Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młody jęczmień

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny, czy któraś z was stosowała młody jęczmień w tabletkach w trakcie odchudzania? Czy rzeczywiście pomógł czy to kolejne naciągactwo? Stoję teraz przed wyborem czy go kupić czy to nie ma sensu, na stronie piszą że aż 4 tabletki dziennie trzeba brać, nie chcę się truć. Macie może to przetestowane?

Gość gość
a w jednorożce też wierzysz?

Gość gość
Moja córka stosowała , ale ie tyle do odchudzania co miała problemy z zaparciami i świetnie jej pomógł . Zazywała chyba z kilka mcy i fajnie sie wyregulowało , jesli mozna to tak nazwac :P Wiec pewnie wspomaga odchudzanie .

Gość gość
Jeśli chce sie zdrowo schudnąć to tylko zbilansowana dieta pomoże. Ja bym żadnych wspomagaczy nie używała, bo na pewno nie są zdrowe i po co sobie rozwalac organizm. Będąc na diecie warto sie wspomagać suplementami, u mnie np był to dicopeg 10g, bo czesto po jedzeniu miałam zaparcia

Gość gość
Ja stosowałam i jest do bani . Jeżeli już to polecam ale zaznaczam że nie je się wszystkiego i się od tego chudnie tylko to wspomagać ciebie a ty musisz temu pomóc. Ćwiczyć dobrze się odżywiać . A więc mi pomógł them line po tym po prostu nie jedlam bo ja nie miałam czasu, kiedy parę lat temu pierwszy raz to wzięłam to czułam się lekko trochę jak po amfie mialam lekki motorek w d***e i ochoty na jedzenie zero, czy to tak dobrze nie wiem chyba nie ,może dobre przed ćwiczeniami bo dodaje troszkę siły no i colon c od tego po każdym jedzeniu najprościej mówiąc kupa można też zwykły błonik stosować .