Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy wreszcie kobiety zrozumiecie że powściągliwość sexualna zmniejsza szanse

Polecane posty

Gość gość
11:49 Masz udany sex czy nie? Czy zaspokajasz swą "zwierzęcą potrzebę" w 100%? Jak zwał tak zwał byle pod tym względem było fantastycznie

Gość gość
11:53 W seksie jest coś pięknego. Gra wstępna, bliskość i czerpanie z niej przyjemności... Czyż to właśnie nie jest piękne? Ale do tego potrzebne są prawdziwe uczucia między ludźmi. Mechaniczny seks z pierwszą lepszą/ pierwszym lepszym po jednej randce? W tym nie ma nic pięknego, bo nie ma prawdziwych uczuć.

Gość gość
Domy publiczne wymyślono dla singli i dla mężów kobiet które dały dopiero po ślubie i okazało się że mu to nie wystarcza.

Gość gość
11:59 Masz rację że sex z uczuciem jest o niebo lepszy od sexu bez uczucia. Ale właśnie trzeba sprawdzić na 3 randce czy wogole to można nazwać sexem i czy warto lokować w to uczucia.

Gość gość
gość dziś 11:48 A Tobie się wydaje, że domy publiczne wymyślono z dobrego serduszka? x W seksie w związku jest zarówno czas na bliskość, delikatność, czułość jak i na zaspokajanie zwierzęcych potrzeb. W przypadku wizyty w domu publicznym nie ma mowy o bliskości, czułości, bo prostytutka uprawia seks za pieniądze, a nie z miłości do swoich klientów :D ;)

Gość gość
Faceci przystojni i/lub dobrzy w łóżku na ogół właśnie są typami któzy nie chcą sie wiązać, zrozum to maniaku seksu. nie chcą sie wiązać bo mają wielkie powodzenie i chcą sobie szaleć i za 10 lat może ewentualnie się zwiążą i to na pewno z jakąś młodą i naiwną. A faceci z dobrym charakterem nie są demonami seksu, z nimi właśnie trzeba dłużej przebywać, poznawac sie i wtedy z nimi jest seks z miłości. Wolę tę drugą opcję

Gość gość
Jestem fantastyczna w łóżku tak twierdzi mąż i on również.Dlatego jest i miłość.Życiowe i proste

Gość gość
12:05 Trafne stwierdzenie, dlatego jest też miłość. A gdyby sex był kiepski czy była by taka sama miłość?

Gość gość
Było by przywiązanie i skoki na bok

Gość gość
gość dziś Dla was powaznie seks i miłość to to samo?

Gość gość
gość dziś Od bliskości i potrzeb emocjonalnych jest żona, w domu publicznym za to można sie wyżyć bez uszczerbku dla czci żony.

Gość gość
Sex i miłość to nie to samo, ale niektóre kobiety twierdzą że sex w związku nie ma znaczenia i nie ma wpływu na miłość

Gość gość
gość dziś Nie ma czegoś takiego, jak seks z uczuciami. Jest po prostu seks, który realizujesz gdzie chcesz, a uczucia to odrębna sprawa, uważam, że nawet zbyt intymna, by wiązać ją z czymś tak prymitywnym.

Gość gość
I kobiety i mężczyźni uważają że w sexie są ok. To działa w obie strony. Kobieta też powinna na początku związku sprawdzić co potrafi facet, czy nie jest pół impotentem, czy nie dochodzi w 2 min, czy wie o istnieniu gry wstepnej prawda, ja tez sie pozbyłam dwóch adoratorów, bo jednemu nie stawał i to regularnie, a drugi kończył zanim sie zorientowałam ze zaczynamy seks

Gość gość
Kochać bez seksu można bliskich ale to inna miłość

Gość gość
Istnieje udany sex bez miłości, ale miłość bez udanego sexu długo nie przetrwa.

Gość gość
gość dziś Bo seks nie powinien mieć wpływu na miłość. Ślub bierze się chyba dla czegoś więcej, niż seks. A skoro z braku seksu znika miłość, to to żadna miłość.

Gość gość
gość dziś Kochać można tylko bliskich, seks nazywany tzw miłością to właśnie wymówka.

Gość gość
Może nie znika miłość bez sexu, ale pojawia się zdradą, związek się rozpada i miłość też. No chyba że dajesz mężowi kasę co weekend i idzie do agencji, to wszystko ok

Gość gość
To że kończy po 2 min.oznacza wyposzczony lub bardzo podniecony.Ważna jest gra wstępna a to żeby umoczyć na 2 min i koniec to facet powinien zacząć odnowa

Gość gość
Zastanów się z jakich powodów biorą ślub 20 latkowi, gdzie nie ma pracy, majątków itd. Biorą dlatego że dobrze im razem ze sobą w każdej sferze życia, szczególnie w sexie.

Gość gość
Normalna kobieta nie ślizga się po innych.Żenada

Gość gość
gość dziś W takich przypadkach nic nie znika wbrew pozorom, bo nie ma co zniknąć.

Gość gość
Długi temat lecz osoba doświadczona da najtrafniejsze rady czytaj od początku ze zrozumieniem.Mając 20 lat i o czym można dyskutować

Gość gość
12:03 Wg mnie trzecia randka to za wcześnie na seks, ale to zależy od osobowości. Do łóżka powinno się iść wtedy, kiedy pożądania i ciekawości nie da się już opanować. A ustalanie sobie z góry, że "zrobimy seks na 3 randce", niezależnie od tego czy mam na to ochotę, czy niezbyt, to nonsens.

Gość gość
Mogę być wyposzczony i spać z miss ale nigdy nie dojdę w 2 min, dobry kochanek umie kontrolować wytrysk i najpierw doprowadza kobietę do szczytu, właśnie dlatego że jest cholernie atrakcyjna i zależy mu na niej.

Gość gość
To że kończy po 2 min.oznacza wyposzczony lub bardzo podniecony.Ważna jest gra wstępna a to żeby umoczyć na 2 min i koniec to facet powinien zacząć odnowa niestety nie z tego to wynikało i do tego to taki typ, ze juz nie mógł 2 raz

Gość gość
Tak przykładowo pisze 3 randka, chodzi o to by iść do łóżka zanim jesteśmy na maxa zakochani i motylki przysłonią nam zdrowe myślenie. Gdyby facet na 1 spotkaniu powiedział że jest impotentem prawdopodobnie byś się z nim więcej nie spotkała. A jeśli już jesteś zakochana to zaczynasz kombinować, a może to się wyleczy, a może palec i język mi wystarczą itd

Gość gość
Tak przykładowo pisze 3 randka, chodzi o to by iść do łóżka zanim jesteśmy na maxa zakochani i motylki przysłonią nam zdrowe myślenie. kotku, a po co mam na 3 randce zmuszać sie do seksu skoro nie mam na to ochoty jeszcze i dawać d...jakimś nieciekawym frajerom, z którymi np nie bedę sie spotykac bo po blizszym poznaniu i paru randkach charakter mi sienie spodoba, albo objawia nam sie róznice swiatopogladowe?nie przesadzajmy ze jestem jakąś idiotka, która sie zakochuje w tydzień, czy miesiąc

Gość gość
Zakładając ten temat chodziło mi o kobiety koło 30, bo że nastolatka chce poczekać to normalne, i ciekawi mnie czy te wypowiadające się że z sexem czekać są same czy w zwiazku