Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onawysoka

niscy faceci

Polecane posty

Gość gość
no mali i to naprawde mali

Gość gość
A Napoleon ile mial wzrostu ?

Gość gość
Wydawalo sie ze Napoleon mniejszy a tu az 1.69

Gość gość
Nie męczcie już tak tych kurdupli. I tak mają prze-*****-ne

Gość gość
Dla wysokich bab zawsze malo mezczyzn bo wysokich nawet malutkie kobiece panie zabieraja haha

Gość gość
ale czemu niby prze'''''''''''ne ? Jakos nigdy wzrost mnie do tego nie pretendowal, raczej zachowanie decyduje o tym a nie wzrost

Gość gość
17.36 To jest prawda i ja sam wole nizsze , w seksie super :))

Gość gość
!7.36 Dobrze wiedza co robia ha ha

Gość gość
Niscy faceci mają niską samoocenę. Bardzo polubiłam jednego, a on myślał że się nim bawiłam... :(

Gość gość
niektorzy maja zbyt zawyzona, :P bo mylsa ze sa wybrani bedac kur;;;;;mi

Gość gość
18.17 I jak sie w koncu skonczylo z nim ? Ja mam kolege w pracy kurdupla , wkurza mnie swoim zachowaniem tak sie madruje

Gość gość
wrażenie, że ktoś sie mądruje wynika z przekonania że jestesmy mu w stanie zrobić krzywde jeżeli tylko zechcemy. to nie ma nic wspólnego z treścia ewentualnie jest to złość oto że ktos kogo mozemy rozdeptac butem jest mądrzejszy od nas. xxx wrażenia ze mądruje sie szef miec nigdy nie będziesz. wtedy najwyżej po cichu pomyślisz ze przynudza. nawet milcząco nie podwqazysz jego kompetencji bo to on może ci zrobic krzywdę. xxx "jak ktoś woli paść barany" zdecydowanie wole paśc barany. pasieniem baranów zajmują sie najczęsciej niebarany.

Gość gość
z tego co widze pasienie baranów jest bardzo opłacalne i w miarę proste. jak kto ma kilka zboczeń to nawet zabawne.

Gość gość
druga sprawa ze ktoś je musi pasac bo inaczej łazi toto i ciagle becz tryka sie rogami toczy zaząrte pojedynki o dominacje w grupie i owce. dobrzze miec paretakich dominujących baranów alfa a jeszcze lepiej jedna owce alfa o która sie barany bedą zxabijać

Gość gość
przy czym nic nie ujmuj***aranom bo to silne i zaradne zwierzeta stadne. baran to w zasadzie nie jest nazwa gatunkowa. tyczy sie samców przedstawicieli kilku gatunków. chyba nawet kozice górskie maja swoj***arany a widziałem w telewizji jak sobie biegaja po prawie pionowych scianach. nikt mi nie wmówi ze taki barani spidermen jest głupi albo tchórzliwy. stracja je z tych ścian i kilku wystepów skalnych rózne duże drapiezne ptaki. dosyc ryzykowne zajęcie ale opłacalne bo kozica górska to zwierze duże którego taki orzeł nigdy nie zabiłby szponami i dizobe,m

Gość gość
to niesamowita sprawa żeby tak hulac po górach. równie niesamowita jak polowac na z powietrza na zwierzęta które sie tym zajmują. to trzeba w c***j obliczeń żeby sie nie rospiertolic o sciane albo zeby z niej nie spaść. już o poruszaniu sie po lub wzdłóz nie wspomne. dodatko treba mieć swiadomość co to jest równowaga, masa pęd preðkośc przyspieszenie życie i śmierć

Gość gość
17.36 one biorą to czego lepsze od nich, wysokie, kobiece kobiety obdarzone wdziękiem nie chcą, niskie babochłopy wezmą, kobiece i niskie tez nie chcą.

Gość gość
18:26 Tak się skończyło, że zamknął się w sobie. A ja nie będę przecież latać za nim i tłumaczyć się, że nie takie były moje intencje

Gość gość
podsumowując. skoro nie masz takich talentów matematycznych jak orzeł skrzydeł tudziez nie jestes baranem wysokogórskim który jednak chyba ne pragnie by ktos go wypasał to pozostaje cie jedynie pasienie baranów. baran ma mięso rogi futro racice z narządów wewnętrznych możesz se zrobic sakwe na wode z pęcherza okna albo kondony rogi to kości lekkie i mocne ostre. trzebaby sprawdzić inne własciwości. jezeli o mnie chodzi to stado baranów jest moim jedynym pragnieniem.

Gość gość
poza tym jak dac baranom owce małe owieczki i baraniątka plus kilka wilków to tworzą przepiekne formacje. robia kregi falangi czworoboki raz widziałem jeden gosciu wytresował psa żeby barany robiły na łące litery i całe napisy.

Gość gość
to piekna sprawa i przydatna. np jak masz dwóch górskich pasterzy baranów na przeciwległych halach to se moga w ten sposób opowiadać dowc**y. a pasienie baranów to samotne zajęcie z psem tez sie dogadasz tylko w pewnych kwestiach bo ma swoje zdanie na temat roli która spełnia

Gość gość
19.23 Dzieki za odpowiedz, czyli wzrost tez ma wplyw na charakter . ,jPo raz pierwszy nie moge zniesc tego kolegi, chociaz inni sa tego samego wzrostu i fajni sa.No tak tylko jeden taki jest , reszta to juz wyzsi mezczyzni .Cos w tym jest.

Gość gość
albo wiesz.. tam istotna kwestia są warunki pogodowe. jak sie rozstawia tak ze kazdy będzie miał zasłoniete zboczem pół nieba to mogą sobie dawac sygnały ze idzie burza albo słonecko piknie świeci gazdo

Gość gość
No i temat zszedł na barany.

Gość gość
bedom sie dziółchy pluskac w strumyku:) mówicie gazdo? ano powiadom. to moze byśmy gazdo łostawili te baranki co by sie pasły a sami tes sie popluskali.

Gość gość
i to wszycko dzieki napisom z baranów;)

Gość gość
sprawa jest równiez o tyle przydatna ze w górach moze być c***jowe pokrycie sygnałów z tbsów.

Gość gość
no ale jak wolisz to możesz całą dobe sleczec nad zestawieniami biegac zpalic se na palarnie w trakcie przerwy i wykroic troche czasu na ploty tak zeby nikt nie widział

Gość gość
*baco

Gość gość
niscy faceci maja zanizona samoocene nie dlatego ze sa niscy tylko dlatego ze takie babochlopy jak autorka ich za to przesladuja