Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to sprawiedliwe źe ciacha mają dziewczyny jakie chcą

Polecane posty

Gość gość
ja wiem tylko jedno. musze wstac i iśc tam gdzie jeszcze nikt nie poszedł. głównie po to zeby sie z wami nie spotkac ale jak to będzie wygladało dalej to juz macie świadomośc bo wam to kooorfa wyłuszczyłem najprościej jak sie dało

Gość gość
tu jak ktos lubi luźne interpretacje to otwiera sie wam furtka do zrozumienia przesłania zawartego w słowach że ostatni bedą pierwszymi.

Gość gość
no ale to już nie moja wina ze sie uparliscie udawac wilki lwy tygrysy i inne kooorfa pterodaktyle

Gość gość
nie jesteście i nigdy nie będziecie. bym wam zaproponował żebyście sie opamiętali ale kooorfa was tam za duzo jest a ja nie lubie tłumu. dlatego sobie tam poujcie po dolinach i lasach wokół wodopoi i w wysokiej trawie. przyjdzie na was czas to sie o tym dowiecie z pierwszsej reki

Gość gość
nie macie wiary nadziei i miłości za to macie jakies kompleksy na tle bycia człowiekiem. powiedziałbym nawet że sie tego panicznie boicie.

Gość gość
to już kooorfa smieszne sie robi. rozumiem jeszcze nazwac oddział żołnierzy albo harcerzy jastrzębie orły kooorfa nedźwiedzie. fajinie...w końcu nie musiciue byc ludźmi....huuuraaaa!!!! wasza brocha. ja zaryzykuje

Gość Moses Kiptanui
run forrest run!!!!!!! może chociaz jeden ocaleje;) sory mam wyimaginowanego przyjaciela. ze zwierzętami cięzko pogadać

Gość gość
a teraz wybaczcie musze sie poprzytulac do kolan, dac upust chorobie sierocej popłakac i pogwizdac do księzyca

Gość gość
czy wam to sserio nie przypomina syndromu sztokholmskiego? te wilcze pyski na głowach bogowie z twarzami szakala sepa krokodyla. dla mnie to jest przerażajace. tak ze strachu postradac zmysły i zapomniec kim sie jest? a teraz co robicie? "jestem silny jak tur jak niedźwiedź" "mam sokoli wzrok" "biegam jak gepard" "mam koootasa jak kuń" zostało w was jeszcze cos z ludzi czy juz kooorfa całkiem wam z tego dziedzicznego strachu otpiertoliło?

Gość gość
kto tu kogo oswaja? my bestie czy bestie nas? chociaz dajcie sie zeżreć z godnoscią

Gość gość
przypomne wam jeszcze godzine zero. czyli moment w którym narodziła sie wasza swiadomosć. jesteście nadzy cudzi głodni słabi samotni i bez perespektyw. jedyne gdzie mozecie sie udac to na banicje. i to jest kooorfa wasza jedyna siła.

Gość gość
bo jak moze częśc z was wie z opowieści...Oprócz godziny zero jest jeszcze godzina Z czyli czas zemsty

Gość gość
i na te krótką chwilę mamy szczątkowe kiełki;)

Gość gość
tzn w zasadzie to juz nie mam. ale sie nie łame. z pewnościa nie zaczne biegać na czterech łapach w nadziei ze mi odrosną

Gość gość
dosypac wam do pasieki?

Gość gość
Zrobiłeś z tematu dygresje . Żeby nie powiedzieć całkowitą zmianę tematu . Pytam sie dlaczego z powodu eliminacji potworków ,nie jestesmy pięknym i dobrym społeczeństwem .

Gość gość
Nie ma odpowiedzi . Bo pytanie jest bardzo trudne.