Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet. Prosze o szczere odpowiedzi

Polecane posty

Gość gość
21:34 Wy faceci jesteście uzależnieni od kobiet :D potrzebujecie nas do seksu, my nie potrzebujemy was nawet do tego :P szczególnie tych z was którzy myślą tylko fiutasem

Gość gość
choć czas nas goni nieubłaganie, a ty bracie jesteś w kiepskim stanie, i trenerów bez liku prosiłeś o pomoc, lecz ciągle słyszałeś to samo zdanie- „spadaj na drzewo za późno tumanie!” to igor twój trener wyciąga dziś ręce, podejmie wyzwanie i zmienić cię zechce! usiądź wygodnie, odkorkuj szampana od dzisiaj zaczyna się twoja przemiana! masz dość niedziałających diet i planów treningowych? zmień swoją sylwetkę raz a dobrze - nawet w ciągu jednego tygodnia! wejdź teraz na : www.igortreneronline.pl

Gość gość
/Czy chcecie związać się z facetem na całe życie, czy chcecie mieć przy sobie kogoś bliskiego, czy generalnie traktujecie małżęństwo jak interes. Dwie pensje, dzieci, pomoc w trudnych sprawach, ojciec dziecka w razie wpadki z kochankiem. Prosze o szczere odpowiedzi i uzasdnienie punktu widzenia/ Nie czytałam tematu, odpowiem tylko szybko na zadane pytanie. Oczywiście, że chciałabym się związać z facetem na całe życie, najlepiej by było znaleźć "tego jedynego" :P Nie chcę mieć kochanka, chcę być wierna, to mąż ma być najlepszym kochankiem :) Co tu uzasadniać? Marzy mi się miłość, jestem idealistką i tyle. Seks ma być z miłości też, nie jakiś przygodny, nie dotknęłabym obcego faceta. Brakuje mi bliskości bo jestem sama. Nie rozumiem gdy ktoś traktuje małżeństwo jak interes i się wiąże z kimś kogo nie kocha. A dzieci raczej nie planuję..

Gość gość
Ile masz lat?

Gość szry
22:42 wow, jaka ty przekonana o swojej wyjatkowosci i celowosci wlasnego istnienia... prawda moze cie teraz zabolec, ale dokladnie od tego sa prostytutki, dlatego nie licz, ze bedziesz potrzebna jakiemus facetowi. chyba ze to jakis dotkniety przez chorobe/wypadek pechowiec, ale tak PO PROSTU moze potrzebowac pomocy, od DRUIEGO CZLOWIEKA, niezaleznie od plci. jestes nikomu niepotrzebna. najwyzej zwierzakowi ktorego zaadoptowalas. MY, faceci, niepotrzebujemy ani wysluchiwania bredni, narzekan, zyczen, zamawiania rzeczywistosci, tego twojego wywyzszania sie, ani tym bardziej zaden NORMALNY, choc odrobine szanujacy sie facet nie wytrzymalby z kims, kto bedzie jego i cala plec ciagle ponizal, obrazal, szerzyl spoleczno-emocjonalny terror, klamstwa, oszczerstwa i nienawisc, bazujac jedynie na swoim przerosnietym ego i falszywym poczuciu "niezastapionosci" i wyjatkowosci. wiec licz na to, ze przedstawiajac taka postawe, zawsze bedziesz sama. jak i inne, myslace podobnymi kategoriami "wyjatkowe i niezastapione" baby:D

Gość gość
Szry, ale ja właśnie m.in. prostytutki miałam na myśli. Facet potrafi iść płacić za używana szmate, bo nie może się obejść bez kobiety. To jest naprawdę żałosne. I czym innym jest pomagać ludziom, którzy tej pomocy potrzebują. A czym innym usługiwac facetowi który chce sobie tylo pouzywac i po to mu kobieta. A niech sobie taki na k***y chodzi :D

