Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Escapelle po gwałcie

Polecane posty

Gość gość
To duża bomba kaloryczna, która rozwalił ci układ hormonalny. Stres tez mógł się przyczynić do opóźnienia okresu. Test wyszedł negatywny i tego sie trzymaj. :)

Gość gość
* miało być bomba hormonalna. Nie wiem, skąd mi sie wzięła "kaloryczna".

Gość gość
nic nie szkodzi, kochane dostalam ten okres. zostawiam ten ciezki czas za soba , dziekuje za wsparcie

Gość gość
Przeczytałam pierwszy raz ten temat i jestem wzburzona pewnymi wpisami, nie wiem nawet jak te osoby nazwać. Właśnie przez takie osoby jak WY, sporo zgwałconych, molestowanych kobiet czy nawet mężczyzn boi się zwierzyć, poprosić o pomoc, zgłosić przestępstwo. Przez was, przez niszczenie ofiary, usprawiedliwianie gwałciciela. Autorko mocno trzymam za Ciebie kciuki, nie przejmuj się tymi ignorantami, egoistami, niepozbawionymi uczuć. Jesteśmy z tobą.

Gość gość
No wkręcacie sie na prowo projekta-trola . Być może początek był prawdziwy i trzeba współczuć ale dalej chyba ktoś idzie podszywem . Najpierw nic nie pisała o córce, z tekstu wyłaniał sie raczej obraz naiwnej łatwowiernej 16 latki . Wspominała tylko o rozłozeniu nóg przez niego. Teraz projekt sie ubarwił -sprawca miał jej ściagnąć spodnie (i bieliznę chyba też ..) a ona trzeżwa i dorosła kobieta nie stawiała oporu ..dodatkowo pojawia sie nagle córka -zwyrol gwałci matkę na jej oczach a mamusia nie uznaje za stosowne biec na policję ...I tak sobie mieszkają po sąsiedzku z gwałcicielem . W kolejnych wpisach pojawi się prawdopodobnie niepełnosprawna babcia leżąca w sąsiednim pokoju 'nie krzyczałam by babuni nie budzić " itp.