Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka ta WROZBELLA jest naiwna i głupiutka

Polecane posty

Gość gość

Dała się namówić na wrzucenie tutaj swojej kolejnej foty, bo jej obiecałem, że ja też dam jej swoją :D:D Oczywiście, nie mam takiego zamiaru, po prostu kolejny raz zagrałem jej na nosie śmiejąc się do rozpuku :d

Gość gość
W ten o to sposób udowadniasz że aby było coś do tego należycie ułożone musi być w tym samym czasie coś ułożone po to aby twe myślenie było ukierunkowane w sposób adekwatny do całego świata wewnętrznego układu mikrofalówki chińskiego wykonania .

Gość gość
Kiedy za Uniwersum sie wezmiesz ?

Gość gość
Uniwersum mi nie wadzi. Do niej nic nie mam

Gość gość
grzesiek a gdzie wrzuciła tą nową fote? widziałem dłoń i stope, a teraz co wrzuciła? daj linka no za uniwersum też mógbyś sie wziąć i wydębić od niej fotki bo podobno to o wiele ładniejsza suczka niż wróżbella

Gość gość
sprawdziłeś czy czasem nie jest to fota z neta? na fotach z dłonią i stopą wnętrza były całkiem inne, inne meble panele itp

Gość gość
to nie ona, nie ten kolor włosów

właśnie jestem od 5 minut w trakcie sprawdzania na google grafika i może uda mi się ja ośmieszyć i skompromitować, jeśli okaże się, że jest złodziejka cudzych fot, tak jak gggb która kafe jeleniom i łykaczom co rusz dawała foty bez karteczek manipulując w ten sposób ich wyobraźnią. Możesz pomóc w szukaniu tej foty w necie, jak chcesz...

Gość gość
no ja przeszukałem i raczej jest ok, chyba że ukradła ją jakiejś lasce z fejsa bo wtedy g/o/g/l/e/ grafika czy tineyereverse nie wyszuka takiej fotki

Gość gość
nie ma tej fotki w google, pewnie skrobnięta jest z fb, zresztą jak reszta zdjęć które tu udostępniała ;)

Gość gość
wołajcie zdjęć z kartką, inne niech sobie w tyłek wsadzi 🖐️

Gość gość
dopóki nie da foty z karteczką albo krótkiego choćby 5 sekundowego filmiku (oczywiście też z karteczką w łapie) to nikt nie uwierzy w te jej kradzione z fesja czy instagrama foty na moje to jakiś facet troll który robi sobie beke z prawików z kafe i dlatego nigdy nie wstawi foty z karteczką tylko te kradzione bez karteczki

Nigdy się nie dowiesz czy to moje czy nie :* szukaj sobie cwelu do usranej śmierci. Nie jestem naiwna, tylko Ty Stary dziad, który nie chce pokazać fot nawet bicka! O którym tak ochoczo wspomina :D

Grzesiu umawialiśmy się na Twoje zdjęcie z karteczką. Cwaniaczku! Wyskakuj z niej albo zejdź mi z oczu ! Stara ruro

wszyscy wiemy, że zdjecie bez karteczki, jest warte tyle, co za przeproszeniem pływająca kupa w przeręblu. Przed nią juz tu przerabialiśmy dziesiątki podobnych kłamczuch

Tak na dobrą sprawę to ona może byc nawet 58 letnim Januszem Asiutką :D:D W sieci, każdy może przy odrobinie chęci wykreować się na kogo chce

Katowicki dziś no właśnie! Zatem udowodnij że nie jesteś starym dziadem, który onanizuje się do każdego mojego zdjęcia, nawet stopy. :V

I dowodzenia jak nie dasz bicka z karteczką. Co Ci k***a szkodzi ja się pytam? Ryja przecież nie chce ani kaloryfera. Tylko bicka!

Dobrze wiesz, że pokazałam wystarczająco, żebyś mógł uznać, że jestem kobietą. To dlatego jeszcze że mną piszesz ;)

Pokażesz zdj z bickiem i karteczka ja wyśle tak samo zdjęcie z karteczką. ;) W porównaniu do Ciebie, ja dotrzymuje słowa.

Wczoraj dałąś ciała tyle ci powiem. Wyszedłem na serio do sklepu, wracam a ty w koalicji z HIM więc jesteś już u mnie skreślona. Nie dostaniesz żadnego zdjęcia od mnie🖐️

Gość gość
tamto zdjęcie z karteczką było bardzo podejrzane, zwyczajnie podrobione

To Nara ani Ty ode mnie. I błagam Cię, już nie mów o mnie więcej, bo działasz mi na nerwy dziadku

fota w okularach i potem fota laski z karteczka z napisem wrozbella i serduszkiem to zupełnie dwie inne osoby. Pewnie poprosiła siostre, albo koleżanke o takie zdjęcie

także zostałaś rozpracowana wróziu. My na kafe mamy bystre oko, tutaj jest wiele szpeców co by nie mówić, że pozornie są przegrańcami, jednak wiele umiejętności posiadają i są spostrzegawczy, potrafią na prawdę duzo... Kolor włosów na zdjęciu figury cie pogrążył.

Gość gość
czyli to kolejna patologiczna kłamczucha, która chce zostać kafe celebrytką. A tak naprawdę jest grubym pasztetem z kompleksami :D

Katowicki dziś Kato a tutaj już każdy od dawna wie, że jesteś sflaczałym dziadem :D ja nie będę Ci udowadniać czy jestem kobietą czy nie, bo wolę uniknąć zboczeńca takiego jak Ty, żeby mi się onanizował pod zdjęciem. Wierz bądź nie, narazie tylko bierzesz a nic nie dajesz! To chyba o czyms świadczy szerloku hm ?

Gość gość
teraz będzie atakować Kato żeby omijać temat kradzionych zdjęć :D żałosne