Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie sobie znalezc faceta mając 33 lata?

Polecane posty

Gość gość

Mam wrazenie ze juz nic mnie dobrego w zyciu nie spotka. Z pierwszym typem byłam 6 lat okazało się że prowadził podwojne zycie a ja mu wierzyłam i sie nie zorientowałam:( 2 Facet nie cały rok zwiazku okazało sie ze zaborczy i maminsynek w dodatku wybuchowy:( Musiałam sie wyprowadzić od niego:( Teraz jestem Sama w małej kawalerce 18 m2 płace bardzo duzo za wynajem bo to duze miasto. Jestem Sama a tak bardzo chcialam byc szczeliwa mieć dzieci i kochajacego męża :(( Ale to chyba nie dla mnie :(

Gość gość
Portale randkowe, ale bądź ostrożna. Da sie poznać, ja poznałam fajnego chłopaka, z którym jestem już 10 lat. Także portale to też nie miejsce tylko dla odrzutów, ale na pewno trzeba uważać. Powodzenia.

Gość gość
w normalnym kraju kochana, nie w zacofanej polsce gdzie zycie konczy po 30tce. W normalnym swiecie dopiero sie zaczyna

Gość gość
A wyjścia z koleżankami? Masz jakąś?

Gość gość
Moja znajoma na czacie poznała rozwodnika z dzieckiem brzydki niski gruby a jednak z nim jest. Desperacja?

Gość Turkuć
Życzę powodzenia. Moja kuzynka poznała swojego aktualnego męża będąc po 30. Poznała go w pracy.

Gość gość
na portalach randkowych siedzą same zboki więc ci nie radze tam szukać

Gość gość
Ja mam 38 i poznałam przypadkiem na portalu regionalnym jak miałam 36

Gość gość
Nie chce cię dobijać ale skoro dwa razy wybrałaś źle to i wybierzesz trzeci raz, tym bardziej że jesteś zdesperowana. Coś musi być nie tak z tobą skoro normalni faceci cię omijają a interesują się tylko czuby

Gość gość
A ja jestem Twoim rownolatkiem. Dość przystojny, ale wstydliwy. Jestem lekarzem - ortopeda. Mam wiele zainteresowań. Chciałbym założyć rodzinę, ale myślę, że już dla mnie za późno, mało jest wartościowych kobiet w tym wieku

Gość gość
Masz 33 lata i nic w życiu nie osiągnęłaś, nic nie masz. Kobiety po 30 które stawiają na karierę mają dobrą pracę, mieszkanie, samochód... Są dobrą partia na żonę dla mężczyzny który też w życiu coś osiągnął, a jak ktoś ma sobie za żonę wsiąść goloupca to weźmie sexy 23 latkę...

Gość gość
Gość wyżej ma rację mam 40 lat jestem po rozwodzie, spotykałem się z różnymi kobietami, i większość po 30 chce zakładać szybko rodzinę rodzić dzieci od razu się do mnie wprowadzać, znalazłem 25 latkę którą nie chce mieć dzieci i żyjemy sobie szczęśliwie.

Gość gość
Te wypowiedzi powyżej to kpina. Kobietom inteligentnym, doświadczonym, które mają kasę i są ustawione w życiu chłop jest niepotrzebny. Chyba tylko egzemplarz dochodzący na seks i wakacje.

Gość gość
Dzieje się tak przez ciągle dyżury w szpitalu :( jednak często jestem do nich zmuszany

Gość gość
Kobietom ustawionym facet nie potrzebny a te które nie mają nic na chama szukają faceta by przyssać się jak pijawka. Skoro lecisz na kasę i on cię kupuje to nie miej pretensji że traktuje cię jak kupiony towar.

Gość gość
Skoro jesteś ortopeda to jakaś laseczka nie skręciła kostki w szpilce pomykajac po nierówny chodnikach? :-) szczerze mówiąc ja nie miałabym odwagi "startować" do lekarza.

Gość gość
16:18 dlatego żeby uniknąć takich insynuacji wiele kobiet rezygnuje z szukania lepszej partii.

Gość gość
Kobiety ustawione to są w stanie rzucić się niemal na każdego, kto będzie chciał z nimi być, a raczej który by z nimi wytrzymał. Bo im zegar biologiczny tyka, bo robiły "kariery" a tęskni im się za wspólnym życiem z facetem, bo mają dość samotności. Ale życie z nimi jest ciężkie, bo są roszczeniowe, nadęte i mają przerośnięte ego. Facetów więc chętnych za bardzo nie ma. Już nie mówiąc o tym, że rówieśnicy kobiet po trzydziestce wcale ich nie chcą, bo wolą młodsze.