Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tez nie lubicie,jak ktos wam sie wprasza do domu bez uprzedzenia ?

Polecane posty

Gość gość

Bo jest taka rodzinka,ona gruba locha a on przyglupi i prymitywny.Z grzecznosci imion nie podam.Nie dosc,ze wp*****la sie bez zaproszenia,to jeszcze siedza k***a trzy godziny i nie sposob ich wyprosic,bo przeciez nie wypada.W dodatku sa tacy nudni,ze porzygac sie mozna,caly czas p*****la tylko o swoich dzieciach,sa strasznie monotematyczni,o niczym innym z nimi nie pogadasz.A bo §%$& przyszla z pracy,poszla do kuchni,zjadla cos i polozyla sie spac,a ?"§$%&% wrocil z lekcji tanca,pierdnal i polozyl sie spac i blablabla.Maja juz czworo dzieci i na tym pewnie sie nie skonczy (nie chce wiedziec,jakie ona musi miec rozlazle wiadro :O W dodatku glupia jak but.) Tez was wk*****aja takie osoby,ktore za grosz nie maja wyczucia ? :O

Gość gość
Nie mam takich znajomych. A moi znajomi wiedzą, że nie otwieram drzwi jak ktoś przychodzi bez ostrzeżenia.

Gość gość
Oj też

Gość gość
Tez nie otworze drzwi Niemawidze gosci bez uprzedzenia

Gość gość
nikt mi się nigdy nie wprosił :)

Gość gość
Ogolnie nienawidze gosci

Gość gość
Nie mam potrzeby by miec gosci

Gość gość
No ja tez nie,ale przeciez nie moge im powiedziec "W********ac" :(

Gość gość
No bo chyba jakas grzecznosc obowiazuje,no nie ? :O

Gość gość
zdarzało mi się ignorować dzwonek do drzwi i dzwoniący telefon

Gość gość
taka grzeczność na pokaz, a w środku na nich mentalnie wymiotujesz. W sumie to zauważyłam, że niektórzy ludzie nie mają wyczucia, chyba są mało inteligentni, bo to idzie wyczuć kiedy się jest nieproszonym w towarzystwie i niechcianym

Gość gość
18:45 no własnie taka hipokryzja autora no nie? Niby chce być grzeczny, a tu takie wyzwiska na nich. Mega zakłamanie

Gość gość
bazienka dziś gość dziś a to niby jest grzecznosc wpuszczac ludzi na chate a potem wyzywac ich i o******lac dupsko w necie? pffff smieszna jestes x Przeciez nie podalam imienia ani nazwiska a wyzalic sie moge czy nie ?

Gość gość
Autorka ma racje . Nie można tak powiedzieć . Nie potrafi . A ludzie niedouczeni nudzą .

Gość gość
Autorka ma racje . Nie można tak powiedzieć . Nie potrafi . A ludzie niedouczeni nudzą .

Gość gość
problem też w tym, że nie umiesz im szczerze powiedzieć, że przykro ci, ale nie masz teraz dla nich czasu, albo zwyczajnie nie otworzyć drzwi. Odmowa to nie przeciwieństwo grzeczności. Niegrzecznie to powiedziec, że gruba locha do ciebie przychodzi, a ty udajesz dla niej miłą. Ja zawsze wtedy mówie, że jestem zmęczona i chcę pobyć sama.

Gość gość
Autorze jestes nietolerancyjny jak Jaroslaw Kaczynski, ktory nie chce.biednych sierot z Aleppo.

Gość gość
Moze jestes bardzo mało asertywna, a kiedy odmówisz czujesz wyrzuty sumienia, ze popełniałam nietakt? Ja tez tak mam. Następnym razem udaj, ze Cie nie ma w domu, tak kilka razy, moze zrozumieją, a jesli nie, to cóż, powiedz, ze masz jakies swoje zajęcia i planujesz sobie teraz czas duzo do przodu, moze to ich nauczy używania telefonu i pytania, czy masz czas.