Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona coś jednak do mnie czuje ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim, na początku chce napisać, że pół roku temu poznałem super dziewczynę ona ma 19 lat ja 23. Wszystko układało się super, cieszyliśmy się sobą każdą chwilą spędzoną razem, bardzo zbliżyliśmy się do siebie aż wyznałem jej miesiąc temu co do niej czuje. Niestety odrzuciła mnie uznała, że możemy zostać przyjaciółmi, niestety ja tak nie potrafię i zerwałem kontakt, za bardzo cierpie. Od tego czasu otrzymuję od niej co jakiś czas wiadomości że cierpi, tęskni, i nie rozumie jak mogłem zerwać ten kontakt. Czy ona może coś czuć do mnie czy okłamuje samą siebie. Poradźcie bo nie wiem co o tym myśleć ???

Gość gość
Wydaje mi się że dziewczyna troche jest zagubiona i to co pisze jest sprzeczne, jeśli zależy Ci dalej na niej to powinieneś jeszcze sie oddalić i za jakiś czas dopiero o nią jeszcze raz zawalczyć ale powoli, musisz pokazać jej że jesteś innym człowiekiem, niż jesteś i byłeś.

Gość gość
Kobiety są nielogiczne i tak jak gość wyżej uważam że musisz zerwać kontakt. A czy ona coś czuje ? Nie mam pojecia niech jakaś kobieta sie wypowie.

Gość gość
Roksolala Co masz na myśli ?

Dlaczego ma pokazać, że jest innm człowiekiem niż był???? To sprawi, że ona z deklaracji ''zostańmy przyjaciółmi'' nagle go pokocha? Potrzebuje mówiąc przydupasa, któremu będzie się wypłakiwać w ramię za każde swoje miłosne niepowodzenie...Wiesz jaka to katorga dla zakochanego chłopaka? Oddalić się i nie być przyjacielem-frajerem. Jeden otrze lzły a Ten Zły spije śmietankę.

Gość gość
Powrócę do pytania, dlaczego ona do mnie pisze ? mówi że cierpi, tęskni, czy okłamuje samą siebie ? Nikt nie potrafi mi tego wytłumaczyć ? Może wyglądam na zdesperowanego ale jej tego nie pokazuję bo wiem że zostane frajerem, ale co nie zmienia faktu że zakochałem się nieszczęśliwie.

Może jej zapytaj dlaczego to Robi? ;-) Tęskni bo? Tęskni za Kim? Ukochanym czy Kumplem?

Gość gość
no właśnie weź ją zapytaj o co jej chodzi.

Gość gość
Zgadzam się z Roksolala. Chcę mieć kogoś do wyplakiwania się w rękaw, kogoś kto podpompuje jej ego, będzie zawsze służył pomocą a i tak zostanie w strefie przyjaźni. Takiego frajera którego zacznie olewac gdy pozna innego. Taka oto jej,, tesknota". Nie daj się na to nabrać

Gość gość
ja również

Gość gość
Masz już dość masturbacji ? Twój drągal nie domaga ? Ciagle w pracy się masujesz ? http://e-masturbacja.pl Mi pomogli pomogą i Tobie

Gość gość
odpowiedz jej na pytanie. nie rozumie dlczego zerwałeś kontakt, to powiedz że się w niej zakochałes i ta znajomośc jest dla ciebie obciażająca emocjonalnie. może ona nie kuma twojego stanu emocjonalnego . to, ze ona cierpi może świadczyć o tym, że brakuje jej towarzystwa i kumpla, a nie że się zakochała. powiedz jej o swoich motywach i zobaczysz jak się do tego ustosunkuje.