Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to sprawiedliwe źe ciacha mają dziewczyny jakie chcą

Polecane posty

Gość gość
mówie kooorfa o zyciu o zmniejszajacej sie populacji o braku naturalnych bodźców do rozpoczęcia cyklu godowego mówie o niepewności smierci o stworzeniach które przez setki tysiecy lat były pariasami swiata jadł je kto chciał i kiedy chciał mówie o izolaji samotności i odwadze potrzebnej zeby połaczy odizolowane grupy a ty mi kooorfa mówisz o jakims piertolonym paleontologicznym mma

Gość gość
a przede eszystkim mówie ze miłośc uratowała nam zycie bo koorfa widok kosci z dodatkiem skóry dziarsko zmierzających przez sawanne na spotkanie smierci byle odnaleźć "piczke" musiał byc zaskakujący nawet dla kooorfa lwów

Gość gość
mówie o podejmowaniu ryzyka wbrew instynktowi przeczuciu i kalkulacja. to jest podstawowa cecha która nas wyróznia

Gość gość
dzisiaj was to śmieszy a nawet napawa oburzeniem. "jak ten brzydal bez grosza przy dooopie smie mnie podrywac" ale kiedys to nie było smieszne. bo wszyscy byliśmy skrajnie biedni a odwagta to była jedyna rzecz która mielismy

Gość gość
wwyobrax sobie ze siedzisz na skraju smierci głodowej nie wiesz nic o świcie (w sensie jakichs globalnych teorii) świecisz słepiami pośród mroku w zasadzie juz oszalałes ze strachu bo orzez dwa dni drapiezniki przetrzebiły twoja grupe i zostałes tylko ty. i co ci może dodac koorfa odwagi w takiej czarnej dooopie? fakt że jesteś kooorfa na szczycie drabiny ewolucyjnej?

Gość gość
jeszcze wczoraj miałes matke braci siostry jakies pedraki szwędały sie między nogami. nawet ich tak nie nazywałeś. po prostu byli dla nich zyłes. istniała mała sznsa ze tez zrboisz jakieś bachory a teraz obsrywasz jakis kamień. co koorfa w tej sytuacji powoduje ze wstajesz pomimo że to nie ma najmniejszego sensu? bo trzy miesiace chodziłes na siłownie i masz wyrobiony triceps? lwom i hienom sie spodoba taki miesisty kurczaczek

Gość gość
powiem ci co. tęsknota i wyobraznia zrodzona z potrzeby szukania ratunku znacznie dalej niz jutro i na wyciagnięcie reki

Gość gość
wiesz ze i tak umrzesz. wiec rzucasz sie w nieznane. ku płonącym drzewom skąd wszystko ucieka na wysokie osniezone szczyty gdzie wszystko umiera. ty i tak umrzesz więc ruszasz w te strone bo tylko nieznane może ci uratowac dooope. potem przebijasz sie przez takie atrakcje i kooorfa gdzies docierasz. w peeesdu zywy i w dodatku z wiedza jakiej nie ma żadne inne stworzenie działajace w miare logicznie

Gość gość
wpieprzasz sie na pustynie z goła dooopa na zimne wyzyny. nie wiesz c o robisz ale zauważasz z ekoorfa nie jest tak źle jak miało byc. wystarczyło isć tam gdzie nikt nie chodzi;)

Gość gość
bo juz szczerze mówiac miałem dosyc wysłuchiwania opowieści o gatunku który był tak zajepisty ze mordował wszystko na swojej drodze. prehistoryczny herkules był podobny do bushmenów a nie do tego kolesia z druzyny a

Gość gość
serio nie miał potrzeby sie z nikim targac za włosy bo jak treafił chociazby na ludzki szkielet to było chyba jedno z pierwszych swiat

Gość gość
a mógł takow odnaleźć bo przebywał w miejscacch gdzie bywali tylko ludzie pomijajac mniejsze stworzenia przystosowane do zycia w takich warunkach na stałe. to pewnie musiało ich dziwic taki widok. bo kości rzadko sie marnuja a jeszcze rzadziej kooorfa można napotkac nienaruszony szkielet. a gdzie człowiek pomimo wysiłków nigdy nie dotarł? spójrz na gwiazdy. skojarzenie jest proste. na dole wszystko ginie wyżej zachowuje sie CAŁY SZKIELET...w niebie zyjesz wiecznie

Gość gość
"męzczyna poluje i przynosi zdobtycz do haty" polowanie zdobycz i chata to sa w historii ludzkości młodsze wynalazki niz mowa. nie mam pojęcia dlaczego ktos wysnuwa z tego krótkiego okresu naszej działanosci kiedy sie tym zajmowalismy wnioski o naszych "przywyczajeniach. to nie tak. to na nas polowano.