Gość gość
sperma

Gość gość
wiem

Gość szry
wspominalem wczesniej o obracaniu kota ogonem. jak to "nie moze sie obejsc"?:D moze sie obejsc bez kobiety, swobodnie, po prostu idzie uprawiac seks. a co, ma uprawiac go z psem? tak jak ty sama sprowadzasz siebie(oraz inne, dziwne ze nie ma zadnego ujadania) jedynie do roli "dawczyni seksu" w poprzednim poscie, tak sie nie obrazaj, ze taka niezastapiona nie jestes:D niektorzy maja wieksze libido, niektorzy mniejsze, to samo sie tyczy facetek. co czlowiek to inne zapotrzebowanie. a co, moze bogatemu zabronisz bawic sie dobrze, PROFESJONALNIE i bez emocji? bo takie masz "widzimisie" czy co?:D facet nie chce - nie pojdzie, zachce - pojdzie, albo i poradzi sobie sam, nie ma sie co patyczkowac, NIE JESTESCIE NIEZASTAPIONE, a co najsmieszniejsze, robicie ze zwyklej czynnosci fizjologicznej KARTE PRZETARGOWA:D i tu potem upadacie kompletnie, kiedy sie okazuje, ze monopolu ani szantazu nie da sie zalozyc i cale granie macica obraca sie przeciw wam:D podsumowujac - nie masz libido, dobierz sie w pare z impotentem lub kims, kto ma podobnie, albo przygotuj sie na ciezka krytyke idiotyzmow, wzglednie na bolesna konfrontacje z rzeczywistoscia. seks jak picie alkoholu dla ludzi swiadomych jest wyborem, nie koniecznoscia jak w przypadku uzaleznienia. ale jak obracasz sie w srodowisku wylacznie jednostek uzaleznionych(mozna sie pokusic o taka teorie czytajac to co piszesz) to moze nalezy ZMIENIC SRODOWISKO?

Gość gość
Widzisz i to jest właśnie obrzydliwe u facetów, że seks traktują jak czynność fizjologiczna. Że są zdolni uprawiać go bez zaangażowania. Łatwo im wykorzystać ciało kobiety, tylko dlatego że jest ładne mając w dupie co ona czuje. Potrafią poniżyc się do tego stopnia aby za to płacić. Paradoksalnie dziwki najczęściej nienawidzą facetów i mimi gardzą :D ale naiwni kretyni to wierzą że one uprawiają ten zawód bo lubią seks :D ta, i może orgazmy jeszcze maja :D To czy chcę być w związku czy nie, jest wyborem i jeśli miałabym być z kims kto w ten spoosób podchodzi do tego, to wolę być sama. I nie piernicz o jakiejś karcie przetargowej, bo jeśli facet robilby coś dla mnie tylko po to żeby mieć seks i to byłoby dla niego najważniejsze, to mógłby spadac. I wcale by mi żal nie było, bo i czego. Na takich facetów mam wyjebane

