Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prezent dla żony.

Polecane posty

Gość gość
ja zamierzam swoją żonę zaskoczyć i podarować jej kurs stylizacji paznokci w New Nails https://www.new-nails.com/

Gość gość
Mnie bardziej niż cokolwiek ucieszyło w tym roku dostanie ES-ED20 od Panasonica, więc podsyłam pomysł na kolejną okazję ;)

Gość honka123
A może jakieś rajstopy? Bardzo fajne modele mają w Gabrielli. Możesz postawić na coś bardziej wyzywającego bo ich kolekcja Erotica jest świetna.

Gość gość
W sobotę miałam urodziny mąż był w pracy do 16, przesłał mi pocztą kwiatową bukiet kwiatów z liścikiem, na którym życzenia były. Później poszliśmy na kolację. Ja nie potrzebuję nie wiadomo jakich prezentów. Wystarczy, że pamięta i zawsze ten symboliczny bukiet kwiatów od niego dostanę

Gość Anikaa7
Według mnie świetnym rozwiązaniem dla kobiety byłby zabieg na ciało w jakimś profesjonalnym salonie kosmetycznym. Ja dostałam taki prezent od męża karte podarunkowa Podarunek Piękna na zabiegi do salonu Kosmetycznego Wyspa Piękna we Wrocławiu i byłam strasznie zadowolona. Takie karty podarunkowe to świetna sprawa! ja bym pomyślała nad tym.

Gość lipolkii
moze być karta podarunkowa, biżuteria... masz mnóstwo możliwości. ja od męża dostałam na urodziny lokówkę curl secret. (oczywiście delikatnie dałam mu do zrozumienia, że marzy mi się taki sprzęt ;) )

Gość gość
chlamydia, grzybica, hiv

Gość gość
GRZYBY. ja mojej zawsze kupuje kosz pełen grzybow, potem stara siedzi i obiera i jemy pyszna kolacje

Gość Marta S8
Hm, jednak wolałabym coś bardziej wyszukanego. Skoro ukochana lubi używać kremów do rąk, to znak, że lubi o siebie dbać. Może ucieszy ją pakiet zabiegów SPA lub bon na masaż ? Pomysł na prezent dla żony znajdziesz z pewnością na: https://prezentokracja.pl/prezent-dla-zony

Gość gość
Kosmetyki najlepiej niech kupuje sama, bo nigdy nie wiadomo, jakie trzeba kupić. Ale bezpiecznym prezentem są vouchery, jak kupiłem ostatnio na lot w tunelu aerodynamicznym SpeedFly, nie było wtopy, żona zadowolona, chociaż najpierw uznała, że oszalałem ;)

Gość gość
Ja skusiłem się na dość niestandardowy prezent- spersonalizowany wiersz dla mojej żony. Jak większość kobiet, była zachwycona :) korzystałem z usług osoby, która pisze takie wiersze na zamówienie, adres wiersze.zamowienia@gmail.com