Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaka ta WROZBELLA jest naiwna i głupiutka

Polecane posty

Popatrz jak czas przepływa przez palce, już upłynęło 25 min, a za 35 skończy się nasza znajomość. Wszystko w Twoich rękach.

Gość gość
no pewnie że tak bo przecież ta szmata wróżbella lata za kotarbą jak sooka podczas cieczki, codziennie się żegna, już w tym temacie się 3 razy żegnała a wraca jak bumerang, ciągnie ją do tego kotarby jak muche do g****a, jesteś doprawdy żałosna wróżidiotko

Gość Pomarancza_Tymczasowa3
Karolina przeraza mnie ta twoja obsesja.

Gość gość
poryta laska :o stalkerka

Gość gość
jeszcze rozumiem latać za jakimś fajnym wartościowym facetem ale żeby tak całe dnie zajmować się tym psycholem hejterem kotarbą? bezrobotnym leniem na zasiłkach z gopsu? mizoginem kretynem patologią? ona zatem jest jeszcze większą patologią niż on sam, bo normalna porządna dziewczyna to by nawet nie splunęła na tego kotarbe, miałą by wylane na niego, omijałaby szerokim łukiem, ale widać patologia przyciąga patologie

Wroszka ty sie pilnuj ze zdjęciami. sa programy ktore usuwaja ze zdjec te obszary ktorymi przyszlonilas swoja twarz :p🖐️

Gość gość
akimke ja właśnie jestem na etapie "odkrywania" jej twarzy, ale mam dość słabego kompa więc rendering potrwa pare godzin, ale potem wrzucę fote

Gość gość
akimke dziś Ja osobiście mam program dzięki któremu mogę dostać się do kamerki w laptopie, ale muszę niestety znac najpierw IP tego komputera:O

Gość gość
Stwierdzam ze smutkiem, że wasz ulubieniec kotarba nie wiem jak to robi, ale przyciąga was do siebie. Wiekszość kafeterianek tu zanim swojego czasu latała, chyba tylko Brokeninside89 nie

Gość gość
badboy... to wszystko wyjaśnia baby latają za badboyami

Gość gość
opluje wyrzyga i nasra do ryja dziewczynie, a ta i tak do niego wraca, taki jest syndrom bad boya. Czy natura nie jest p**********a ?