Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Komunia w domu, jakie menu? pomóżcie plissss

Polecane posty

Gość gość
17:04 Sorry, co mnie obchodzi twoj wizażysta i paznokcie? Pytalam i prosiłam o doradzenie w menu, a nie dywagacje gdzie robić komunię. Ty widać nie ogarniasz takich imprez, a ja tak.

Gość gość
O kurde drogo i tylko za obiad. Oszaleli.

Gość gość
9:44 Dzieki za podanie menu :) Dziękuję wszystkim za menu i przepisy :)

Gość gość
17.04 ona gwiaza musi wizazystke miec :-D nie martw sie, i tak d**e ci zrąbią ze sie pindrzylas zamiast ugoscic gosci lalunia od siedmiu bolesci

Gość gość gosc
Rosol. Ziemniaki .ziemniaki zapiekane .kotlet z ananasem i zurawina. Kotlet devolay. Piers z indyka w sosie pieczarkowym. Lody. Na stole salatki 2 - 3 rodzaje. Polmisek wedlin. Roladki miesne na zimno. Po jakims czasie tort (smietankowy truskawkowo-kokosowy). Potem drugie cieple danie np. Golabki ale bez ryzu tylko z samym miesem w srodku. Albo jakas zupa gulasz typu strogonow. To napisalam ja czyli osoba ktora takiej imprezy nie robila :D

Gość gość
gość gosc dziś No widać, że nie robiłaś, bo kto normalny podaje drugi obiad po deserze??? :O

Gość gość gosc
Mozna podac drugi cieply posilek pod koniec imprezy. Nie kazdy zostaje do samego konca. Goscie rozchodza sie w roznym czasie. Kazdy sprobuje tortu jesli nie bedzie podany na sam wieczor koniec imprezy. A najbardziej wytrwali goscie dostana cieply posilek na koniec zeby nie musieli juz jesc w domu kolacji. Gosc 17:46 . Kto normalny widzi drugi obiad tam gdzie nic takiego nie jest napisane :) cieply posilek to nie to samo co obiad.

Gość gość kadia
Pomóżcie na 30 osób jak liczyć napoje odnośnie Komuni

Gość gość
A bedzie alkohol? Moze byc cieplo. Liczylabym 1 litr na osobe.

Gość mamazosi29
Niestety u nas nie ma w mieszkaniu tyle miejsca, by urządzić komunię synkowi. Dlatego szukalismy jakiegos fajnego lokalu w Wawie i okolicach. Wybor padl na Astorie i jestem zadowolona. Impreza na 40 gosci i tradycyjne polskie menu nie uczynilo mnie duzo, a dodatkowo obsluga byla bardzo pomocna, wiec wlasciwie impreza odbyla sie bez wpadek, o niczym nie zapomnialam ;)