Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Kuba1998

Czy mocne malowanie u kobiet w związku jest normalne?

Polecane posty

Gość Kuba1998

Hej jestem Kuba i od pół roku mam dziewczynę. Mamy po 19 lat. Otóż poznaliśmy się na imprezie (wtedy tez pierwszy raz ją pocałowałem) i zaczęliśmy się spotykać. Po miesiącu związku dostała trądziku i zaczęła się lekko malować. Wtedy tez żaden facet do niej nie zarywał. Jest naprawdę ładna a ja nie jestem idiota i nie chodzi mi tylko o wygląd. Jest pewien problem. Zanim miała ten trądzik to mnóstwo facetow się do niej dowalało i z wieloma się lizała i to właśnie na imprezach. Jeden nawet prawie zaciągnął ja do łóżka jak miała 15 lat a on 19. Z kilkoma była ale nigdy na tak długo i mówiła ze ich nie kochała. Ponoć ja jestem jej pierwsza miłością. Ostatnio powiedziała ze jak wyzdrowieje to będzie się "chamsko" (powiedziała tak chyba dla żartu) i zaczęła wymieniać co będzie robić. Boje się ze jacyś faceci będą sie za nią uganiać, bo naprawdę jest strasznie ładna i ze w końcu stanie się coś złego. Ufam jej ale takiej jak na jej wiek przeszłości (mam na myśli ze już z pierwszymi lizała się na imprezach w wieku 14 lat) ma mało lasek w jej wieku. Czy ona będzie się tak malować dla mnie ? Wątpię w to....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować