Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test ciążowy negatywny, wiarygodny wynik?

Polecane posty

Gość gość

Hej, Dziś jest moj 26dzien cyklu test o czułości 10 wyszedł negatywny. Cykle mam 27-28 dniowe. Czy jest to wiarygodny wynik?stosynek przerywany odbył sie 16dc i był to dzien po owu(skok temp).

Gość gość
Mi pozytywny wyszedł dopiero pod koniec 5tyg.ciazy :-)

Gość gość
To bardzo późno.

Gość gość
Dziewczyny, jak to z tymi testami jest?

Gość gość
dzien po owum, stosunek przyerywany, test 10 negatywny - musialabys miec naprawde duzego pecha (albo szczescie) zeby byc w ciazy :-)

Gość gość
Kamień z serca, narazie nie chcę miec dzieci wiec mam nadzieję ze test jest wiarygodny. Wiecej zadnego stosunku bez zabezpieczenia. Wtedy nas poniosło, dzien po owu(tak wychodzi z pomiaru temp) myślałam ze napewno nie zajdę ale teraz zaczęłam się stresować bo brzuch mnie praktycznie nie boli na okres a jutro albo w środę powinnam dostać

Gość gość
Temp mam podwyższona i to trochę mnie też martwi bo powinna już spadać. Dziś było 36,82a jutro bądź w środĘ powinien przyjść @

Gość gość
Poczekaj 2dni jak okres nie przyjdzie to powtórz test i tyle. Innej rady nie ma.

Gość gość
Czy możliwa jest ciąża po owulacji w pierwszy dzień wyzszej temperatury ? Rano o 6 wzrost a stosunek przerywany o godzinie 22?

Gość gość
Up

Gość gość
Nikt się nie wypowie?

Gość gość
Witam. Ja mam identyczna sytuacje jak Ty! Cykl 26-27 dniowy a przypuszczalnie 15dc była owulacja w 16 d.c. stosunek z małą różnicą, że nie był przerywany tylko doszło do wytrysku. Po 12 h zazylam ellaone -wiadomo niby 16dc ale stres nieziemski. Od 5 dni jajniki mi wariują straszne bóle podbrzusza jak na @. Jutro test... daj znać jak u Ciebie.

Gość gość
Myślę że nie jesteś w ciąży patrząc na skuteczność ellaone. Wrozka jednak nie jestem.... jeśli faza lutealna trwa ok 14 dni przed miesiączką czy cyklach 26-27dniowych. . Chociaż cuda sie zdazaja. Dzień najbardziej płodny byłby od 11 dc -15 dc. Daj znać jak wyszedł Ci test

Gość gość
Jeżeli wzięłas tabletke po to pewnie przez nią masz teraz szok w organizmie. Duża dawka hormonów może powodowac te bóle . W ciąży napewno nie będziesz

Gość gość
Wiesz pewności nigdy niee można mieć. No jest to spore obciazenie dla organizmu albo po prostu przechodzę to bardzo boleśnie inaczej niż inne ... hmmm. Zaliczyłam juz przy tym jakas infekcje pochwy 2 dni po zazyciu ellaone teraz ten ból podbrzusza od 5 dni ... za dwa dni i tak idę do ginekologa . Przeraża mnie ten bol jak na @ i ze trwa tak długo już. Może któraś z was zarzyla tą tabletkę i jak się czulyscie?

Gość gość
Dziś temp wynosi 36,60. Spadła więc mam nadzieję vze jutro albo nawet dziś okres przyjdzie

Gość gość
Ja dzisiaj testowałam 10 dpo test negatywny. .. o szaleje. ..okres jutro albo pojutrze powinien się pokazać. ..

Gość gość
Ja mam dostać dziś albo jutro. Rano temp nizsza od poprzednich wiec chyba ciąży nie będzie. Troszkę pobolewa mnie brzuch

Gość gość
No to odezwij się jutro czy @ przyszła :)

Gość gość
Najwiarygodniejszy byłby test beta hcg z krwi. Ale z testowaniem poczekałabym do dnia po spodziewanym okresie.

