Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sram do ryja sukom

Kobieta nie może patrzeć jak facet sobie odpoczywa

Polecane posty

Gość sram do ryja sukom

bo on ma je/bać na jej zachcianki każdą minute każdego dnia gdy tylko nie śpi, takie mają "wymagania"

Gość gość43
Jak leży cały dzień i nie potrafi nic zrobić nawet koło siebie to nie można na to patrzeć.

Gość gość
gość43 dziś kto leży całymi dniami? Wy facetów zadręczacie nieustającymi projektami różnego typu, praca a po pracy projekty, spać, znowu praca, projekty i tak bez końca. Wy jesteście chore psychicznie a faceci którzy dają się tak wykorzystywać to debile, ale co to się nie robi dla głupich bab, niestety one przeważnie nic nie doceniają.

Gość gość
to fakt, kobiety zawsze jakieś plany mają dla czasu wolnego facetów, projekty i plany coraz to większe

Gość gość
a ja lubię jak on odpoczywa ,sama go zachęcam ,może się wyłączyć całkiem na 2 dni jak ma możliwość a nawet na tydzień czy ile wymysli,zaznaczę z żadną babą nie wytrzymam całego dnia,cała ich konstrukcja psychiczna działa mi na nerwy

Gość gość
Autor zapomniał, jeszcze o ******iu po nocach i niewyspaniu.

Gość antek cykor
ja tam píerdole, jak mam wolne to śpie do 12, a jak mnie moja baba obudzi wcześniej to będzie przez miesiąc awantura, więc siedzi cicho, babe trzeba sobie wytresować a nie aby robiła co chce, bo tak to palma jej odbije