie nie boli to nie mój wpis.Jedynie serce przepełnione goryczą i tęsknotą do Ciebie mój jedyny;)

Gość gość
Życzę ci mój kochany snów przepełnionych tęsknotą za mną.Dobrej nocy .

Gość gość
Wyjechalam z zalu, rozpaczy, a Ty nic nie zrobiles zeby mnie powstrzymac, choc wiedziales jak bardzo mi zalezy

Gość gość
Nigdzie nie wyjechałam !!!!!!!!!!! kto znów mąci!!!!!!!!!

Gość gość
Dzień dobry mój śliczny.Życzę Ci miłego dnia,pełnego uśmiechu.Twoja Ewa