Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onawysoka

niscy faceci

Polecane posty

Gość onawysoka

Niscy faceci to jakaś masakra. Sama mam 172 i nie wyobrażam sobie spotykać się z facetem, który nie ma tych 180. Bez tego nie mogłabym założyć obcasów. Szczerze im współczuję, bo mają p********e w życiu i w pracy. Niscy faceci mają zwykle niskie stanowiska.

Gość gość tępicielka idiotek
a czy twoja matka wie jaką kretynkę wysrała z macicy ? pewnie żałuje że nie zrobiła aborcji

Gość gość
tez ci współczuje twojej głupoty :p

Gość gość
Spotkalam w zyciu studenckim i w pracy wielu niskich zonatych profesorow i dyrektorow instytutow. Wiec da sie. Sama mam 164 cm wzrostu a moj maz 172 cm.

Gość onawysoka
U mnie w pracy jest jeden facet, który ma 165, jestem od niego sporo wyższa w trampkach:) Na obcasach ( a lubię założyć takie 10-12cm) to jest masakra. Mówiłam mu wiele razy, że musi mieć w życiu p********e ( i to prawda, bo zawsze był sam). Pracuje jako techniczny, ja jestem menadżerką.

Gość gość
Szukaj wysokich. I pustych, żeby pasowali do Ciebie.

Gość gość
Pani manadżerka znalazła problem na sobotę. :-D

Gość onawysoka
to nie jest problem dla mnie, tylko moje obserwacje. Niscy faceci w pracy rzadko osiągają wysokie stanowiska, przynajmniej w korpo. A faceci, z którymi się spotykałam mieli zawsze przynajmniej te 180 i nie byli pustakami.

Gość gość
Jeśli wzrost jest dla Ciebie priorytetem, to współczuję. Serio. Zostaw niskich - niskim. I z czapki.

Gość onawysoka
nie jest priorytetem, a z niskich zlewają też niskie dziewczyny. Przykłady choćby z mojej firmy.

Gość gość
Matko kochana, ale pustostany. I nie jestem niskim facetem a kobitą, ale fakt że średnio atrakcyjną więc mam punkt widzenia nieco odmienny od typowej wypindrzonej sexy lali.

Gość gość
Ta menadżera to jakaś hetera. Współczuję jej pracownikom. Dobry menadżer wspiera ludzi a nie dołuje uważa się pewnie za kogoś a w rzeczywistości nic sobą nie reprezentuje poza pomiataniem ludźmi, tak się nie zachowuje porzadny i szanowany menadżer. Sama mam menadżera w pracy nigdy w życiu by się w tak podły sposób nie zachował do pracownika żeby mu tak wypalić. Wspiera pracowników ,w sytuacjach konfliktowych potrafi rozładować napięcie i nigdy nikogo nie dołuje a raczej podbudowuje. No cóż są ludzie i ludziska.

Gość onawysoka
ale ja nie jestem sexi lalą, napisałam tylko ile mam wzrostu. Z urody też jestem raczej przeciętna fakt szczupła, sam wzrost sprawia, że nieraz słyszę teksty o z******tości moich nóg.

Gość onawysoka
a możesz mi podać przykład, dlaczego uważasz, że dołuję swoich pracowników, bo nie bardzo rozumiem, skąd wyciągasz takie wnioski?

Gość gość
Matko gdzie ty pracujesz? Wśród pustych baranów z tobą na czele? Szczerze współczuję.

Gość onawysoka
spokojnie, jestem tylko menadżerką jednego działu.

Gość gość
jedyny pracownik jakiegokolwiek kiedyś miałaś to pracownik socjalny a ten będzie nisko oceniał koniecznośc ws udzielenia ci wsparcia finansowego jeżeli sie dowie że tak nisko upadłas

Gość gość
Zawsze lepiej być niższa kobieta bo wtedy ma się szerszy wybór wśród facetów, a Ty juz musisz selekcjonowac facetów którzy mają mniej cm niż Ty. Do tego weź znajdź w tych czasach wysokiego, przystojnego i fajnego z charakteru faceta... Łatwo nie masz autorko. No chyba że już wymagań nie masz oprócz odpowiedniego wzrostu ;).

Gość gość
co zas do teoryjki o liniowej zalezności wysokości stanowiska od wzrostu to da sie ją obalić stwierdzeniem faktu, że wysokich stanowisk nie zajmujả wyłącznie koszykarze nba

Gość gość
A Ty znalazłaś już swój wysoki „ideał”, Autorko ? Bo my - niscy mamy już siebie.

Gość onawysoka
wśród facetów powyżej 180 też znajdują się normalni faceci. A na pewno zazwyczaj są bardziej życiowo zaradni od pierdołowatych kurduplów.

Gość gość
z punktu widzenia analiizy matematycznej to proste przyporządkowanie wyrażajace sie funkcja f(x) = ax+b. myślałem, że manadżerki stac na troche wiecej w kwsestii oceny możliwości pracowników. dobrze ze nie pracujesz w HR

Gość gość
No i wyszło chamstwo z paniusi :-D

Gość gość
Najbiedniejsi sa Hiszpanie sa urodziwi , ale kurduple

Gość gość
Żenada wysokich lotów.

Gość onawysoka
w finansach. Fakt za dużo facetów u mnie nie pracuje:)

Gość gość
ogólnie dość prymitywne rozumowanie. bedzie problem jak maianują ci na dyrektora działu jakiegos konusa. może ci to zrujnowac kariere. szczególnie jak bedziesz o tym pisała wpracy

Gość gość
Wypalić pracownikowi że ma przep**e z powodu wzrostu raczej podbudowujące nie jest. To chyba nie ja powinnam Cię uczyć jak być dobrym menadżerem. I z takich ludzi robi się w Polsce menadżerów, woda sodowa im bije w czuby nie dziwne że za granicą mówią o Polakach że nie wiedzą co to praca zespołowa tylko judzenie,szydzenie i wywyższanie się za granicą taki szef to nawet portierowi rękę poda. Wśród Polaków to oczywiście zwykle nie do pomyślenia. Pracowałam kiedyś w takiej firmie szef bufon który nawet dzień dobry wybiórczo odpowiadał a przyjechał ten zagraniczny i każdemu pracownikowi rękę podawał pytając jak się ma. Nie do wiary jaka przepaść w zachowaniu i kulturze.

Gość onawysoka
nie sądzę, że może mi to zaszkodzić. W pracy się z tym raczej nie obnoszę.

Gość gość
zresztą gdyby miast stanowiska zrobić takie przyporządkowanie do zarobków to zobaczyła bys swoje korpo jako kilku gigantów od 10 do stu metrów ale nie widziałabys żadnej róznicy z całą resztą umysłowych bo sami mielibyście co najwyżej 10 cm