Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laleczkabrumbrummm

Jak zrobic aby facet kupil mi samochod?

Polecane posty

Gość Laleczkabrumbrummm

Jestem 2 lata z facetem Chcialabym dostac audi na nastepne urodziny Wiem ze go stac a mnie nie Ja pracuje w sklepie a on ma firme IT Mam prawko tylko brakuje mi samochodziku Probowalam juz oddzialowywac na jego podswoadomosc ogladajac przeceny z salonow na internecie i zachwycajac sie Robie tak co jakis czas aby mu sie utrwalilo Do urodzin zostaly 3 miesiace Dziewczyny jak to zrobic??

Gość gość
Zarób a nie żerujesz na innych.

Gość gość
Ale wstyyyyd... Pewnie do niego udajesz zaradna pania typu " oh nie musiales" a tak to kombinujesz jak wydrzec DAWNO WOJNY NIE BYLO I LUDZIE SZALEJA

Gość gość
Omg

Gość gość
Musiałabyś obsługiwać wszystkich jego kolegów z pracy przez conajmniej pół roku :-D

Gość szry
oby facet przejrzal wreszcie na oczy i kopnal cie w leniwe, roszczeniowe, zachlanne dup*sko, czego i tobie i jemu szczerze zycze.

Przeceny z salonów? Prezent za 60k? To chyba niektórych p****ało. Choćbyś ssała 24h na dobe to i tak tego nie odpracujesz.

Gość gość
Widzisz, ja nie musiałam nic robić. Po pół roku związku stwierdził, że wstyd, żebym jeździła starym autem i kupił mi nowe. Nie namawiałam, nie prosiłam, nie żebrałam. Brakuje Ci auta, odłóż 1000 zł i kup seicento z 2000 roku. Będziesz mieć auto.

Gość NapalonyZgredzik
Musisz codziennie klękać przed nim na kolanach z otwartą paszczą , żeby mógł cię wygodnie dymać w usta i gardło . . . Może to zadziała :-) . A przy okazji ja chętnie skorzystam i też cię puknę w gardełko ;-)