Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz19985

Kobieta nie dorzuca się do wspólnych kosztów

Polecane posty

Gość gość
Ale dobrze, ze juz teraz zapala Ci sie czerwona lampka, a nie po slubie, bo potem jest juz zazwyczaj za pozno. Wydaje mi sie, ze jestes fajnym facetem, nie daj sie wykorzystywac. Zawsze jest mi przykro gdy widze jak siksy wykorzystuja fajnych mezczyzn do swoich potrzeb.

Gość gość
Zwlaszcza, ze mam dwoch braci, gdyby jeden z nich zapytalby mnie o rady w tej sytuacji, powiedzialabym by wial!

Widzisz, w tym sęk, ona Che mieć tylko przyjemność . Żyjecie jak małżeństwo ale na jej zasadach. Nie ustaliłeś z nią niczego a dotyczasowe rozmowy nie odniosły skutku. Sam Widzisz, że wybrałeś sobie kobietę nie do życia tylko luksusową pannę. Ona ma już gotową wizję życia z Tobą...może może pora jej uświadomić, że to mrzonka i musi poszuka innego księcia. Bądź uczciwy i zrób to jak najszybiej...

Gość Mariusz19985
To nie jest takie proste jak się kogoś kocha :(

Gość gość
Podstawowe pytanie - ile ona zarabia? Podzial pol na pol jest dla wiekszosci kobiet krzywdzacy i wtedy to facet jest pasozytem. Normalny uklad to zrzucanie sie proporcjonalne - ona zarabia piec razy mniej od ciebie? To daje jedna czesc, a ty piec. Proste.

Gość gość
10.36 to daj sie dalej wykorzystywac, nikt ci nie broni. Moze jej nawet nie kochasz, ale seks zawsze laczy ludzi. Gdybys nie zaczal z nia wpolzyc latwo bylo by ci podjac jakas decyzje. Seks zaslepia. A potem ludzie wychodza z czujnoscia uspiona hormonami za maz i jak zle trafia sie rozwodza.

To jest bardzo trudne...ona o tym doskonale wie i tu pojawia się zasadnicza kwestia...Czy ona kocha Ciebie? Czujesz uczucie w Waszym codziennym życiu, jej miłość, troskę? Czujesz, że jeśli stracisz pracę (oczywiście nie życzę tego ;-) ) to ona nadal będzie przy Tobie?...

Gość gość
no to męcz sie dalej w imię uczuć

Gość gość
10:58 dokladnie! takie dziewczyny gdy ukochany splajtuje od razu od chodza i szukaja kolejnego trzymanka. To smutna prawda. moze nie kocha Ciebie, ale wygodne zycie. Zobacz :zyje jak ksiezniczka z portierem, sponsorem, cala pensje ma dla siebie. Nigdzie indziej by tak dobrze nie miala, jej jedyny wklad to kilka zloty na pomarancze lub drobne zakupy. Brzmi jak cwaniara ktora umie sie ustawic. A jakim jest czlowiekiem, jak traktuje innych? obgaduje i obsmiewa sie innych? mysli tylko o sobie? jesli tak to daj ksieznice odejsc, bo gdy znajdzie tylko bogatszego od Ciebie juz jej nie zobaczysz. Taki typ. (i nie pytam o to czy ,,kocha zwierzatka´´, bo zwierzatka kochaja nawet najwieksze psychopatki, tylk o to jak traktuje innych np. w gorszej sytuacji) Przemysl to, jesli nie chce sie dokladac i ma dotego zly charakter (nie chodzi mi w sotunku do ciebie, bo wiadomo ze skoro ja itrzymujesz musi byc mila, ale chodzi o to jaka jest w stosunku do innych ludzi) daj sobie spokoj.

Gość gość
*spokoj, bo jest z Toba dla kasy.

Gość gość
Jak chcesz wez z nia slub, tylko potem nie mow, ze nikt cie nie ostrzegal :)

Gość gość
Albo kochasz i znosisz albo odchodzisz i szukasz kobiety ze swojego poziomu finansowego - innego wyjscia nie ma wiec skoncz juz biadolic i robic z siebie pissde!

@Mariusz19985 2017.11.06 Yup, baba évidemment żeruje na Tobie. Trochę jednostronna ta miłość.

Gość gość
Nie musi byc kobieta z jego poziomu finansowego, ale kobieta ktora go nie wykorzystuje.

Gość gość
Wiej od wyrachowanej pasożytki póki czas.

