Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ochota w Warszawie to syf pełno muzułmanów śniadych i żółtków

Polecane posty

Gość gość
Sami na to pozwolili wpuszczajac islamistow

Gość gość
Niestety dzisiaj widziałem na ulicach tłumy kobiet w chustach muzułmańskich, tłumy ciapatych, naprawdę TŁUMY, gwarantuję wam, że było ich więcej niż we Francji czy Belgii, takiej ilości ciapactwa jak dzisiaj w Warszawie nie widziałem, co gorsza często Polki chronią takich bydlaków lub kobiet dżihadystek towarzysząc im i broniąc, to samo było na wyspie Lesbos najpierw hurrra pomagamy, a potem ratujcie nas przed muzułmanami bo się boimy, atakują nas i okradają!!! PiS skazuje Polskę na multikulti i zamachy, taka smutna prawda, a Polacy na to pozwalają!

Gość gość
Teraz sa tez w macedonii dzis ogladalem jak kobieta mowi ze wchodza im do domu i mowią ze sie zabija albo pozwoli im zostac kobieta mowila ze weszli do jej domu jak do siebie jeden z mezczyzn przyłożyl sobie noz do szyi i powiedzial ze sie zabije wyszla z domu i zadzwonila po policje wyprowadzili ich dwa dni pozniej walili jej do drzwi i krzyczeli ze sa glodni nie otwierala to wybili jej okna kamieniami i tak jest w calej tej dzielnicy nikt tam nie puszcza dzieci do szkoly bo zwyczajnie sie boją to bydło nie ludzie albo okradaja tiry jeden kladzie sie na jezdni tir sie zatrzymuje a na poboczu juz czeka masa muzulmanow i kradna co sie da co moze zrobic jeden kierowca?w berlinie ukradli samochod i wjechali w tlum ludzi na szczescie muzulmanin tez zginal w wypadku bo mial przy sobie ladunki wybuchowe wiec pewnie chcial sie wysadzic

Gość gość
Cejrowski może sobie pogadać, nic nie znaczy

Gość gość
Najbardziej denerwuje, że ten idiota z ministerstwa oświaty, chce sprowadzić 120 tys. terrorystów z fałszywymi paszportami i muzułmańskimi zwyczajami, on to nazywa studenci, a rzeczywistość jest taka, że oni zamiast płacić przemytnikowi idą na wizę studencką i nawet studiów nie zaczynają, albo płacą za pisanie prac i tylko żeby jakąś Polkę wyrwać na gadanie o miłości, one niestety głupie jak but, to dają się nabrać, a dla nich to interes, dają d--py za darmo i jeszcze karta pobytu jest. Afrykanie do tej pory płacili za fikcyjny ślub ok. 20 tys., ale mówią, że wystarczy brzydką zbajerować lub starą i już mają za darmo. Stąd tyle ciapactwa i dzieciaków kolorowych się namnożyło.

Gość gość
W powietrze wysadzaja sie ludzie 20-30 lat nie bylo zadnego terrorysty 50,60,70 letniego jak widze tych imigrantow ktorzy wysiadaja z pontonow albo ida tyle kilometrow to sami mlodzi faceci bez zon dzieci sa tam jakies rodziny ale 80% to mlode chlopy gdyby to byli studenci to by przyjechali normalnie na vize lub wymiane studencką a nie ida z buta miesiacami po drodze w kazdym kraju wszczynajac zamieszki

Gość gość
W Warszawie większość ciapatych to młodzi mężczyźni, chodzą grupami, czasami dla niepoznaki się rozdzielają, wszyscy są w wieku poborowym, są tacy co pilnie sprawdzają teren, niektórzy sprawdzają czy nie są śledzeni. Ciekawi są ci, co mają pierścienie dżihadystyczne na rękach,takie z mieczami wahabitów (że niby będą mordować niewiernych).

Gość gość
ndie.pl

Gość gość
Kolejna fala dzikich najeżdża Europę, coś z tym trzeba zrobić, bo niedługo ciężko będzie sobie z tymi bydlakami poradzić!

Gość gość
podobno mamy w Polsce 700 000 nielegalnych imigrantów, ten PiS to tragedia, powinno się ich obalić i wprowadzić rządy nacjonalistów

Gość o nieeeee
Nie jestem "lewakiem", ale pytam: gdzie, kurna, jest PiS?! Tak sie chwala, ze w przeciwienstwie do PO nie zgadzaja sie na multi-kulti i co?!

Gość co to za sciema
Na stronie 1 wyraznie widac, ze prawie wszystkie wpisy sa od tej samej osoby (taki sam styl pisania). Ktos tu chyba specjalnie wsadza kij w mrowisko. Niech wypowiedza sie normalni warszawiacy, a nie platne szczuje.

Gość gość
Normalni Warszawiacy uciekają z Warszawy, zostają przyjezdni, ale i oni są zszokowani islamistami jacy już tu są.

