Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Co to może być?

Polecane posty

Gość gość

Witam, Zazwyczaj mój okres trwa 5-6 dni. Ostatni był krótszy, 3 dni a w czwartym tylko lekkie plamienie (jedna wkładka w zupełności by wystarczyła). Niedługo po nim zaczęłam odczuwać bóle podbrzusza, podobne do tych występujących podczas okresu, jednak zawsze odczuwałam silny ból jedynie pierwszego (ewentualnie też drugiego) dnia miesiączki, miałam skurcze przy podnoszeniu cięższych przedmiotów, a dodatkowo doszły do tego mdłości, nie wymiotowałam, ale ciągle czuję jakbym miała gulę w gardle. Od ciepła z kolei miałam okropne duszności, a mdłości się nasilały. Było to tak uciążliwe że po około dwóch tygodniach przypuszczeń zrobiłam test ciążowy, który wyszedł negatywny, oraz wybrałam się do lekarza rodzinnego. Zostałam skierowana na badanie ogólne moczu (wszystko w porządku) a później usg jamy brzusznej, na które jestem umówiona jutro. Wczoraj znowu dostałam okresu, a dzisiaj zauważyłam wydziela się bardzo dużo śluzu nie zabarwionego krwią. Jest on przezroczysty, ciągnący, a zarazem dosyć rzadki. Po raz pierwszy mi się coś takiego zdarza. Czy ktoś ma podejrzenia co może być przyczyną takich dolegliwości? Dodam, że do ginekologa również jestem zapisana, jednak znowu przez kolejki muszę tydzień czekać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować