Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąź mnie gwałci i twierdzi ze to moj obowiazek

Polecane posty

Gość gość
pożądanie, to branie jak zwierzę a miłość to całkowicie coś innego!!!

Gość gość
historia, stara jak świat chłop kocha tylko seks kobieta kocha życie, poświęcenie, ofiarność itd.,

Gość gość
A co myślicie głupie pipy że jak męża zlapałyscie na szparę to po ślubie wy rządzicie? Ma was utrzymywac, płacić za wasze fanaberie a w zamian focha dostanie? Dobrze gość robi niech ja bzyka 10 razy dziennie, a jak jakiejś się sex nie podoba to wypad spowrotem do mamusi. Każdej która nie chce dawać doradzam rozwód i życie na własny rachunek.

Gość gość
15:22 a ty przejdź na islam i nie udawaj katolika.

Gość gość
15.22 Ty prostaku, tak właśnie postapiłam moje życie jest manifestem przeciwko takim, jak ty!!! seks nie jest najważniejszy!

Gość gość
moze autorka ma muuzłamnina jakiego albo obcokrajowca?

Gość gość
To sobie manifestuj przynajmniej nie zatruwasz życia żadnemu mężczyźnie popaprana babo

Gość gość
Gdyby ja kochał to by miesiącami czekał na jej skinienie........:):):):):):). Sex nie jest najważniejszy ......:):):):):):). Czy wy sobie zdjęcie sprawę że przez takie myślenie robicie sobie krzywdę. Że dla kobiety dla której sex jest najważniejszy faceci są gotowi nieba przychylic. Że takiej się więcej wybacza, bardziej kocha, obdarowywuje prezentami, jest się miłym, itp. Nie dając sexu pozbawiasz się tego wszystkiego.

Gość gość
Już się rozszczekały kafeteryjne przegrywy. Jeśli kobieta ma wypinać tyłek, kiedy tylko mąż sobie zażyczy, niech zarabia tyle, żeby żona miała czas i środki na zadbanie o swoje ciało i dobre samopoczucie. Wtedy będzie miała ochotę na seks. Co wy myślicie, że za przysłowiowy talerz zupy kupiliście sobie kuchtę, sprzątaczkę, opiekunkę do dziecka i prostytutkę? Ścierwa z was, nie mężczyźni.

Gość gość
Oj normalne kobiety to wiedzą i z tego korzystają tylko te samotne debilki tutaj mają odmienne zdanie.

Gość gość
Gwałt pozostanie gwałtem nawet w małżeństwie.

Gość gość
A co mam żonie dziesiątki tysięcy przynosić by mi łaskawie dała szpary? Taka domowa dzifka? To już wolę poza domowe dzifki, 20 letnie chętne, i co dziennie inna a nie płacić za gruby zad żony.

Gość gość
To się zaczyna już od wczesnej młodości. Kobietą która nie lubi sexu nigdy nie znajdzie mężczyzny który będzie zarabiał tyle aby ja utrzymał. I odwrotnie, te sexy od zawsze miały zamożnych chłopaków i mężów.

Gość gość
Jaki gwałt? Mogę się założyć że nie ma jednego siniaka.

Gość gość
15.39 ty nie masz żony więc nie rób zamętu a za sex j tak płacisz bo widac ze nie masz kobiety.

Gość gość
I dlatego właśnie istnieje seks oralny. Nie chcesz dać doopki to zrób loda z połykiem i mąż będzie zadowolony. Jak mu tak dogodzisz kilka razy pod rząd to nie będzie miał sił na gwałt. Jestem zdania, że kobieta ma zaspokoić żądze męża w każdy dostępny sposób. Po to jest! Odmawiać to może zdrowaśki w kościele a z mężem trzeba się ru/chać na potęgę aż będzie zadowolony.