Gość szry
w ogole, skoro lepiej od facetow wiesz o czym myslimy, to tylko znaczyc moze, ze wiem lepiej od kobiet co mysla, wiec jesli napisze ze w zyciu zalezy wam tylko na kasie i faceta traktuja jak bankomat, bede mial racje wedlug twojej logiki. niezle ktos cie zindoktrynowal, ale wspolczuc nie bede:D pozatym odsylam do wypowiedzi z 22:42 - NIE JA SUGERUJE, ZE JEDYNA ZALETA KOBIETY DLA FACETA JEST UPRAWIANIE SEKSU. wiec... o czym ty do mnie... skoncz obracac kota ogonem. wracajac do obecnej pisaniny: seks traktowany jako czynnosc fizjologiczna... siegnij po rozum. piszemy o SEKSIE, to jest tylko i wylacznie czynnosc fizjologiczna. nie dopisuj ideologi tam gdzie jej nie ma. zabijanie to zabijanie, chyba ze bedziesz chciala usprawiedliwic morderstwo dokonane w jakims spiertolonym rytuale i uznac niewinnosc mordercy, bo przeciez ideologia... w takim wypadku, okej, brawa, jestes w takim razie spiertolona, gratuluje. "Łatwo im wykorzystać ciało kobiety, tylko dlatego że jest ładne mając w dupie co ona czuje" no rownie latwo wykorzystac faceta jako bankomat, zlapac "misia" na dziecko i niech zaiwania w kieracie, ku chwale jasnie pani, i tak bedzie opluwany. "Potrafią poniżyc się do tego stopnia aby za to płacić" eee, kto kogo poniza? czy ta osoba, co manipuluje tylkiem, zeby osiagnac korzysci, czy ta osoba, ktora placi OKRESLONA KWOTE ZA USTALONA USLUGE? biznes to biznes, bez usprawiedliwania, bez wieszania psow. znowu: dorabiajac do tego jakas krzywa ideologie zaraz bedzie gdakanie(celowe uzycie slowa) na temat "co bylo pierwsze, jajko czy kura" "ale naiwni kretyni to wierzą że one uprawiają ten zawód bo lubią seks smiech.gif ta, i może orgazmy jeszcze maja smiech.gif" - tu sie zgodze, robota jak robota, ale nie wierze, ze nie ma przypadkow... nazwijmy to umownie "pracoholizmem". tak czy siak - troche bez zwiazku, lubisz obrazac plec przeciwna, wychodzi slepa zawisc - znowu. Dobrze, miej wybor i nie wchodz lub wchodz w zwiazki, jednak zwracam ponownie uwage: nienawistnym, zindoktrynowanym mysleniem, na starcie dehumanizujac faceta, wywolac mozesz tylko jego niechec, szczegolnie po blizszym poznaniu tego twojego "wyznania". pozatym zlo bedzie po twojej stronie, skoro wszystko, kazde dzialanie i zachowanie bedziesz sobie tlumaczyc przez taki pryzmat. na koniec PONOWNIE polecam wrocic do wypowiedzi z 22.42 - KTO UWAZA, ZE FACETOWI KOBIETA POTRZEBNA JEST DO SEKSU? no kto? jakas baba:D i oczywiscie lepiej od faceta wie, co on mysli, o czym mysli... zalosne. KTO TU KOGO CIAGLE PONIZA. zatrybisz? po czyjej stronie jest zla wola, zle spojrzenie? i wydaje ci sie, ze facet ma jakis chory OBOWIAZEK to znosic? takie teksty, KUPCZENIE macica, ktore SAME NARZUCACIE facetowi poprzez wmawianie sobie i wszystkim wokolo tego typu teorii? i zdziwienie, ze jestescie potem oceniane wedle tego, co reprezentujecie takimi wyznaniami... skandal, do cholery, skandal i podwojne standarty.

Gość gość
Związek to miłość, bliskość, poczucie bezpieczeństwa, oparcie w trudnych chwilach,sex. Większość idiotek ubzdurała sobie w pustych łbach że sex jest tylko przyjemny dla mężczyzn a dla nich to coś jak podatek od małżeństwa, przykry obowiązek którego jak tylko się da trzeba unikać. A sex jest integralną częścią związku.

Gość gość
kobiety sa puszczalskie

Gość gość
Nie rozumiem gdy ktoś traktuje małżeństwo jak interes i się wiąże z kimś kogo nie kocha. A dzieci raczej nie planuję.. :O Na co mi kobieta co nie rodzi dzieci ???

Gość gość
Żebyś się nią onanizował.

Gość gość
Sam sobie urodz jak takis madry :O

Gość gość
24 lata to bardzo mało, kobieta po 30 zmienia się w wampira i pruja na potęga z wszyskim co ma palke :D

