Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madzia59

Bez seksu 10 lat i zdradził

Polecane posty

Gość Madzia59

Jesteśmy małżeństwem już 35 lat z czego prawie 10 lat było bez seksu bo nie miałam takich potrzeb a mąż nie nalegał. Teraz, 10 miesięcy temu , w styczniu, zastałam go w domu w łóżku z "koleżanką". Powiedział mi, że spotykał się z nią towarzysko przez 4 miesiące , w tym ze 2 razy w miesiącu chodzili razem na piwo i dobrze się im gadało . Rozmawiali przez telefon i słali smsy . Spał z nią jeden raz , właśnie wtedy gdy ich zastałam, wcześniej wróciwszy z pracy. Możliwe , że to prawda co mi powiedział , bo w grudniu miał operację przepukliny i przed operacją (i jakiś czas po)nie mógł sobie pozwolić na seks. Nie mogę mu wybaczyć ,że do tego doszło, bo nigdy się nie skarżył na brak pożycia. Nie mówił ,że mu brakuje tego w naszym związku a teraz tłumaczy tym swoją zdradę. I tym ,że ma prawie sześćdziesiąt lat i nigdy nie miał innej kobiety . Skończyli znajomość po tym wydarzeniu a ona napisała SMS ,że nigdy nie wiązała z moim mężem żadnych planów i że to koniec . Sama nie wiem więc, co to było i po co ? I czy można wybaczyć? Byliśmy ze sobą tyle lat i trudno mi zrozumieć taką głupotę. Mógl mi przecież powiedzieć że seks jest dla niego bardzo ważny , no chyba ze ten seks jest ważny, ale z kimś innym niż ja.

Gość gość
Ależ z ciebie głupia krowa. Lecz się babo.

Gość gość
Domyślam się, że jesteś tłustą aseksualną suką. Nie pomyślałaś, że może z tego powodu mąż cię zdradza ?

Gość gość
Nudzisz debilko. Bylo 100 razy to prowo. Uwazaj bo w morde dostaniesz.

Gość gość
Durna zostawiona przez dziadka kochanko. Znajdź sobie kogoś innego , żeby cię zabrał w krzaki. Tym ludziom daj już spokój.

Gość gość
Byłaś tak zdeterminowana, że zaciągnęłaś wyposzczonego dziadka w krzaki, a on cię zostawił? Nie sądziłaś ,że twoja historia może znaleźć się na "kafe". Widać nie umiesz przegrywać i nie możesz darować tej starszej pani. Ty świno.. itd...

Gość gość
Czyżby to była twoja przygoda? Zostawiona szmata nie może przeżyć ze stary dziadek ją zostawił? Ile ty masz lat krowo ,że tak byłaś napalona,że czepiłaś się starszego pana? Taki był dobry w łóżku ze trwało to 4 miesiące? Kopnął cię w d/u/pę? Woli żonę koło 60 ! Co za wstyd!

Gość gość
Trzeba Madzię dobrze wydy..ać to może się uspokoi. Ale kto by chciałby tknąć to truchło.

Gość gość
Nie dawałaś mężowi d**y przez 10 lat i teraz się dziwisz? Ty nie jesteś normalna. Chodzisz do psychiatry ?

Gość gość
Masz już internet w psychiatryku Madziu ?

Gość gość
Nie, nie powinnaś mu wybaczyć. On cię powinien kopnąć w doopę :-)

Gość gość
Madzia nie spała z mężem 10 lat i teraz ma pretensję, że ją zdradził ;-) Ty się babo powinnaś zapisać na jakąś terapię, bo normalna to raczej nie jesteś.

Gość gość
Co za debilka. Gdzie ty żyjesz ? W kopcu ?

Gość gość
Jak nie lubisz seksu to po co wychodziłaś za mąż kretynko?

Gość gość
A to zostawiona przez staruszka s..ko, nieźle cie j....ło skoro całą noc sępisz żeby komuś podogryzać. Nie odezwał się narzeczony , nie wrócił do domu, czy nie chciał z Tobą rozmawiać po seksie z inną ? Nie doczekałaś się więc trzeba na kimś odreagować. Najlepiej na kimś ,kto już dawno ma cię w d....e i nie będzie z Tobą dyskutować.

Gość Mąż Madzi
Madzia w łóżku jest jak kłoda. Tylko po pijanemu byłem w stanie ją wyru..ać. Na trzeźwo rzygam jak zobaczę jej obwisłe ciało.

Gość gość
Zastanawiam się, co ta starsza pani komuś zrobiła,to ją mąż oszukał. Taka wulgarność , nienawiść-. Tylko osobiście zaangażowana osoba ma jakiś interes w tym, aby tak długo komuś dokuczać. Tej pani Madzi już dawno tu nie ma a wścieklizna dalej nadaje , bo to na pewno jej historia. Nie ma nic gorszego niż zlekceważona , zostawiona kochanka. Kobieto , nie szkoda ci czasu? Weź się za jakąś robotę lub za faceta w twoim wieku. Będzie większy pożytek.

Gość gość
Jeszcze trochę i uznam to prowo za 10/10. Proszę dalej. Bardzo realistyczna jest ta osoba , sugerująca zostawioną kochankę. Jej wściekłość jest bardzo autentyczna.

Gość gość
Co za po..bana Madzia. Zamiast wklejać ten sam tekst od miesięcy powinnaś się leczyć.

Gość gość
Tak, ta osoba co atakuje autora/autorkę ma jakiś problem psychiczny. Pewnie schizofreniczka. W Polsce jest duzo takich niezdiagnozowanych chorych.

Gość gość
Mam 99% pewności, że ta cała Madzia to baba kościelna. Pewnie wzięła dosłownie kościelne nakazy, że seks służy wyłącznie prokreacji. Po menopauzie odstawiła małżonka, bo przecież już w ciążę zajść nie mogła :-) A ten znalazł sobie kochankę i teraz histeria. Lecz się babo, bo jesteś zwyczajnie śmieszna.

Gość gość
Co za śmieszna stara baba. Ciągle wkleja ten sam tekst. Moja rada jest taka. Znajdź sobie Madziu kogoś kto cię porządnie wydyma, a nastrój zaraz ci się poprawi i nie będziesz non stop siedzieć na kafe.

Gość gość
Jej już nikt nigdy nie wydyma. Przecież napisała, że nie ma takich potrzeb ;-) Pewnie ją dziwi, że jej ślubny ma TAKIE ;-)

Gość gość
Durna samotna kochanko. Nic dziwnego że stary dziadek cię zostawił i wrócił do zony. jakaś je...ta jesteś.

Gość gość
Ogarnij się Madziu. Przecież to normalne, że mąż znalazł sobie kochankę, bo tak długiej abstynencji seksualnej. Myślę nawet, że już wcześniej to robił, bo nie uwierzę, że zdradził cię dopiero po 10 latach.

Gość gość
Strasznie słabe prowo. Wymyśl coś lepszego Magda.

Gość gość
Ależ z ciebie głupia suka madziu.

Gość gość
Musisz dawać mężowi więcej alkoholu, to może jakoś się zmusi i w końcu cię wyr...a ;-)

Gość gość
Znajdź sobie własny temat je...ta suko a nie powtarzasz po kimś. Nie stać cię na własny watek. Proponuję " Stary dziadek zostawił mnie i wrócił do żony"

Gość gość
Polać Madzi, to może ktoś jej jeszcze coś wsadzi ;-)