Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Posiadanie kochanki to prestiż dla faceta

Polecane posty

Gość gość
Skończ prawiki filozofować bo cie główka rozboli .skąd ty mozesz wiedzieć ze źone łatwo znalezc .

Gość gość
zrównoważona kochanka hahaha. nie ma takich. wszystkie są szurnięte

Gość Teppic No4
Eee... lol? Byłem z kochanką 1,5 roku, zaczęliśmy 2,5 roku temu. Bzykaliśmy się średnio raz w miesiącu. Od tego czasu byłem od tego czasu na co najmniej 7 wyjazdach, w tym również na wakacje. Kiedy się spotykaliśmy, nie nastawała na mój czas, była konkretniejsza i bardziej do rzeczy niż circa 60% tutejszych rezydentów, a miała 17 lat. Nie była utrapieniem ani przez moment, teraz oboje jesteśmy w związkach, więc zawiesiliśmy zażyłość ;) Tak czy siak, argumenty nieco inwalidzkie przedstawiacie.

Gość gość
Jasne, łatwo znaleźć kobietę z którą chcesz spędzić życie i mieć z nią dzieci. Puknij się w głowę. Kochankę łatwo znaleźć ale nie żonę.

Gość gość
Coś tam 4 ty głupi jesteś.

Gość Teppic No4
Cośtam gość - masz prawo do własnego zdania, nawet takiego :D

Gość gość
Nie ma o czym z tobą gadać, skoro dla ciebie ku/rwa to prestiż :D

Gość gość
Chcesz się ubrudzić to znajdź kochankę. Tylko pamiętaj że ciężko jest zmyć ten syf.

Gość gość
A tam, niektórym kobietom to odpowiada bo wbrew stereotypom nie każdej marzeniem jest zostać kurą domową i prać brudne skarpety dla niektórych lepiej być tą rozpieszczaną i zabieraną do restauracji

Gość gość
Kochanka prestiżem dla faceta ... hahahahahaha

Gość gość
zresztą macie zaściankowe myślenie, może kiedyś tak było, że każda chciała zostać żoną, a wynikać to mogło z tego, że kobiety były bardziej zalezne finansowo od męzczyzn. A teraz kiedy same kobiety robie karierę i nie mają często czasu na założenie rodziny ( albo ochoty), to wolą nieraz mieć takiego kochanka bez zobowiązań i na rękę jest im to, że jest zonaty

Gość gość
11.03 dokładnie, ja np nie chce wychodzić za mąż, a już tym bardziej mieć dzieci. Wam się wydaje że wszystkie kobiety marza o ślubie i dzieciach, no może wszystkie te które znacie :)

Gość gość
Niektóre wola być tylko zlewem na spermę.

Gość gość
NIektorym kobietom seks też sprawia przyjemność, wiec dlaczego maja byc "worem na sperme" :D? To określenie kogos wykorzystywanego, a kobieta ktora sama ma przyjemnosc z seksu nie jest wykorzystywana

Gość Teppic No4
No, trochę słabo, kiedy kobieta jedyną alternatywę dla bycia żoną widzi w byciu "zbiornikiem na spermę". Chyba czas poszerzyć horyzonty, albo chociaż z kuchni wyjść xD

Gość gość
Bo to najłatwiejszy typ kochanki dlatego obciach trochę.

Gość gość
Prestiż dla faceta ha, ha. Zwłaszcza tego co żona się dowie kopnie w dups*o, dzieci nie chcą już go znać a kochanka wydoi z kasy i też kopnie w dups*o. A on skończy jako żul pod sklepem albo sparaliżowany po wylewie. Powodzenia. Sama znam takie przykłady. Znam też takiego co go kochanka pod drzwi do żony zawiozła jak go sparalizowalo i wymagał opieki a żona też go wyjeb**a. Dzieci go nie chcą znać bo wydawał kase na kochanke zamiast na nie. Uważał się za pana a skończył jak śmieć. Taki facet to żałosny d**ek a nie gość z prestiżem.

Gość gość
koorffa prestiżem hahahahahahaha

Gość Teppic No4
Cóż, zmień kolegów :D Moja żona wiedziała o każdej mojej kochance, dzieci nie planujemy, nikt nikogo nie kopie w dupsko. Współczuję środowiska.

Gość gość
Jaki znowu prestiż? Przecież jak ma się żonę i jest się w miarę przystojnym to inne Kobiety same pchają się do łóżka. Nawet ich najlepsze przyjaciółki dają sygnały ze mają ochotę. Po ślubie ma się lepsze branie niż przed...

Gość gość
Tak to prawda ku/rwy same latają jak wściekłe za żonatymi. Nie przeszkadza im obrączka na palcu faceta, nie przeszkadza nawet żona obok stojąca. Dzi/wka to dzi/wka i jak d***** się zachowuje. Prestiż sobie wymyśliła jakaś ku/rwa zdesperowana. :D

Gość gość
coś tam 4 to kochanica żonatego z rozdwojeniem jaźni

Gość gość
14:12- tak, a biedny misio jest przez taką jędzę uwiedziony i co on niedny ma poradzić, że zdradził? No przecież ta jędza go zmusiła i właściwie to można nawet podciągnąć pod gwałt z jej strony

Gość gość
dziś A gdzie ja piszę o zdradzie? Masz bujną wyobraźnie i tylko jedno ci w głowie. Ja piszę, że ku/rwy same się kleją do żonatych, nawet przy ich żonach, a ty widzisz wszędzie pieprzenie się na potęgę. :D

Gość gość
Pytam te nawiedzone, nieszczesliwe zony co nic nie potrafia tylko wyzywać. Kobieta to k******.a jaki jest męski odpowiednik?

Gość whiskyzjarmuzu
Faktycznie, kobiety dość częstą pragną stabilizacji. To daje im pewien komfort psychiczny, ale pisanie: " Większość kobiet marzy o ślubie", to przesada. Wiem, kafeteria stoi przesadami. ;-)

Gość gość
Kobieta to kobieta a k***a to k****. Tak było jest i będzie nawiedzona nieszczęśliwa prostytutko która nic nie potrafi poza wypięciem dopy w krzakach.

Gość gość
Nie wydaje mi się, żeby autor miał rację. Kobiety też lubią seks i same mają przyjemność z bycia kochankami, bo inaczej by tego nie robiły. Raczej rzadko kochanki wierzą, że będzie z tego coś więcej (a jeśli nawet, to szybko się przekonują jak jest) - a mimo to trwają w takich układach, bo chcą. Jeśli dla kogoś to upokarzające, to raczej dla żony (z tego co napisałeś, to nie ona jest "prestiżowa" a ta druga). A w praktyce upokarzający wg mnie jest w ogóle układ z człowiekiem, który traktowałby mnie jak przedmiot "prestiżu" - nawet gdyby to był mąż.

Gość gość
Żona jest prestiżem kochanka plamą na honorze.