Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie

Polecane posty

Gość gość

Mam do wyboru zostać samą prawdopodobnie na zawsze, albo związać się z desperatem totalnym, co wybrać? :o

Gość gość
Nie ma co się zastanawiać, oczywiście że samą. Zawsze w między czasie możesz niespodziewanie kogoś poznać :)

Gość gość
a nie możesz sie sama związać z totalnym desperatem?

Gość gość
o co chodzi z tymi desperatami? co to w opgóle znaczy. bo to jeden ztych terminów które chyba znaczą co innego niż wskazywałaby definicja słownikowa

Gość gość
Desperat to mężczyzna tak zrozpaczony z samotności, że zwiąże się z każdą kobietą która go zechce ;)

Gość prawi 114
nawet z taką która wazy 120 kg ?

Gość gość
Pierwsze jest desperacja i drugie tez, tak ze nie ma zadnej roznicy

Gość gość
Tak

Gość gość
Ja mam zasadę: albo wszystko, albo nic. Wolę być sama, niż z kimś, kto mi nie odpowiada. I jestem szczęśliwa. Więc polecam: związek z desperacji to zawsze dramat, i tak skończysz z szarganymi nerwami i sama. Lepiej tego uniknąć.

Gość prawi 114
ale są ludzie świadomi swoich ułomności, oni zamiast tworzyć zwiazki wchodzą jedynie w romanse czyli umawiają sie na seks raz w tygodniu . To też są desperaci ? Desperacja to jest korzystanie z wibratora zamiast z faceta

Gość gość
Desperacja to jest korzystanie z byle jakiego faceta, zamiast z wibratora.

Gość prawi 114
korzystanie z wibratora kończy się frustracją ..

Gość gość
frustracja, to odmiana desperacji.., Może być bardziej toksyczna

Gość gość
Desperacja to jest niekorzystanie z faceta chociaz jest chetny pod reka, a wibrator to juz ostateczna depresja, dla nieporadnych kobiet

Gość gość
Korzystałeś kiedyś, że masz takie zdanie wyrobione? Oświecę cię, wibrator daje taką przyjemność jakiej mężczyzna nie jest w stanie. Nie prowadzi to do frustracji, zapewniam cię.

Gość gośćJulia
Ja wolałabym być sama. Miłość może przyjść w najmniej odpowiednim momencie, za to w towarzystwie bardzo odpowiedniego kandydata. Do tego czasu zajmij się sobą, rozwijaj swoje zainteresowania, może skusisz się na wypocenie nagromadzonych emocji przy pomocy specjalisty: www.igortreneronline.pl. W każdym razie, życzę powodzenia. I nie rób niczego pochopnie. Za to idź za głosem serca :)

Gość prawi 114
tak, dlatego ta panna twierdzi, że wieloletnia frustracja jest gorsza od desperacji.. To jest tak jakby zamiast wódki napić się denaturatu

Gość prawi 114
To jest tak jakby zamiast wódki napić się denaturatu i twierdzić, że lepsze od wódki, bo tańsze ..

Gość gość
Ja piszę z własnego doświadczenia. Nie jestem sfrustrowana, a seks uprawiam tylko w związku. Jako że od 7 lat nie trafiłam na faceta, który spełniłby moje wymagania, to go nie uprawiam. I nie chwyciłabym się pierwszego lepszego, byle byłby chętny. Brzydziłabym się.