Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak jedzie ze znajomymi do Zakopanego beze mnie

Polecane posty

Gość gość

Co mam o tym myśleć? Jadą jutro, a wracają w niedziele. Jedzie ich osiem osób będąc również trzy dziewczyny, wszyscy pracują w jednej firmie, ale nie jest to wyjazd firmowy, tylko po prostu sami sobie zorganizowali. Tłumaczył, że to wyjazd bez partnerów, i ma pretensje o co ja się denerwuje. Co ja mam robić?

Gość Teppic No4
Uspokoić się i zaufać. Jeśli nie zawiedzie twojego zaufania, masz dobry dowód, że jest odpowiednim mężczyzną dla ciebie. Jeśli zawiedzie twoje zaufanie, nigdy nie był kandydatem na twojego faceta. Też wyjechałem z przyjaciółmi do Zakopanego 3 miesiące po zejściu się z obecną żoną. W ramach tejże ekipy była nawet moja była, a jednak nadal wszystko gra.

Gość gość
Ojej, trochę popije, może i podupczy i powróci do Ciebie.

Gość gość
Ciekawe co by zrobił gdybyś Ty miała taką okazję? Nie ma tu dobrej rady. Skoro woli jechać. Ja.pracuje u siebie 7latach i nie byłam na żadnej imprezie jednowieczorowej a co mówiąc cały weekend i zyje. Na bank będzie alkohol. Teraz te związki są takie hmm.. Otwarte? Luźne? Dno.

Gość gość
Siądź na środku pokoju, zacznij płakać i tupać nogami i zagroź że się zabijesz jak nie weźmie cię z soba... Dzieciaku.

Gość gość
Sam jesteś dzieciak. Teraz ludzie nie mają żadnej świętości. Więc skoro facet zostawia na weekend kobietę i to oni sami się organizują. Coś jest na rzeczy.

Gość gość
Skoro sami organizują to nic nie stoi na przeszkodzie, aby Cię zabrał ze soba- widać nie chce. Jedyna rada- tez zacznij wyjeżdżać z innymi ludźmi - bez niego- tyle.

Gość gość
On powiedział, że planowali to już od dawna, więc teraz nie będzie rezygnowal i wystawiał ludzi do wiatru. Powiedział ze przecież będzie weekend i również mogę go jakoś spędzić, pójść z koleżankami do klubu lub coś innego. Dobrze mi to zrobi. Ja jestem wściekła! Nie wyobrażam sobie tego, że o będzie tam z nimi. Moje wyobrażenia co do tego wyjazdu nie pozwolą mi spać i stale będę myślała co tam się aktualnie dzieje.

Pytanie. Po co Ty z nim właściwie jesteś skoro nie masz do niego za grosz zaufania? 00 Sam często spotykam się z ludźmi z firmy/branży. Kobieta, która spróbowała robić mi o to jazdy szybko przestałaby być moją kobietą.

Przestań być toksycznym bluszczem...za chwilę on zacznie się zastanawiać czy dobrze robi będąc z osobą, która mu nie ufa i nie ma do roboty nic innego poza ZAZDROSCIA...Oh Lord, ile ja bym dała za taki weekend tylko dla siebie ^^

Gość gość
ja też uważam że Autorko przesadzasz. Każdy ma prawo do oddechu. Ty byś się z koleżankami na taki weekend nie wybrała? To że będą tam dziewczyny nic nie znaczy bo skoro on z nimi pracuje to i tak na co dzień ma okazję żeby Cię zdradzić a jak nie w pracy to w sumie wszędzie. Wyluzuj i sama zrób sobie weekend dla siebie.

Gość gość
masz rację Autorko bo co to za związek jak "facet " chce spędzać weekend sam ze znajomymi. Powinien Cię ze sobą zabrać a najlepiej zostać z Tobą w domu i spełniać Twoje zachcianki

Gość gość
Tym bardziej, że mówił Tobie, abyś również spędziła sobie weekend z koleżankami. Czasem dobrze jest od siebie oddechnac, a związek to nie ciągle siedzenie razem. Trzeba mieć czas dla siebie.