Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nosi za duże staniki...pomocy...

Polecane posty

Gość gość

Widze ze udziela sie tu duzo kobiet wiec moze mi pomozecie. Moja dziewczyna ma male piersi oczywiscie mi to nie przeszkadza bo male jest piekne jak to mawiaja, ale kazdy jej stanik jest za duzy odstaje mocno od piersi a przy pochylaniu czy krzyzowaniu rak to juz nie wspomne jak wszystko odslania. Kiedys siedzielismy z naszym znajomym na lawce i pamietam jak miala top z dekoltem to pochyliła sie tak ze jak on stal nad nia to widzial calego sutka....strasznie mnie wkurzaja takie akcje a bylo ich kilka. Kiedys nawet ubrala stanik sportowy ze jej zaslanial wszystko jak powinien ale uznala ze jest nie wygodny i znowu nosi te za duze. Jak mam jej przemowic do rozsadku...

Gość gość
Hahaha niech se wypcha skarpetami, najlepiej Twoimi :-D

Gość gość
Daje ci jasne znaki byś wypełnił te staniki czyli zasponsorował implanty

Gość gość
Juz pisałes jakus czas temu to samo. Jeszcze jej nic nue powiedziałeś?

Gość gość
A czy ona nie wie, że i tak widać, że jest płaska?

Gość gość
Niech kupi sobie push-up.

Gość gość
nie ona jedna.laski kupują za duże, bo chyba myślą że biust będzie wyglądał na wiekszy ,a potem skutki takie jak u twojej laski.zapytaj się jej po prostu dlaczego nosi za duży biustonosz.przecież teraz jest taki duzy wybór że nawet dziewczę bez biust znajdzie odpowiedni rozmiar.sama mam mały biust i zawsze dopasuję stanik jak trzeba.ale litości .nie u chińczyka czy na straganie.już nawet w zwykłej sieciówce jest jakiś wybór.

Gość gość
Może jest exchibicjonistką i lubi pokazywać conieco wszystkim, to ja kreci

Gość gość
A dlaczego nie kupują push-up?

Gość gość
a to dziwne, bo generalnie kobiety kupują za małe staniki jak już powodowane, myślą, że apetycznie wygląda taki ściśnięty biust. twoja dziewczyna to jakiś ewenement, jeszcze się z czym takim nie spotkałam.

Gość gość
A ja owszem. Zaproponuj jej ze pójdziesz z nią do sklepu z bielizną i wybierzecie odpowiedni.

Gość gość
Przyjdź do niej w kasku, spyta po co ci kask przecież nie masz motocykla ;) ty już wiesz co odpowiedzieć...

Gość gość
ja bym się troszkę obraziła chyba jakby mi chłopak powiedział, że nie umiem sobie dobrać kroju bielizny osobistej i on to zrobi lepiej. jakby dziewczyna powiedziała, że nosisz za duże, za małe slipki to by cię to nie ubodło? no ale w umie pójście do sklepu razem jest jakimś rozwiązaniem wiec można spróbować.

Gość gość
Wszystkie jej staniki sa typu push up tyle ze miseczki sa odstajace. Kiedys bylismy w calzedoni to przymierzyla kilka biustonoszy zaden jej nie pasowal i temat sie skonczyl:/

Gość gość
Kup jej mniejszy w prezencie ale jest ryzyko ze tez nie bedzie pasowal. Jesli ma stozkowy ksztalt piersi to tymbardziej trudno dobrać

Gość gość
Ma małe piersi gdzie spora część to po prostu sutek który jest duży, mocno wypukły i miekki. Dlatego tez ciezko go zakryc bo nawet jak ma w miare scisnieta miseczke to i tak gdzies tam kawalek go widac

Gość gość
Ten temat co jakiś czas jest odgrzewany. Już nudne się to robi. Wymyśl coś innego

Gość gość
zrob jej operacje powiekszania albo rzuc

No niestety ale dużo kobiet nie umie dobrać sobie stanika. Z reguły wybierają za duży obwód i za małą miseczkę przy tym lub ogólnie za duży. Weź ją do brafitterki.

Gość gość
Nie pojdzie do brafiterki bo ona uwaza ze nie ma problemu. Najgorzej ze ja widzialem kilka dziewczyn w za duzym staniku no ale tylko u niej to tak strasznie widac rownie dobrze moglaby go nie miec. Kazda bielizne kupuje na oko bez mierzenia...

Gość gość
Porozmawiaj z nia szczerze co Ci lezy na sercu i zobaczymy jak zareaguje

Gość gość
Polecam dobrac odpowiedni biustonosz, w sklepie alles jest kilka krojów jednego wzoru w zaleznosci od ksztaltu :)