Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zizu12345

Związek za skinheadem.

Polecane posty

Gość gość
To niech sobie ma buraka. Ja akurat mam meza obcokrajowca jakby taki skinol do nas podszedl to sama bym mu np kufel na tej pustej glowie rozbila. Normalne kobiety sie z takimi nie zadaja dla mnie to patologia.

Gość gość
To jest normalne ze on wzbudza w nas agresje bo agresja rodzi agresje. Wkoncu trafi na silniejszego i wtedy zobaczy jak np wyladuje na wozku albo ktos mu niz wbije. Takich ludzi sie nie zmieni, inaczej jakby mial lat 17 a nie ponad 30 to juz stary chlop jest.

Gość gość
Tylko że do takiego mało kto odważy się wyskoczyć bo wiedzą ze to wariaci i mogą zrobic krzywe na serio. Autorko czy to jest twój pierwszy mężczyzna w twoim zyciu? skoro jest po 30 a ty przed i jestescie 8 lat para to chyba bylas bardzo mloda Z drugiej strony jak imigranci bija kobiety to jest ubogacenie kulturowe i "nie wszyscy tacy są" a jak facet da w pysk innemu bo dotknie jego kobiety to jest zbirem...

Gość gość
Jestes stracona dziewczyno.

Gość gość
A co Ty w nim widzisz? Jest przystojny,dobrze zbudowany, ma hajs czy co? Jakie są motywy kobiet wiązących się z takimi facetami? Chciałbym wiedzieć, bo na mnie nie lecą :D

Gość gość
Chyba, że ma dużego i dobrze się bzyka :P

Gość gość
gość z a myslisz, ze oni nie nosza nozy? na bank nosza, inaczej nie byliby tacy pewni siebie. malo bylo historii o kibolach z jagi? przeciez to ten sam typ czlowieka a moze nasza kochanica sama jest z podlasia co i brata sie z kryminalistami

Gość gość
Ultra spokojna ? Chyba niedorozwinięta, ty w ogóle pracujesz ? Bo z tego czytam żyjesz w jakiejś złotej klatce w której o nic nie trzeba walczyć a w prawdziwym życiu jest nie co inaczej . I owszem za klepniecie mnie w tyłek wyłapałby w pysk choćby z samego szacunku do mojego faceta. Jeśli chodzi o teksty na ulicach to nigdy nie miały one miejsca w momencie kiedy idę ze swoim facetem jak już to się patrzą i ślinią a na to zlewamy razem , Jak sama idę i jakis wieśniak zarzuci tekstem typu jak ostatnio " uuu jaka gazelka co ja bym dał żeby . ." I tu już nie skończył bo mu powiedziałam żeby się pierdolił . Uważam że czasem trzeba się do czyjegoś poziomu znizyc choćby po to żeby w przyszłości się zastanowił nim coś powie np do mojej córki (której jeszcze nie mam ) a takie zachowanie jakie ty wynosisz świadczą o twoim egoizmie i obojętności na wszystko. A faceta masz jakiego masz jest agresorem jak dla mnie patologia ale żyj sobie dalej i wmawiaj że jest inaczej

Gość gość
Moze ta dziwczyna zyje w innym swiecie niz ty, ale ty za to jestes babskim chamidłem. W zyciu ani ja ani większość facetów nie chciałoby się zadawać z chamską i wulgarną raszplą.

Gość gość
Tak tak napewno się ślinią :D Niedowartościowane kafe bajki :D:D:D:D

Gość gość
a mnie ten watek ciekawi, sledze od początku. czekam na jakas wypowiedz autorki

Gość gość
Autorko czemu piszesz sama ze sobą ? Niby taka grzeczniutka a chamidlo z siebie robi. Rozhisteryzowane babsko ;d

Gość gość
Kto jest kto? Dziewczyna chyba olała temat :D

Gość gość
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu srogo

Gość gość
Jakiś kontakt do pani z tematu?

Gość Paulina778
Ja doskonale rozumiem autorkę. Przechodziłam podobny dylemat.

Gość gość
W sumie szkoda ze temat wygasł.