Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bardzo chcę dziecko co robić?

Polecane posty

Pieluchy wielorazowe są o wiele zdrowsze, proszę poczytać badania o szkodliwośc***ampersów. Zawarta w nich chemia powoduje raka! A tusz to rzęs do akurat JEST pierdoła nikomu do szczęścia niepotrzebna.

Gość gość
14.43 Nie rozumiem takiego podejscia typu: już nie muszę o siebie dbać, bo mam dziecko i tylko ono się liczy. Nic, że chodzę zaniedbana, w starych butach, przecież mam dzidziusia i można zniknąć jako kobieta. Moim zdaniem kobieta zawsze powinna o siebie dbać, i jak wie, że nie będzie ja stać na nowe buty dla siebie czy tusz to nie stać ją też na dziecko. I nie ma co wmawiać kobietom, że rezygnacja z podstawowych potrzeb to normalna sytuacja. To nie sa zbytki moim zdaniem. Nigdy bym nie polecała kobietom takiego rozwiązania i takich wyrzeczeń.

Gość gość
takie wynagrodzenia to ma ok. połowę polaków ma w tym cholernym, pieprzonym, złodziejskim kraju. Żyjemy i nie zdychamy z głodu, ja jako pierwsza się do nich zaliczam

Gość gość
Spoko wybudujesz sie

gość wczoraj Stać mnie na nowe buty- ale nie są mi do szcześcia potrzebne. Szczęście to zdrowe dziecko a nie wyfiokowana mama. Szczęśliwe dziecko to szcześliwa mama- nigdy na odwrut!