Gość gość
przy okazji wszystko wskazuje na to ze sie stawalismy mniej drapiezni a nie bardziej drapiezni, mamy szcżatkowe kły. jakbysmy żarli banany to do niczego by nam potrzebne nie były. dopiero poźniej stały sie zbedne bo do wpiertlania korzonków srednio sie przydaja. ale tu juz mowa o naszych przodkach gatunkowych. wszytko wskazuje na to żże po naszym wygnaniu z raju nie potrafilismy sie juz przystosowac do ponownego zycia w jakimkolwiek innym

Gość gość
i do tego obecnego tez sie nie przystosujemy. moglibysmy. ktos nawet bardzo pragnie żebysmy sie przystosowali. pytanie brzmi skąd w nim takie mocne pragnienia?

Gość gość
Uroda bardzo szybko przemija i co wtedy? Sa kobiety ktore sa z facetam tylko dla prestizu kasy, i mysla o nim "brzydki, ale ma kase" chcialbys tak?

Gość gość
Poza tym sa rozne gusta dla kogos ktos moze byc brzydki ,a dla innego ladny. Dla jednego pies buldog francuski jest ladny, adla innego nie inni woli haskiego.

Gość gość
ale oczywiście wielu jest na dobrej drodze. to ci którym sie w tym raju zajpiście układa. nie generalizuje ale to nowy gatunek. poczał sie wraz z cywilizacja i nie sa to ludzie. sa to ludzkie pasozyty. pasozytuja na ludzkiej działalności. wiedzą ze sa od nas zalezni dlatego próbuja sie uniezaleznić od naszych nastrojów. utrzymać w ryzach wtłoczys w systemy które kazdy jeden sa wypeczeniem pierwotnych idei. stworzyc niewolników roboty cyborgi hybrydy genetyczne. ale to sie im nic nie da.

Gość gość
ja wole huskiego francuskiego

Gość gość
cała współczesna cywilizacja wyrosła na "etosie" ograbiania potomków tych ludzi którzy mieli odwage przeżyc i dzieki wyobraxni okiełznali rosliny wymyslili rolnictwo i podjeli próbe odbudowania raju.to o tych złodziejach którzy przyszli na gotowe piertoli ewolucja. ale oni nigdy by nie przetrwali tego co przetrwał człowiek. No ale co ja wam zrobie jak każdy jeden ma sie za potomka kooorfa dzyngis hana i karola wielkiego czyli juz dalekich beneficjentów pierwszych złodzei

Gość gość
oni nie chadzaja w nieznane. to nie ich działka. oni łaza gdzies tylko jak wiedzą ze sie tam cos da komus zajepać

Gość gość
czuja sie silni orezem i muskułami. ale niestety c***j ich strzeli bo to jest koorfa nic w porównaniu z prawdziwą siłą

Gość gość
jedyny powód dla którego owa szlachta roochała wszystko co na drzewo nie ucieka i płodziła setki potomków to koniecznosc stworzenia masy kretynów bez wyobraźni takich jak oni. to była ich jedyna szansa. kumulowali skradzione bogactwa i posługiwalisie niewoolnikami. każdy jeden potomek wielkiej skazanej na porażke tułaczki był dla nich zagrożeniem

Gość gość
tak se fantazjuje ludzie lubia filmy o wojnie klas.

Gość gość
ale fakt że ta banda szczurów wyrosła z mysliwych. głównie z tych którym nikt nie przypomniał jak c****jowo było i jak c***jowo moze jeszcze byc. bo juz im było za dobrze. ci dla odmiany poszli w slady stadnych drapiezników które nas niegdys unicestwiły. podzieli ziemie na tereny łowieckie poczeli zakładac haremy zeby nie musiec sie obcierac stóp o kamienie a jak pojawił sie rolnik to okazało sie ze to łatwiejsza ofiara niz jeleń

Gość gość
to stą dten cały zwierzęcy panteon. musieli sie kooorfa z kims identyfikowac skoro poczeli polowac na ludzi. ale zapewniam was ze to nie zadne wampiry ani wilkołaki tylko banda cweli którym w dodatku niezbyt sie cokolwiek chce a już najmniej czuc cokolwiek oprócz krwi na zebach. a jak wiadomo mozna sobie z takimi ustrojstwami dac rade

Gość gość
najwiekszym ich osiągnięciem jest sztuka straszenia:) nagonki i tresura psów mysliwskich. to w zasadzie jedyne co potrafią. bez tego ich nie ma. dlatego zrobia wwszystko żeby utrzymac obecny stan rzeczy

Gość gość
krótko i podsumowująco. chcą mieszkac w raju na krzywy ryj.

Gość gość
na naszych papierach i nr seryjnych. problem polega na tym że ja sie urodziłem po to zeby sobie dawac rade z czyms z czym nie można sobie dać rady. bojestem prawdziwym człowiekiem a nie klaunem w masce wilka

Gość gość
dlatego męczą mnie dywagacje o koniecznościach dziejowych proporcjach p[orządku i kooorfa innych bzdetach. ja sie kooorfa zrodziłem z chaosu. to jes mój dom i mnie głeboko piertoli wasz porządek wasze konieczności i wasze słabości...i wasza sieł zreszta tez mnie piertoli