Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smakoszdam

damskie trzydziestki są już podwiędnięte i zmarszczone

Polecane posty

Gość smakoszdam

dlatego zostawiam je desperatom i młodzieży szkolnej. Sam wolę świeże mięsko w rozkwicie jędrności.

Gość gość
no męskie 30dziestaki juz siwieją na ryju i wyglądają jak dziady no i potwornie śmierdzą fuj, nawet na to nie spojrze, bo to by oznaczało moja desperacje tfu!

Gość gość
kobiety już po 20tce stają się mało apetyczne

Gość gość
kobiety to istoty jednorazowego użytku. Po defloracji już tylko brzydzą.

Gość gość
optimum urody damskiej to 17 lat

Gość gość
Zalezy które. W wieku 30 lat mozna wyglądać równie dobrze na 25 jak i na 40. Różne są predyspozycje skóry, jedna twarz starzeje się szybciej, a inna wolniej

Gość gość
A ja mam prawie 30 lat i wcale się nie czuję staro. Wręcz czasem nawet zwracają na mnie uwagę gówniarze młodsi ode mnie bo sama wygladam mlodo jak na swój wiek A jak nawet kiedy bede wygladac starzej to to jest calkiem normalne, kazdy sie starzeje, nie da sie byc wiecznie 17 latka :P Gdyby bylo jak piszecie to kobiecość trwałaby kilka lat tylko, a zycie jest znacznie dluzsze. Zreszta popatrzcie na Jennifer Lopez, stara d**e po kolo 50-tki, a jak sie trzyma

Gość gość
kobitki szybko więdną i marszczą się

Gość gość
tak samo jak mężczyźni

Gość gość
Za to faceci są zawsze piękni młodzi i super zbudowani :)!tylko pytanie gdzie są na co dzień????bo takie ciacha widzę tylko w kalendarzach dla kobiet!:)

Gość Teppic No5
Znaczy, ten... faceci od urodzenia są z reguły c*****i, więc panie po prostu dociągają z czasem do naszego poziomu.

Gość gość
Taaa a faceci to jak wyglądają po 30stce? Łyse głowy, piwny brzuch, w wielu przypadkach zaniedbane oblechy

Gość gość
A ja mam 29 lat i niedawno jak szłam ulicą to jacys gówniarze w wieku okolo 20 wołali " cześć dziewczynko gdzie idziesz?" :P

Gość gość
Mi również za chwile stuknie 30stka I jestem przeciwieństwem tego co autor pisze Nie wszystkie kobiety szybko się starzeją. Decydują geny i zdrowy styl życia :)

Gość gość
Wszystko zależy od tego, jak o siebie dbamy. Czy traktujemy ciało jak śmietnik, czy jak sanktuarium. Ja jestem pod opieką www.igortreneronline.pl i nie narzekam. A trzydziestka za rok.