Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Test ciążowy negatywny, wiarygodny wynik?

Polecane posty

Gość gość
Nie jestem pewna . Czasami spada w momencie zagniezdzania . Nie jest to regułą. Uzbroj się w cierpliwość.

Gość gość
Właśnie dostałam okres :) Autorkab posta

Gość Ellaone
Gratuluję. Ja cały czas czekam.... i nie wiem czy się doczekam.... :(

Gość gość
Doczekasz, przez tabletkę wariuje Twój organizm. Możesz mieć teraz zaburzenia hormonalne. Ciążę wykluczam u Ciebie

Gość Ellaone
Po dzisiejszej wizycie u giną : brak torbieli brak jakichkolwiek nieprawidłowości, endometrium nie na tyle grube by doszło do @ (jutro mam termin @) . A bol podbrzusza dalej jest. Gin zapytał czy mnie przypadkiem nie przewiało. Zapisał unidox i tyle... albo ta tabletka robi mi II wojnę światową w organizmie albo to ... niechcianą ciaza...

Gość gość
Takich tabletek się nie bierze kochana, zrób jutro rano test o czułości 10

Gość Ellaone
Nie chce być w ciąży a gumka pękła w 16dc . Pierwsza myśl taka że trzeba wziąć tabletkę "po" nie powinnam czy powinnam wzięłam z wiadomych obaw. Mam cykle 26-27 dniowe. Czy ten test bedzie wiarygodny 11dpo?

Gość gość
Tabletka rozregulowała Twoja gospodarkę hormonalna. Spróbuj się uspokoić. Dla pewności zrób test ciążowy i/lub test owulacyjny i daj jutro znać. Test owu nie b rób z porannego moczu. Daj znać jak wyniki

Gość gość
Będzie wiarygodny. Podaj datę owulacji, czy marzysz temp? I obserwujesz swój cykl? Jesteś pewna kiedy mniej v więcej mogła być owu?

Gość Ellaone
Niestety nie mierze. Od 12 dc do 15dc zauwazylam śluz płodny przy czym rano 15dc ostatni raz to była sobota a z soboty na niedzielę wpadka (2:30?) Nie miałam już sluzu plodnego. No i w niedziele szybko o 14 tą tabletkę przyjęłam. Potem cyrki się działy 2 dni po zazyciu tabletki ból jak na okres... od wczoraj już lepiej ale czuje podbrzusze..

Gość Ellaone
Jutro zrobię test ciążowy o czułości 10 . To będzie już 12 dpo. .. stres nieziemski...

Gość gość
Ciąży nie będzie, spokojnie. Rób test i czekam rano na wiadomość. Tymczasem zrób sobie ciepła kąpiel, maseczka na twarz , lampka wina i ciekawy film. Będzie dobrze

Gość Ellaone
Właśnie jestem po kąpieli w gorącej powiedzmy wodzie :) i relaks maseczkę niedawno zmylam :) wino...hmmm może poczekam z tym winem... ok jutro dam znać co i jak... ale cały czas w myślach. .. aby ten koszmar czekania się skończył

Gość Ellaone
Test o czułości 10 : negatywny 12 dpo, temp :37.1 , strasznie bolą mnie piersi . Nigdy mnie nie bolały przed okresem tym bardziej. Jutro idę na beta hcg . Czy po 12 dniach od stosunku test jest juz wiarygodny?

Gość gość
Wgrywasz sobie ciążę i ty l e.

Gość gość
Cześć, Test jest jak najbardziej wiarygodny. Wyluzuj, to ze masz taki stan to przez ta tabletke. Uspokoj się, lekarz powiedział ze wszystko jest dobrze i tak jest. Ciazy z tego nie będzie

Gość Ellaone
Niektórym wychodzi test z moczu po 2 dniach od spodziewanej miesiączki niektórym po tygodniu. . Sama już nie wiem... ginekolog i tak wczoraj nic by nie zauważył bo za szybko aby na obrazie usg dopochwowego cokolwiek widzieć. Martwię się nie mniej jednak. Nigdy jeszcze mnie tak piersi nie bolały. .

Gość gość
Ja kiedyś nie dostałam okresu przez ponad 50 dni i piersi mi aż pekaly z bólu. Nie byłam w ciąży. Co ciekawe w obu ciążach mnie piersi nie bolały, prędzej przed @. Tak więc nie ma co sobie wgrywac. ;)

Gość Ellaone
A czym było spowodowane? Brałas ellaone?

Gość gość
Hej czy w 13dpo beta hcg wyjdzie juz wiarygodna???