Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego prawie wszystkie świeże matki są takie niezadbane, odpychające eee

Polecane posty

Gość gość

założy taka jakies ''adidasy'', obrzydliwe dreso-jeansy, gęba tłusta, włosy spięte na odwal się, wyglądaja jak z patologii, marginesu, non stop to widze - wózek za kilka tysiaków, pampersy najdroższe a sama wygląda jak meliniara, tylko nie mówcie mi ze one nie mają czasu

Gość gość
urodź dziecko, szczególnie takie z tendencja do kolek, to zobaczysz, że srać będziesz w locie, o ile znajdziesz te kilka sekund wolnego

Gość gość
Dlaczego prawie wszystkie swieze dzieciaki spia po 30 min. w kawalku i dra pyszczek nie dajac matce spac. Dlaczego z matki w pologu cieknie krew jak z kranu. Dlaczego nikt im nie pomoze, zeby wygladaly jak czlowiek. Dlaczego.

Gość gość
Autorko, jesteś dziwna, bardzo dziwna.

Gość gość matka karmiaca
Hahaha no cóż. Zawsze lubiłam dobrze wyglądać. Niestety póki co, nie mam czasu picować się i owszem chodzę w adidasach, rurkach i byle jak spietych włosach. To moje drugie dziecko więc wiem też, że to okres przejściowy :P i niedługo moje życie wróci do normy :P

Gość gość
bo nie mają wsparcia w męzu lub w rodzinie a tylko wymagania lub dziecko mają niespokojne i wymagające lub mają cichą depresję, uczucie że nic je już w życiu nie czeka. Ale durni ludzie będą widzieć tylko adidasy

Gość gość
chciały dzieciaka to niech chodzą obsrane , chłop i tak będzie dymał na boku, co drugi polak zdradza

Gość gość
Ale powiedzcie mi jaki jest sens ubierać na spacer po lesie szpilki? Albo odpicowania się na wizytę u pediatry? W adidasach wygodniej :P