Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Relacja z młodszym mężczyzną, czy ma sens?

Polecane posty

Gość gość

Różnica wieku jest niewielka, ponieważ to tylko rok. Na początku nie mówiłam mu, że jestem rozwódką z synkiem, dowiedział się dopiero po 3 spotkaniu, po czym zamilkł na całe 4 dni i powiedział, że chce być ze mną. Ja mam 32 lata, on 31. Nie wiem jednak, czy nie leci na to, co mam. Mam w miarę nowy dom, zarabiam także dość dobrze. On także zarabia dość dobrze, ale ma tylko mieszkanie. Macie jakieś doświadczenie w podobnych związkach?

Gość gość
Do poruchy może być. Na poważnie dużo mniejsze szanse na sukces.

Gość gość
Eee taki młodszy mężczyzna, to nie młodszy, on jest niemalże rówieśnikiem. Myślałam, że masz mężczyznę 10 lat młodszego. Wtedy sytuacja faktycznie się komplikuje.

Gość gość
1 rok to przecież żadna różnica wieku - czytając tytuł sądziłam, że około 10 lat..Ryzyko, że leci na to co masz jest takie samo jak w przypadku każdego innego mężczyzny...życzę Ci abyś nie miała wątpliwości.

Gość gość
mam kuzyna 32, ona 36, na wiosnę 2018 mają ślubować są ze sobą od 3 lat

Gość gość
Każdy zna jakiś przypadek kto jest kilka lat w takim związku. Ale tak samo każdy zna jakąś parę ona Polka on z afrykańskiego kraju. I nawet o tych nie można śmiało powiedzieć ile to potrwa. Wiadomo, że takie relacje zdarzają się ale to tylko mały promil z całości. No ale zawsze się nam wydaje, że nasza miłość będzie wyjątkowa. No w sumie będzie. Powodzenia.

Gość gość
Ja osobiście mam kolegę, który ma 27 lat a ma żonę w wieku 35 lat. Kochają się i mają dobrze.

Gość gość
On nie wie, że mam dom. Widział tylko mój samochód, a on też jest warty około 70 tys. Tylko dlaczego chce się ze mną wiązać, skoro jestem od niego starsza i mam synka?

Gość gość
Facet przecież na początku zawsze jest słodki. Nawet największy drań. To normalne jak chce się dobrać do majtek. Proza życia przychodzi potem. Ty. Masz ukochanego synka i inne priorytety, a dla niego Twój synek to tylko absorbujący wiecznie uwagę i zabierający czas mały chłopczyk. Facet pokaże na ile jest zdecydowany jak popróbuje tego miodu.

Gość gość
12:50 Tylko jak facet dobiera się do rozwódki z dzieckiem to myślisz, że po to żeby dobrać się jej do majtek? Chyba doskonale wie, jakie priorytety i wartości ma taka kobieta. I vice versa.

Gość gość
Autorka to idiotka, albo temat prowokacja!!