Gość gość
Zastanów się co będzie jak stracisz pracę albo zachorujesz, bo ta wygląda na taką co będzie zwiewała aż się będzie kurzyło... a jako małżonka jeszcze Cię zadłuży i będziesz spłacał długi wspominając swoją ,,miłość" :-D

Gość Mariusz19985
Gosc 11:10 - z tym jak traktuje innych ludzi to ciężko mi powiedzieć - zawsze wydawało mi się że jest rodzinna, lubi dzieci i ma współczucie dla innych. Ogólnie jest mila, ale teraz często widzę też różne dziwne akcje np: - ma stary laptop który jest lepszy od laptopa jej rodziców - zaproponowałem żeby zamieniła się z rodzicami i sprzedała ich starego laptopa - może straciłaby jakieś 100 zł a jej rodzice mieliby lepszy sprzęt, ale ona nie chce tego zrobić - pojechałem pomóc jej tacie w remoncie pokoju, to miała do mnie pretensje że 2 dni byłem poza domem - czasami się śmieje z ludzi którzy nie ubierają się modnie - wysiadłem dzisiaj z auta żeby przeprowadzić starszą kobietę która się bała przejść przez pasy to marudziła że kobieta powinna siedzieć w domu skoro nie potrafi przechodzić przez ulicę - kolega był na imprezie się spóźnił na pociąg i przyjechał do nas o 12 w nocy żeby się przespać to nie chciała go wpuścić mimo iż ja sam go zaprosiłem jak usłyszałem że nie ma gdzie spać

Gość gość
moze ty masz kasę chłopie, ale jak na pewno nie, jakaś straszna pierdoła z ciebie, nic dziwnego ze panna ciebie robi na wszystkie strony

Gość gość
jaj* miało być

Gość gość
Jak się śmieje z ludzi nie ubierających się modnie, a ma na modne ubrania dlatego, ze tak naprawdę facet ja utrzymuje, to znaczy, ze uważa, ze powinieneś być jej sponsorem modnych ciuchów. To ktoś w rodzaju Mariny, Sary Mannei. Ma instagrama?

Gość gośćljEm
Chciałeś pania to z*********j na nia. Dobrze tu piszą - to panienka co lubi i chce żyć w luksusie, po przeczytaniu pierwszych wersów twojego wpisu - zatrzymałam sie na tym, ze ona arigmentuje, ze przeciez musi kupić kosmetyki... Czyli niech zgadnę - od rana do rana piękne ciuszki i makijaż, Najbardziej lubi wycieczki do Galerii i na suszi i wylegiwanie na płazy latem??:D

Chyba coś nie bardzo z tym współczuciem u Niej. ...Czy ona troszczy się o Ciebie, tak po kobiecemu? Pyta jak się Czujesz? Robi coś dla Ciebie sama z siebie, bez proszenia? Czy kiedy robi Ci kanapkę to robi buźkę z ketchupu na serze bo wie że tak lubisz? ;-) czy w ogóle kiedyś zrobiła Ci kanapkę? ;-) Czy robi Ci masaż pleców, czy Ci umyje plecy ? ;-) czy kiedy przyśniesz Zmęczony na kanapie to okryje Cię kocem?...Mam pisać dalej? ;-) I w którym momencie pomyślałeś ierwsze NIE ;-)Szkoda mi Ciebie, musisz być bardziej stanowczy w tej swojej straceńczej miłości.

Gość Mariusz19985
Kanapki rzadko robi, bo przeważnie ja je robię, pleców tez mi nigdy nie umyła, bo nie kapaliśmy się nigdy razem - ona tego nie chciała. A jak przysnę wieczorem na kanapie, to zawsze mnie budzi żebym poszedł wziąć prysznic do łóżka, nawet jak jestem totalnie zmęczony po podróży, bo ona nie akceptuje pójścia spać bez prysznica. A czasami nawet jak już jest 11 w nocy to nie pozwala mi spać, tylko chce gadać, nawet jak ja jestem totalnie zmęczony po całym dniu pracy, załatwiania wszystkiego i siłowni. Wtedy potrafi robić wszystko żebym nie poszedł spać - gada, włącza główne światło, szturcha mnie itp, tak że nie mogę zasnąć.

Gość gość
11.48 Mariusz, ty tak na serio? czy to prowokacja?

Gość gość
A czasami nawet jak już jest 11 w nocy to nie pozwala mi spać, tylko chce gadać, nawet jak ja jestem totalnie zmęczony po całym dniu pracy, załatwiania wszystkiego i siłowni. Wtedy potrafi robić wszystko żebym nie poszedł spać - gada, włącza główne światło, szturcha mnie itp, tak że nie mogę zasnąć. xxxxx mariusz pierdoło, sprawdź czy masz jaja

Gość Mariusz19985
To moja pierwsza dziewczyna z którą mieszkam, więc sam nie wiem jak to powinno być :(

No to ja Ci powiem, że tak NIE powinno być. Serio, Chłopie ...musisz intuicyjnie wyczuwać, że jest źle...Znajdź normalną kobietę, czułą, troskliwą...wtedy Poczujesz różnicę.

Gość gość
Olej ją i poszukaj fajnej, miłej dziewczyny.