Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On i ja

Polecane posty

Gość gość
Zależy Ci na nim?

Gość gość
Tu autorka Do Teppic No2 dziś Poczytaj sobie wyżej dlaczego taka dla niego byłam..ten "brak komunikacji" to mam tylko z nim Do gość dziś Po prostu chciałabym znów mieć z nim kontakt.. i tyle Do gość dziś Tak zależy. Nawet powiedziałabym że bardzo ..

Gość gość
Odezwij się do niego i juz

Gość gość
Up

Gość gość
A kiwnełaś chociaż palcem by coś zmienic?

Gość gość
gość wczoraj Równie dobrze on mógłby coś zrobić, a nie że teraz wszystko moja wina..i wszystko na mnie zwalacie ×(

Gość gość
No jak zwykle królewna z drewna jak trzeba coś samej zrobić to już nie oj nie, bo jaśnie pani korona z głowy spadnie.

Gość gość
Autorko a powiedz czy jeśli Ciebie nie wpuszczają drzwiami to próbujesz przez okno wejść? Bo właśnie tak go potraktowałaś, nie wpuściłaś go drzwiami a teraz czekasz aż będzie próbował przez okno wejść... sorry ale nie doczekasz się. Myślę że on nie miałby problemu żeby pierwszy się odezwać.. opisz tą sytuację z życzeniami

Gość gość
To ja wyżej, zapomniałem napisać ze to nie smutek na jego twarzy widzisz a zwątpienie i rozczarowanie

Jak sama czegoś nie zrobisz to raczej nic z tego nie będzie.

Gość gość
Tu autorka I dalej gadacie, że to wszystko moja wina..chociaż w sumie macie racje - to moja wina, że coś do niego wtedy poczułam ! Powtórzę jeszcze raz - mam do niego tak mieszane uczucia jak nie wiem. Z jednej strony go nienawidze, a z drugiej kocham (chociaż jakoś dobrze nigdy sie nie znaliśmy i nie bylismy ze soby blisko)... Teraz juz sama nie wiem co on czuje gdy mnie widzi I skoro nie potrafię się do niego odezwać to musze po prostu o nim zapomnieć, bo też mam już tego dosyć, tego ciągłego myślenia i nim

Gość gość
Albo coś robisz, by wszystko wyjaśnić, albo tylko jęczysz. Wybór należy do ciebie.

Gość gość
No i wszystko jasne ;) Ok, to już nie mam ochoty dłużej tu dyskutować ;) Dziękuję Wam za wszystkie odpowiedzi i zamykam temat.

Gość gość
Tam wyżej to byłam ja autorka ;)

Gość gość
ja tam życzę Ci powodzenia autorko ;) i żeby Wam się udało jeśli oczywiście tego chcesz