Gość gość
"wracajac do obecnej pisaniny: seks traktowany jako czynnosc fizjologiczna... siegnij po rozum. piszemy o SEKSIE, to jest tylko i wylacznie czynnosc fizjologiczna. nie dopisuj ideologi tam gdzie jej nie ma" I właśnie takie rozumowanie facetów powoduje u mnie niechęć do nich, wręcz obrzydzenie :O Czynność fizjologiczna :D czy za przeproszeniem srasz używając innego człowieka? No chyba nie. Seks jest zupełnie innym rodzajem potrzeby, która wiąże się z uczuciami wyższymi. No chyba że ktoś uczuć wyższych nie posiada, to może funkcjonuje jak zwierzątko i dla niego to tylko fizjologia :O x " eee, kto kogo poniza? czy ta osoba, co manipuluje tylkiem, zeby osiagnac korzysci, czy ta osoba, ktora placi OKRESLONA KWOTE ZA USTALONA USLUGE? " Ktoś kto płaci, zresztą całkiem grubą kasę za zamoczenie w szambie, sorry ale nazywam to po imieniu, sam siebie poniża. Ale jego sprawa lepiej niech idzie tam płacić, niż ma zawracać d**e jakiejś kobiecie mówiąc jak ją "kocha" kiedy powinno to brzmieć "kocham twoją d**e" :D Kto manipuluje tylkiem? Ja takiego co zrobi wszystko za tylek, nie chcę znać, więc o czym piszesz. Ale fakt, taki co zrobi wszystko za d**e też się poniża :) x Skąd wiem co faceci myślą? Z tego co mówią o kobietach, szczególnie na męskich spotkaniach, po ich zachowaniu, po ich propozycjach. Po tym że etyka zawodowa jakby ich nie dotyczyła... na każdym kroku jakieś podteksty. Po tym że wystarczy normalnie się uśmiechnąć lub zrobić jakiś gest, a faceci już interpretują to jednoznacznie :O Wiem, że istnieją również faceci którzy tacy nie są, jednak jak człowiek na każdym kroku się z czymś takim spotyka, to wychodzi już to bokami.

Gość gość
Bo kazdy chce byc po prostu szczesliwy z kim kto go kocha. Zwiaze sie z kim kto bedzie mnie kochal.

Gość gość
dafs

Gość gość
polki to marne zony

Gość szry
czyli, zero pomylki, dopracowujesz sobie ideologie. zeby robic z siebie swieta krowe i stawiac macice na piedestale rownym bogom. jeszcze zacznij zmuszac ludzi zeby treny pochwalne na temat twojego sikania czy puszczania bakow zaczeli pisac, wyzej srasz niz tylek masz a w dodatku nie dostrzegasz tego nawet jesli ci to jak dziecku wyjasnic, niestety calkowicie TYPOWO gwal*cisz logike na wszelkie mozliwe sposoby. skoro placenie za okreslona usluge wymaganej stawki jest dlaciebie szambem, to zapewne albo wszystko co masz kradniesz, albo zyjesz w wyimaginowanym swiecie, ponownie robiac z siebie swieta krowe i kpiac z logiki. jesli jeszcze do ciebie to nie dotarlo, to juz nie dotrze i nie bedzie mi sie chcialo tego wiecej powtarzac: jestes typowa, dokladnie taka sama jak miliony innych, tylko wybitny frajer bedzie te twoja marszczona i rozpychana dildosami szpare wychwalal, godzac sie na wszelkie ponizenia jakie sobie zazyczysz byle dostapic raz czy dwa razy w roku WATPLIWEGO zaszczytu chocby na nia spojrzenia - przeceniasz siebie i swoja wartosc mowiac wprost. i o takim frajerze mowa, a ktos kto nie ma zamiaru sie dla ciebie ponizac i pojdzie do prostytutki, zamiast twoje chore i egotyczne gierki znosic, jeszcze bedzie przez ciebie bezczelnie obrazany - za grosz wstydu, za to kupa zazdrosci, na marginesie, prostytutka przynajmniej niczym w przeciwienstwie do ciebie nie manipuluje, uklad jest JASNY. to TY czujesz swieta obraze, ze oczekiwanego czczenia nie doznajesz:D skad wiesz co faceci mysla? z jakich spotkan? te na ktorych bywasz nie sa meskie, nie masz bladego pojecia o czym piszesz, jedynie projektujesz swoje nieprawdziwe wzorce, obawy i uprzedzenia. to w TOBIE jest problem, ktorym tak sobie "przeswietlasz" innych. radzilbym isc do psychologa,, ale na pewno rzucilby sie na ciebie, juz samo "prosze sie polozyc" to takie dwuznaczne, nieprawdaz? komus kto normalnie mysli nie trzeba tlumaczyc, CZYJA glowa odczytuje sygnaly lub slowa i doszukuje sie w nich "na kazdym kroku jakichs podtekstow", czyje oko widzi obraz "jednoznacznych interpertacji", powtarzam, bez udowodnionej telepati wmawianie komukolwiek co mysli i jakimi wartosciami sie kieruje jest z twojej strony natarczywe, obrazliwe, oszczercze i przedewszystkim BLEDNE, bo to w twojej glowie(nie mam juz watpliwosci, ze zboczonej, i nie mam watpliwosci ze to bedziesz negowac nie potrafiac sie przyznac nawet przed sama soba) takie mysli sie rodza. zegnam, z kims tak skrajnie skrzywionym, ze uwaza sie za telepatke i dorabia falszywe ideologie tam gdzie nie powinno ich byc nie mam zamiaru wiecej dyskutowac, bo to nie ma sensu, kiedy g****isz logike, grzebiesz ja, potem usilujesz ja odkopac i jej trupem sie posluzyc. PS na marginesie nawet tak swiatow*******ideologiczno - wyznaniowy jak chrzescijanstwo splyca seks do aktu prokreacji jako jedynego akceptowalnego dogmatu. tysiace lat historii, ale swieta krowa potrzebuje nowej religii ktorej zrodlem ma byc jej krocze, no po prostu parodia... za wysoko sie cenisz

