Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie cierpie bezdzietnych kobiet bo wszystkie sa wredne i zazdroszcza nam matkom

Polecane posty

Gość gość

Nie cierpie tych bezdzietnych bo wmawiają mi ,ze macierzyństwo jest męczące i powoduje frustracje A one bez dzieci i samotne na starosc beda plakac przy choince jak spojrza w okno sasiadow gdzie cala rodzina sie smieje i cieszy zyciem,gdzie jest gwar i radosc a nie puste sciany i wycie do lustra

Gość gość
Bardzo kiepawe to prowo. -100000/10. Chcesz wywołać g****oburzę, to się bardziej postaraj.

Gość gość
może mają wystarczająco ciekawe życie by nie musieć wypełniać go obsranymi bachorami?

Gość gość
ta, moja sąsiadka też tak się bezrefleksyjnie rozmnażała, dziś dzieciaki siedzą dosłownie rozsiane po całym świecie i w d...pie mają polskie zabobony nakazujące trzydniową świąteczną wyżerkę. Siedzi z mężem po wylewie i tyłek mu podciera. Tyle w odpowiedzi "kto ci na starosć szklankę wody poda?".

Gość gość
Autorko tobie nie trzeba wmawiac sfrustrowania, bo na kilometr bije od ciebie frustracja i jad :-)

Gość gość
A ja widzę, że matki zazdroszczą szczupłym, ładnym i dobrze zarabiającym koleżankom.

Gość gość
Te dzietne tez sa wredne ogolnie wszystkie sa wredne i zazdroszcza czego sie da

Gość poli34
czego ci zazdrościć?...nieprzespanych nocy,zabrania czasu,spokoju,pieniędzy...no rzeczywiście jest czego kuźwa zazdrościć :D...nie masz też pewności,że dziecko będzie cię odwiedzać na starość...mam sąsiadkę,ma dwie córki które mieszkają w innych miastach..sąsiadka złamała nogę i gdyby nie jej koleżanka to by z głodu umarła,córeczki ani razu nie przyjechały,a rodzina normalna,nie żadna patologia...to jest tylko jeden przykład a wymieniać można wiele...ja tam wolę prowadzić wygodne,spokojne,dostatnie życie z mężem niż babrać się w kupkach i zupkach a później użerać się z nastolatkiem

Gość gość
Do tej wyzej: to co robisz na tym forum?

Gość gość
Że też Wam się chce karmić głupiego trola :D.

Gość gość
pozniej i tak męzowie tych mamuś zdradzają je z seksownymi kolezankami singielkami bez bachorów :))

Gość gość
No wlasnie, czego ci zazdroscic? Jakbym chciala sobie zrobic dziecko to bym sobie zrobila. A jak juz sie ma i jednak ci to nie odpowiada, to juz nieco trudniej zmienic sytuacje, bo co utopisz je w kiblu czy jak?

Gość gość
A one bez dzieci i samotne na starosc beda plakac przy choince jak spojrza w okno sasiadow gdzie cala rodzina sie smieje i cieszy zyciem,gdzie jest gwar i radosc a nie puste sciany i wycie do lustra xxx O rany, masz umiejetnosc widzenia przyszlosci? hahaha to rzeczywiscie jakas magiczna istota jestes. Tylko skad ta frustracja? Szczesliwi ludzie nie nienawidza nikogo.

Gość poli34
gość 15:00---> weszłam tu z ogólnego,a tam nie widać w jakim dziale jest temat

Gość gość
Ale prowo.A poważnie...nie każdy chce tonąć w kupkach,rzygach i szczoszkach niemowlęcych.Niektórzy lubią się wyspać. Potem mężowie tych mamusiek i tatusiowie tych dzieciaczków chcą mi zasadzić k****a.Taka prawda.

Gość gość
Nowy spot ministerstwa zdrowia zachęca Polaków: mnóżmy się jak króliki lepsze takie idiotki, co się rozmnażają jak króliki, ile naklepałaś tych bachorów, co, musisz zapieprzać i masz już dosyć, znam nie jedną taką głupią wariatkę, co naklepała kilkoro a teraz nie ma wyjścia, zapieprza i narzeka, nawet mam w bliskiej rodzinie tj. głupią siostrę, narodziła 4 i teraz płacze bo nie ma mieszkania, mieszka na stancji, chłop jej miał dosyć, bo myślała, zż on będzie pracował i po pracy zajmował się domem i dziećmi tj. prał, gotował itp. a ona, paznokieć umalowany, oko zrobione i ploty z koleżankami. Skończyła się sielanka i teraz rozpacz. Karzę jej dzieci oddać do domu dziecka i niech przestanie narzekać, bo cala rodzina ją ma dosyć, unikamy ją jak trutnia. Chociaż teraz bierze za darmo 500+ na te dzieci, ale ona chyba nauczona narzekać, no i uwielbia wydawać pieniądze na siebie, tylko nie na dzieci i ciągle jej brakuje.

Gość gość
Prowo na 99%. Jezeli miescisz sie w tym jednym procencie to nigdy nie powinnas byc matka, bo twoj sposob myslenia przekresla twoje wychowawcze zapedy :-)

Gość gość
Wiem, ze to prowo, ale nawet samotne osoby maja jakas rodzine i przyjaciol, nikt nie musi siedziec sam w swieta.

Gość gość
kuźwa ile tych świąt mamy w roku, głupie idiotki, wolę wyjechać na wypoczynek jak siedzieć w święta i chlać wóde a później łeb boli z przepicia i przemęczenia

Gość gość
Moja samotna ciocia zawsze miała gdzie pojechac na swieta,nie pamietam zeby samotnie siedziala w domu Zreszta zawsze miala przyjaciol i rodzine A to ze nie miała meza i dzieci?Nie ona jedna Dozyla prawie dziewiecdziesiatki,zmarla we śnie.

Gość gość
Co Wy macie z tymi świętami? Najpierw piszą na forach, że święta do bani bo z teściową przy jednym stole trzeba jakiś czas wytrzymać, a potem twierdzą, że rodzinne święta to taka super sprawa. No rzeczywiście na starość będziecie spędzać z dziećmi i ich małżonkami, którzy tylko będą czekać aż wizyta u kochanej mamusi się zakończy. Ja tam w święta wole pojechać na narty, albo poleżeć przed TV skoro już mam wolne. I wiele osób też tak by wolało ale jest obowiązek rodzinę odwiedzić....

Gość gość
16.54 fajna ciocia :) Ja znalam pewna bardzo mila kobiecinke o sadziwym wieku 97 lat :) tez nigdy nie wyszla za maz, bo za jej mloda wojna wiekszosc mezczyzn pochlonela. moze taki sam typ :)

Gość gość
za mlodu*

Gość gość
Wiadomo kto jedzie po matkach etatowo. Te szczęśliwe bezdzietne z wewnętrzną wściekłością.

Gość gość
a po bezdzietnych jada sfrustrowane mamuski, ktore potajemnie im zazdroszcza! :D

Gość gość
Ulżyło ci no właśnie.

Gość gość
och tak nie mam dzieci jeszcze w wieku 29 lat i jestem bardzo nieszczesliwa, nawet nie masz pojęcia ;D

Gość gość
Ten temat założyła sfrustrowana bezdzietna żeby sama sobie odpisywać udając matkę. Co im pozostało.

Gość gość
E tam, wiadomo że lepiej mieć rodzinę.

Gość gość
gość dziś Ale czy koniecznie dzieci? :-)