Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

konfetti mydlane do czego?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, dostałam od cioci konfetti mydlane. Wygląda ładnie, ale nie za bardzo wiem, do czego tego mogę użyć. Ładnie wygląda w pudełku, ale może da się z nim coś więcej zrobić? Z góry dziękuję za porady :-)

Gość gość
Możesz użyć do dekoracji, do kąpieli, oddać komuś innemu w prezencie ;-D

Gość gość
Jeśli lubisz się kąpać w wannie to dodawaj do kąpieli. Jeśli nie to może do miski z wodą, w której moczysz stopy ?

Gość gość
O, dzięki! To można tego używać jak normalnego mydła?

Gość gość
Cytując za http://blog.adkosmetyki.pl/2017/11/03/ten-produkt-musisz-miec-konfetti-mydlane/ "Konfetti mydlane – do czego go użyć: wrzucone do wanny wypełnionej gorącą wodą utworzy cudowną pianę, w której z przyjemnością się zanurzysz, rozrzucone i unoszące się na wodzie lub na pianie mydlane płatki kwiatów sprawią, że poczujesz się zmysłowo i romantycznie, konfetti mydlane to przecież … mydło, czyli możesz użyć go do umycia ciała. Po kąpieli odżyw swoją skórę ulubionym balsamem

Gość gość
Moja mama wkłada rozdziela je na płatki i wkłada pomiędzy ręczniki i pościel. Czasami całe kwiaty rozkłada w łazience, potem używa ich do kąpieli. Kiedyś mnie to strasznie wkurzało, a teraz bardzo doceniam, łazienka wygląda i pachnie ślicznie.

Gość gość
"O, dzięki! To można tego używać jak normalnego mydła? " Boże, ile ty masz lat? 10? Mydlo w kostce, w kawałeczkach, plastrach, czy plynie sluzy do tego samego! Tak samo jak cien do powiek czy to w pudelku zwykly, czy wypiekany, czy w kredce, czy w kremie z tą róznica, ze przy cieniu jest inna konsystencja, ale nadal do malowania, a mydlo to mydlo, czy male plastry, czy duża kostka... Możesz nawet do worka bawełnianego jak nasze babcie dac i powiesić na kranie i tak używać trąc ręce o woreczek - babcie tak resztki wrzucały, by nie stracić, nie marnować małych kawałeczków.

Gość gość
Dziękuję. Nie musisz być nie miła :-) To cenna informacja. WYkorzystam je do kąpieli i zobaczę, jak zareaguje na nie moja skóra.

Gość gość
Zawsze zastanawiałam się, kto to kupuje :-D

Gość gość
na ile cos takiego wystarcza?

Gość gość
Zalezy do czego używasz. Jeżeli tylko do dekoracji, to chyba latami może leżeć. A do kąpieli możesz wrzucić wszystko, albo tylko kilka płatków.

Gość gość
Moja mam wkłada je w "pościel" świeżo upraną. Kupuje tego masę. Uwielbia takie gadżety :D

Gość gość
Gdzie to można kupić stacjonarnie?

Gość gość
CHyba coś takiego widziałam w drogerii w Halach Banach w Warszawie. Jezeli chcesz, to moge sprawdzic. Jeżeli ta sieć drogerii jest w innych miastach, to powinno być stacjonarnie dostępne.