Gość gość
W Ecclesia in Europa Jan Paweł II pisał: (…) W szczególności ważne są poprawne relacje z islamem. Dialog ten, jak w tych latach wielokrotnie uświadamiali to sobie Biskupi europejscy, „musi być (…) roztropnie prowadzony, z jasnym rozeznaniem możliwości i ograniczeń oraz z ufnością w zbawczy plan Boga, obejmujący wszystkie Jego dzieci”. Między innymi koniecznie trzeba pamiętać o znacznej rozbieżności między kulturą europejską, która ma głębokie korzenie chrześcijańskie, a myślą muzułmańską. https://ndie.pl/przyjaciel-jana-pawla-ii-papiez-wiedzial-ze-islam-najedzie-europe/

Gość gość
Dlaczego ci zdrajcy narodu, czyli PiS, niszczy Polskę? Cała Warszawa, z każdym dniem zamienia się w gnój, czarnych, śniadych, arabów, czeczenów. Pełno tego gnoju, a smród już się unosi. Srają na chodnikach jak w Paryżu, są agresywni, handlują narkotykami i robią wszystko aby nas zniszczyć ich kultura to kultura barbarzyńska, niszczą każdy kraj do którego dotrą, przykładem Szwecja, Belgia czy Niemcy, gdzie rodzima ludność boi się już wychodzić z domów, omijają dzielnice muzułmańskie czy imigranckie ze strachu, bo albo zgwałcą albo okradną i zabiją! To samo chce nam zafundować rząd zdrajców narodu PiS!!! Potrzebna jest rewolucja!!!

Gość gość
gość wczoraj Dlaczego ci zdrajcy narodu, czyli PiS, niszczy Polskę? Cała Warszawa, z każdym dniem zamienia się w gnój, czarnych, śniadych, arabów, czeczenów. Pełno tego gnoju, a smród już się unosi. Srają na chodnikach jak w Paryżu, są agresywni, handlują narkotykami i robią wszystko aby nas zniszczyć ich kultura to kultura barbarzyńska, niszczą każdy kraj do którego dotrą, przykładem Szwecja, Belgia czy Niemcy, gdzie rodzima ludność boi się już wychodzić z domów, omijają dzielnice muzułmańskie czy imigranckie ze strachu, bo albo zgwałcą albo okradną i zabiją! To samo chce nam zafundować rząd zdrajców narodu PiS!!! Potrzebna jest rewolucja!!! xxxx Nasuwa mi sie nastepujaca odpowiedz, do posluchania na YouTube: "Lech Kaczyński - mąż stanu czy zdrajca?". (Zaznaczam, ze nie jestem lewakiem, staram sie miec obiektywny osad.)

Gość gość
uciekłam z Warszawy, żeby zaznać spokoju do Piaseczna a tu jeszcze gorsza wieża Babel niż w samej stolicy - ukrole, gangi czeczeńskie i mnóstwo agresywnych ciapatych

Gość gość
kuźwa co się z tą Polską dzieje?

Gość gość
Aaaa, to nie dziwi mnie dlaczego tak dużo w okolicach Piaseczna tanich domków, ludzie masowo się stamtąd wyprowadzają. Podejrzewałem, że coś musi być nie tak, żeby sprzedawać ładne domy za tak niską cenę.

Gość gość
dziwisz się? wyposażysz sobie domek, wyjedziesz na wakacje a tu w międzyczasie przyjdą ukrole albo czeczeni i ci go okradną. niedawno powstała nowa pralnia kasy z dragów w Piasecznie szumnie nazwana dyskoteką, sprawdźcie jakiej narodowości są bramkarze i jak się zachowują ;/ nie będę podawać nazwy, ale mieszkańcy miasta wiedzą o jakim "lokalu" mowa

Gość gość
Mogę tylko przytaknąć - na Ochocie coraz więcej tego, potwierdzają chociażby ekspedienci w sklepach. Na ul. Niemcewicza już sobie grupka czterech obrała stałą miejscówkę na siedzenie i picie piwa; co ciekawe, praktycznie przy samej ulicy, nie że jakoś zakamuflowani. Pamiętam któregoś wieczoru słyszę, że ktoś się drze. Nie krzyczy a drze, na całe gardło. Raz po raz, wrzaski niemal nieludzkie. Nie idzie zignorować, wyglądam więc przez okno. Na wspomnianej miejscówce stoi grupka ciapatych i najwyraźniej się kłóci. Dwa okazy wydzierają się najgłośniej - przerażające wręcz skowyczenie, dźwięk czystej, niezmąconej wściekłości i agresji. Dosadnie do mnie wtedy dotarło jak bardzo oni są inni. Oczywiście, słyszałem nie raz i nie dwa kłótnie pijanych polaczków, ale to był dla mnie zupełnie nowy poziom. Aż dziw że rękoczyny ograniczyły się do kilku popchnięć. brrr

Gość gość
typowy muzułmanin