Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wierze, że kobieta nie chce mieć dziecka i facet też nie

Polecane posty

Gość gość

Sądzę, że można np. myśleć, że się nie chce, bo to ciężkie i wymaga poświęcenia paru lat życia + ew. opieka w przypadku jego kalectwa. Ale jednak, mimo wszystko, gdzieś podskórnie czai się instynkt, który każe się rozmnażać i tyle, co tu więcej pisać? Taka osoba będzie nieszczęśliwa, a będzie udawać, że jest, przekona nawet samą siebie.

Gość gość
Nie warto sie rozmnazac,duzo wiecej jest przeciw.

Gość gość
To czemu baby zabija ja dzieci? Topia scandals do smieci? Jak mi to wytlumaczysz? Bo ja sama juz tego nie pojmuje!

Gość gość
Dzieci zeby przekazac geny ale to egoistyczne. Czesto widze matka gruba i bachor gruby, albo ojciec brzydki okularnik i dwa bachory rownie brzydkie i tez w okularach. Rozmnazanie jest bez sensu. Co innego zwierzeta, rodza sie lepsze, ładniejsze (pomijajac chów wsobny czy nedzne hodowle psow). Ludzie rodza sie coraz gorsi, slabsi genetycznie. A wszystko przez to, ze dostep do seksu ma kazdy, a powinni miec nieliczni.

Gość gość
gość dziś Czyli uważasz, że Steven Hawking nie powinien był się rozmnożyć? I że Ty autorze/autorko masz do tego większe prawo? :O.. smutne to co piszesz, bo świadczy o twej wielkiej powierzchowności i okropnym charakterze.. A Steven ma 2 synów oraz córkę, trójkę bardzo zdolnych dzieci ;)

Gość gość
gość dziś Przepraszam to do autora/autorki odpowiedzi :)

Gość Teppic No7
Ludźmi, poza genami, kierują również memy. Świadome odchodzenie od imperatywów wpojonych genetycznie na rzecz memów traktuję jako oznakę świadczącą o wyższym intelekcie. Plus, jak ktoś wspomniał, myślę, że jest więcej argumentów przeciw rozmnażaniu się niż za.

Gość gość
Nie, ja nie powinnam sie rozmnozyc, mialam problemy zdrowotne i nie chce ich przekazać nikomu. Co z tego, ze ma zdolne dzieci? Nie rozumiesz, ze najważniejsze jest zdrowie i sila. A zdrowie takze psychiczne. Dobrze jak sie geny mieszaja. Nie sledze zycia celebrytow, ale skoro ten Steven jest slawny to pewnie tez bogaty, mial mloda, zdrowa partnerke? Mial pieniaxze na zapewnienie dziexiom bezpieczeństwa?

Gość gość
To nie wierz.Ograniczona istoto

Gość gość
Sądzę że Może myśleć ze nie chce :) pdf Myslisz że kazdy chce sie męczyć ze śmierdzący bachorem,nigdzie nie wychodzić ,nie mieć znajomych,żyć tylko dzieckiem,nie przeżywać przygód, nie uprawiać seksu itd itd itd No musisz mieć nasrane jak ci się takie życie niewolnicy podoba.Tym bardziej że faceci Bab które rodziły lecą na te które nie mają d**y rozjechanej prze czołg :)

Gość gość
Po co komu nie wyspane noce i zniewolenie.Aushwitz ju bylo