Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężów , którzy wrócili do zon

Polecane posty

Gość gość
Faceci jeszcze długo będą rządzić światem. :):):):).

Gość gość
7.31 i 7.32 chora psychicznie to jesteś ty skoro wydaje ci się że zaciągnięcie żonatego do wyra to tylko jego wina :D i, że ten żonaty zostawi rodzinę dla takiego szmatławca jak ty :D

Gość gość
Nic dziwnego że zdradził tak p*****lnięta żonkę, nikt z taką wariatka nie wytrzyma :D

Gość gość
gość dziś P*********l lepiej swojemu mężowi żeby się za innymi nie oglądal. Albo zrób coś ze sobą, morswinie. Żegnam. xx Ty wiejska raszpla z pyzatym ryjem od cudzego męża to się odwal, bo on rzyga jak tylko na ciebie spojrzy wypłoszu szkaradny. :D Zrób coś ze sobą, to może jakiś lump zawiesi oko na tobie :D i nie będziesz musiała napadać oraz molestować żonatych mężczyzn tępa k****.

Gość gość
raczej

Gość gość
gość dziś Nic dziwnego że zdradził tak p*****lnięta żonkę, nikt z taką wariatka nie wytrzyma xxxxxxxxxx Nic dziwnego, ze wyyroochał w krzakach i splunął na ciebie. P*****lniętej d***** nikt nie potraktuje poważnie :D

Gość gość
Ty tak serio czy to prowo bo ciężko wyczuć?

Gość gość
No olał żonaty dziwke to zwariowała i smaruje post za postem wyzywając każdego po kolei :D

Gość gość
No ja wieże posty żony z szalem jedynie.

Gość gość
Bo ty oślepłaś jak zwykle i własnych postów nie widzisz :D

Gość gość
k***a wyzywać może ale jak się k****e oberwie za te wyzwiska to już tylko żona winna. a skąd wiesz pustaku może to twój misio żonaty dał ci popalić za wszystkie świństwa które mu robiłaś gdy cię nie chciał roochać?

Gość gość
o. O grubo

Gość gość
dziś a coś ty myślała psycholko, że żona usunie się grzecznie w cień, bo na horyzoncie pojawiła się walnięta k***a z wścieklizną macicy? :D On cię nie chce, a ty latasz za nim jak wściekła suka z wypięta dopą i wywieszonym jęzorem. :D

Gość gość
Gdybym jej nie chcial to bym wrocil do Ciebie ;)

Gość gość
Ale rynsztok, rozumiem, że to desperatki zony sie wypowiadają, co widać po poziomie, a pytanie było do mężów, czytać ze zrozumieniem tez nie potrafią, autorem jestem ja, wrocilem do zony, bo myslalem ze bedzie ok, ale to taki sam pustak jak wy

Gość gość
J*******a kochanko znów dostałaś rozdwojenia jaźni? :D Lecz się wariatko. :D Ode mnie nikt nie odszedł, żeby miał wracać. :D Jesteś ostro walnięta :D

Gość gość
Pustak to jesteś ty głupia k****. Tylko rynsztok potrafisz wrzeszczeć jak ci ludzie dowalą za twoje bluźnierstwa. Rynsztok to z ryja sobie zrobiłaś i będziesz d***** gnojona na każdym kroku, zapamiętaj to sobie.

Gość gość
Kochanka to może buty czyścić od spodu żonie. Tu nie ma czego porównywać bo to przepaść na każdym poziomie.

Gość gość
Mógł sie ciekawie temat rozwinac, ale kochanka i żona go rozwaliły. Czytałam ostatnio, ze to nie tylko osoba będąca w związku zdradza, osoba z ktora zdradza rowniez ponosi wine etyczna (przeciez czesto wie o zonie/dziewczynie), wiec i ja nie dziwie sie, ze żona czuje nienawiść i do niej (sama cos podobnego przeżyłam).

Gość gość
Ale ostatecznie kazdy mysli tylko o sobie, wiec kochanka nie przejmie sie żona w ciąży, czy dziećmi, które juz sa, a maz zdradzacz tez kieruje sie swoimi korzyściami, nie mysli o osobie, której ślubował. Ani o dziecku co jest w drodze.

Gość gość
Żona ma wyj****e na kochankę. Bo kto to jest, jakaś łatwa dupodajka z doskoku, która myślała że da radę coś ugrać.

Gość gość
8:34 autorze tegoż wątku. Chciałabym, żeby twoja żona to co napisałeś przeczytała! Osobiście uwolniłaby cię od bycia ze zobą,miernoto z zapewne małym ciurkiem w majtkach! Pewnie tez sie męczy niezaspokojona tym mikrusem! Potem sie dziwią, ze żony takie wredne! Jak mąż ma małego, do tego wtedy dziś to chodzą wiecznie nabzdyczonych! Panowie spójrzcie na siebie ;)

Gość gość
Przecież to porzucona kochanka ten temat założyła i posty smaruje udając faceta. Każdy o tym wie, że to ta sama co zaczęła wyzywać faceta od k****arzy za to, ze ją zostawił i wrócił do żony. Żony też wyzywa psychiczna szmata, bo jej się wydaje, ze pisze z żoną byłego kochasia :D

Gość gość
I po co te wyzwiska? Faceci się śmieją z tych głupich bab i używają sobie... Facet chce mieć kochankę, to ma, chce wrócić do żony i ta go przygarnia? Ok Interesują mnie uczucia mężów, co czują, czy mają wyrzuty sumienia, czy wracają, bo się nawrócili czy tak im wygodniej, proponuję trochę kultury tu zaprowadzić. Żeby kobiety takiego słownictwa używały, wstyd... a przed ludźmi,i udają bidulki poprawne i skrzywdzone, hipokryzja i brak kultury, smutne to, takie mamy społeczeństwo

Gość gość
Racja, brak kultury, s łoma z butów i dziwic sie, ze facet ma dosyc takiej wulgarnej baby

Gość gość
dlatego od ciebie zwiał zdesperowana kochanko i wrócił do żony a teraz razem z nią śmieją sie z ciebie :D

Gość gość
Chcesz wiedzieć co czuje facet, który zwiewa od kochanki? Czuje ulgę, że już nie śmierdzi koło niego i nikt się z niego nie śmieje, że z prostytutką się zadaje.

Gość gość
Ta zdradzona żona ma poważne zaburzenia psychiczne. W każdym poście widzi kochankę, a to nieprawda. Ja np. nie mam szacunku do zdradzajacego faceta ani do przyjmującej go potem żony. Trzeba się trochę szanować drogie panie.

Gość gość
Czuję ulgę że wyrwał się z łap psychicznej ściery.

Gość gość
dziś a do siebie masz szacunek dopodajko? :D