Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lunamelba

Kobiety jak sie przygotowac do seksu analnego?

Polecane posty

Gość lunamelba

Napiszę od początku, proszę darujcie sobie ocenianie czy krytykę. Jeśli masz sensowną poradę skomentuj, jeśli chcesz mi pojechać daruj sobie. Mam okrągłą, wydatną pupę. Mój mężczyzna ją uwielbia. Uwielbia mnie łapać, ściskać, macać, gryźć, całować. Mówi, że go strasznie podnieca. W łóżku uwielbia seks na pieska czy na jeźdźca. Zauważyłam też, że zdarza mu się dotknąć mnie penisem po oczku. Chciałam mu zawrócić w głowie i niespodziankowo zaproponować anal jak już będziemy w łóżku. Jakiś czas temu zamówiłem przez internet wtyczkę analną i kulki. Wkładam je sobie regularnie, żeby się przygotować i poczuć jak to jest. Chciałabym przede wszystkim, żeby mój facet wszedł bez problemu i było nam razem przyjemnie. Mój plan jest taki, że danej nocy pójdziemy do łóżka, a ja zaskoczę go bo gdy będzie mi ściągał majtki, będę mieć w sobie wtyczkę. Pytanie kieruję do kobiet, które uprawiały seks analny nie raz już. Jak się przygotować, jakieś porady. Odnośnie lewatywy i w ogóle. Wasze spostrzeżenia?

Gość gość
Nie robię lewatywy.

Gość gość
Z moich wprawdzie skromnych doświadczeń wynika, że lewatywa nie jest konieczna, ja nie robilam nigdy, jedynie kąpiel ze szczególną higieną intymną. Najlepiej jeżeli się wcześniej wyproznisz. Dobrze mieć żel, mocno nawilzyc. Ja uwielbiam zabawy analne, może nawet bardziej niż seks, zresztą mój mąż też podobnie odczuwa.

Gość gość
Nie szkoda ci o***tu?Rozumiem palcówke analną

Gość gość
jaką masz średnicę tej wtyczki ?

Gość lunamelba
21:36 Rozumiem, że żartujesz z tym nierobieniem lewatywy?

Gość gość
Po prostu mam naturalnie obawy, bo jest to miejsce nieczyste i wiadomo do czego biologicznie służy. Zależy mi żeby podniecić faceta, a nie wywołać odwrotnego efektu

Gość gość
21:45 co za syfiara. Chyba bym puścił pawia na twoje plecy i mył się dwa dni po tobie.

Gość gość
Czasem to robimy. Warunek że muszę być podniecona bo dużo śluzu pozwala mężowi maksymalnie nawilżyć dziurkę. Potem głęboko masuje i mocno rozciąga od wewnątrz palcami co wywołuje u mnie odruch parcia i wypychania jak przy wypróżnianiu. Tym samym rozwieram pupę. Gdy w trakcie stosunku mam mocno wyprężonego w środku i tak cały czas mam naturalny odruch parcia i wystarczająco rozwartą pupę. Jeśli nawet dotknie głęboko palcami kupkę czy potem penisem to nic się nie dzieje bo przecież i tak potem podmywamy się. Robimy to gdy już bardzo potrzebujemy a w tradycyjny sposób mogę być zapłodniona.

Gość gość
I wiadomo dlaczego kobiety nie lubią anala. Bez lewatywy to obleśne grzebanie w g*****e a nie sex. Ale zacofanie.

Gość naj

ja najpierw biore sobie prysznic dokladnie myjac podczas ktorego zakladam na weza irygator puszczam letnia wode  najpierw wprowadzam go do pochwy przeplukujac nim jej wnetrze pozniej wkladam w odbyt  i tam juz trzeba troche wiecej czasu poswiecic na przeplukanie  . po wytarciu ciala wkladam korek analny w celu poluzowania wejscia w odbyt  bez  tego nieda rady bo partner jest dosyc hojnie obdarowany przez nature.  no i przechodzimy do sypialni tam gra wstepna z wykwintnymi pieszczotami i zaczynamy od tradycyjnego sexu waginalnego  az do szczytowania.pozniej sie wzajemnie piescim az sprzet partnera zaczyna stawac i twardniec wtedy wyciagam korek analny smarujemy wejscie lubrykantem i dajemy rozkosz pupci  na koniec wspolna kopiel no i mozna isc spac

Gość a co?

Partnerowi też daj tę rozkosz i wsadź mu taki sam rozmiar jak on tobie w doopke. Ciekawe czy będzie mruczał z rozkoszy? hi hi...razem byście na starość pampersiki nosili a ta tylko ty bidulko😕

Gość Hej
Dnia 10.11.2017 o 01:28, Gość gość napisał:

21:45 co za syfiara. Chyba bym puścił pawia na twoje plecy i mył się dwa dni po tobie.

Co za Bałwan, jak się brzydzisz to się nie pakuj tam Bęcwale

Gość Hej
Dnia 26.12.2019 o 20:54, Gość a co? napisał:

Partnerowi też daj tę rozkosz i wsadź mu taki sam rozmiar jak on tobie w doopke. Ciekawe czy będzie mruczał z rozkoszy? hi hi...razem byście na starość pampersiki nosili a ta tylko ty bidulko😕

Kojeny Hejter, twoja doopka? nie, to co sie spinasz

22 godziny temu, ddt30 napisał:

chyba lewatywa może mieć sens a potem dobra lubrykacja

Zgadza się, higiena to podstawa. Dobry jest irygator moim zdaniem. Ja tego używam bo lubię chodzić z plugiem i się doprowadzać...