Gość gość
do mnie napisal przystojny arab z afryki i nie wiem co robic

Gość gość
Szry, czy ty w ogóle umiesz czytać ze zrozumieniem??? I jeszcze gadasz o logice i odwracaniu kota ogonem, więc albo z tym pierwszym coś u ciebie nie tak albo uskuteczniasz to drugie :D x "skoro placenie za okreslona usluge wymaganej stawki jest dlaciebie szambem, to zapewne albo wszystko co masz kradniesz" Szambem jest dle mnie sama ta usługa, bo jak inaczej nazwać zabawianie się używaną szmata nasiaknieta flora bakteryjna różnych dziadów w dodatku w oderwaniu od uczuć??? :O ktoś kto z takich usług korzysta się poniża, bardziej ponizyc się już chyba nie da. x " jestes typowa, dokladnie taka sama jak miliony innych, tylko wybitny frajer bedzie te twoja marszczona i rozpychana dildosami szpare wychwalal, godzac sie na wszelkie ponizenia jakie sobie zazyczysz byle dostapic raz czy dwa razy w roku WATPLIWEGO zaszczytu chocby na nia spojrzenia - przeceniasz siebie i swoja wartosc mowiac wprost" Chyba wyraźnie napisałam że frajera który by wszytko robił byle tylko do cipki się dobrać, NIE CHCĘ ZNAĆ! I wolę być sama niż z kimś dla kogo największą i jedyną wartością jest używanie mojego ciała. A dildo nie posiadam, więc twoje wywody są z d**y ale wyobraźnia cię ponosi :D x "zamiast twoje chore i egotyczne gierki znosic" A jakie gierki ja wg. ciebie prowadzę i z kim i o co??? :D To że nie chcę z takimi facetami co tylko k*****m myślą i traktują przedmiotowo kobiety używając ich w oderwaniu od uczuć, mieć nic wspólnego. No chyba że to wg ciebie jest gierka :D x "skad wiesz co faceci mysla?" Podobno faceci mówią to co myślą. No chyba że tak nie jest? Jeśli co innego mówią i robią a co innego myślą, to w takim razie nie wiem co myślą. Ale to co mówią i jak postępują widzą wszyscy, a kobieta pewnych zachowań z ich strony ma prawo sobie nie życzyć. x A to co na końcu napisałeś, przypomniało mi jeszcze jedną paskudna męska cechę. Niektórzy faceci jak np. dostaną kosza, i ego zostanie urażone, to wyzywaja i robią kobiecie w otoczeniu klamliwa opinię z palca wyssana, tylko dlatego że im nie dała. Twoje "psychonanalizy" :D tutaj są właśnie w takim stylu. No tak ale przecież wg facetów to nawet ofiara gwałtu jest winna, bo przecież sama chciała i prowokowala, czyż nie takie jest męskie tlumaczenie :O

Gość gość
gość dziś a ty jestes dziewica czy co?