Gość gość
No właśnie a jeśli ja mam raz cykl 25 dni @ raz 26 raz 27 to w którym dniu spodziewanej miesiączki mogłabym zrobić beta hcg z krwi?

Gość gość
Nie boli mnie prawie wcale brzuch, w ciągu dnia miałam kilka skurczy i to wszystko. Okresu jeszcze brak. Według kalendarzyka jutro powinnam dostać. Zobaczę jaka będzie jutro rano temp

Gość gość panika
Jestem tu bo bardzo chce z kimś porozmawiać. 10 miesięcy temu przestałam brać tabletki antykoncepcyjne. Przez pierwsze 3 miesiące nie miałam okresu, pózniej się unormował i od 6 miesięcy był regularny - mimo wielu podróży - 24 lub 25 dnieńkażdego miesiąca. Nie staramy się z mężem o dziecko ale też jakoś specjalnie się nie przejmujemy ta możliwością. Ponieważ cykle miałam regularne od 23/10( prawie codziennie) szliśmy na całość z finałami w środku. 26/10 zaczęły bolec mnie piersi i czułam sie jak przed okresem i miałam dużo śluzu. Okresu nie mam do tej pory. Testy robiłam 8 dni po spodziewanej miesiączce - dwa negatywne. Czy możliwe jest że owulacja opóźniła mi się o dwa tygodnie? Czy raczej cykl bezowulacyjny? Teraz jestem 13 dni po terminie, nadal bolą mnie piersiowej są strasznie gorące, jest mi strasznie gorąco( to nic dziwnego w sumie bo tu dziw mieszkam jest 32 stopnie) dwa dni temu miałam ból w okolicy jajnika(tak mi sie wydaje ze tam jest jajnik), nie przetłuszczają mi sie włosy tak jak zazwyczaj na okres i mam bardzo mało białego śluzu, nie miałam żadnego plamienia. Nie robiłam kolejnego testu bo jeśli di zapłodnienia doszło 26/10 to może jeszcze nie pokazać. Wiem ze nikt mi z forum nie wywróży czy jestem w ciąży. W czwartek idę na badanie krwi i do lekarza. Chciałam tylko z kimś pogadać bo od tygodnia w ciagu minuty na zmianę boje sie ciąży/ mam nadzieje na ciąże / boje sie raka / boje sie bezpłodności. Okropne jest tak nie wiedzieć co się z nami dzieje

Gość gość panika co do Ella one
Ja kilka lat temu brałam 60 godzin po stosunku bardzo rozregulowało mi to okres na 2 miesiące, spóźniał sie strasznie. i tez zle się czułam ale w ciąże nie zaszłam wiec głowa do góry.

Gość Ellaone
Dzięki za odpowiedź. .. jestem przed @ dzisiaj jutro albo pojutrze.... nigdy piersi mnie nie bolały przed okresem a dzisiaj. ... właśnie rano zaczelu . Idę na 15 do ginekologa . Niech sprawdzi czy nie nabawiłam się może jakiś torbieli przez tą tabletkę. .. jestem wykończona. .. 8 dzień boli jak na @... :(

Gość gość
Dzis dzień okresu, brzuch mnie nie boli temp spadła do 36,40 po owulacji temp była w granicach 36,7- 36,9.stresuje się jak cholera. Nie wiem czy robić test.

Gość gość
Zrob test. A ile dni jesteś po przypuszczalnej owulacji?

Gość gość
Dziś 14 dzień po owulacji. Ale kochalam się dzień po i to stosunek przerywany

Gość gość
Możesz spokojnie wykonać test ciążowy a w razie wątpliwości najwiarygodniejszy jest test beta hcg co w Twoim przypadku wyjdzie wiarygodniejszy . Pozdrawiam.

Gość gość
Ale skoro temp spadla to nie powinno być ciąży prawda?