Gość gość
gość dziś A co mam żonie dziesiątki tysięcy przynosić by mi łaskawie dała szpary? x To może ma jak ostatnia frajerka prać twoje gacie, podstawiać ci żarcie pod nos, rodzić i wychowywać twoje dzieci, a do tego dawać na zawołanie i nawet na podpaski jej nie dasz, bo ma sama zarobić? Goń się, gołodoopcu. Zresztą żony i tak nie masz i roochasz najwyżej najtańszą cichodajkę w mieście raz w miesiącu.

Gość gość
Sam sobie rob oral z połykiem . Zmieniasz tylko nik i ciagle piszesz to samo. Twoje marzenia o ssaniu fiuta przewijaja sie przez wiekszosc tematow tu.

Gość gość
Jestem zdania, że kobieta ma zaspokoić żądze męża w każdy dostępny sposób. x Skoro tak, to mężczyzna ma obowiązek zaspokoić wszystkie finansowe i emocjonalne potrzeby żony.

Gość gość
Najbardziej tu szczeka jakaś feministkopodobny babsztyl, i co ci z tych chorych zasad? Jesteś sama i będziesz bo żaden facet cię nie chce. Pewnie dreczysz jakiegoś biednego kota. Na siłę chcesz przekonać do swoich poglądów inne kobiety by były tak samo nieszczęśliwe jak ty.

Gość gość
resumujac! seks jest tylko dla mezczyzn.kobieta za opieke i poslubienie musi zgodnie i potulnie dawac,gotowac ,wychowywac potomka i przenigdy nie marudzic! jej satysfakcja to satysfakcja pana i władcy! k..wa islamisci opanowali wątek.kobieta to tylko funkcjonalna szparka ?

Gość gość
Kobietą za nadstawianie szparki i sprzątanie może: - utrzymanie męża - liczne prezenty - liczne komplementy - przytulnie - opiekę i wsparcie - nasionka aby mogła zaciazyc - randki w blasku świec - wspaniałe wakacje - mnóstwo kosmetyków i ciuchów Itp itd.

Gość gość
gość dziś Mam męża, prawiczku. :D I jestem bardzo szczęśliwa, bo nie robię za darmową służącą i nałożnicę, która nie ma prawa czegokolwiek odmówić. Oboje pracujemy i zarabiamy podobnie, więc i wkład w zajmowanie się domem jest podobny. A seks jest zawsze za obopólną zgodą, bo to ma być przyjemność dla obojga, a nie przykry obowiązek.

Gość gość
Nie za obopólna tylko za twoją zgodą bo założę się że on chce częściej, chyba że jesteś tak piękna że jak popatrzy na ciebie to mu opada, wtedy to ty go zmuszasz.

Gość gość
ten co pisze z 16:20 to jakiś psychiczny facet w du.pę wadź sobie te prezenty i nie truj

Gość szry
"powinnosc malzenska" nic nie mowi? niby takie katolickie spoleczenstwo... ale jakos bez zastanowienia pakuja sie w powazne sprawy typu malzenstwo... czy to podchodzi pod "brak odpowiedzialnosci"?

Gość gość
Piszący tutaj faceci to jacyś zwyrodnialcy. Niedobrze sie robi, gdy to się czyta.

Gość gość
Piszace tutaj kobiety to jakies oderwane od rzeczywistosci psychotyczki. Mysla, ze jak sie facet z nimi ozeni to z automatu ma byc ich uleglym sluzacym bez wlasnego zdania, odczuc i potrzeb, robot do ogarniania zycia i zarbiania pieniedzy, bo jedna z druga chca "lezec****achniec". skandal.

Gość gość
Przeczytałeś co piszą tutaj twoi koledzy? Jesli sie z nimi zgadzasz jesteś zwyrodnialcem.

Gość gość
Przeczytalas co tutaj wypisuja twoje kolezanki? Jesli sie z nimi zgadzasz to jestes psychicznie chora idiotka zyjaca w iluzorycznym swiecie wlasnych fantazji i zyczen.