Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do mężów , którzy wrócili do zon

Polecane posty

Gość gość
dziś , nie jestem żadną 'dupodajką', słownictwo rodem z rynsztoka :O Patologia widzę opanowała kafe.

Gość gość
sama masz zaburzenia psychiczne porzucona kochanko, która wszędzie widzi zdradzoną żonę. ja nie mam szacunku do takich kooref jak ty. małżeństwo się pogodzi nawet po zdradzie, a koorffa koorffą zostanie na wieki.

Gość gość
" małżeństwo się pogodzi nawet po zdradzie" hahahaha :D

Gość gość
i co cię tak śmieszy wywłoko porzucona. z tobą nikt się nie pogodzi, bo ty jesteś wielorazowy wór na spermę dopóki się nie napełni :D

Gość gość
Zdrada to nie koniec świata. Zdradził, ale nie zostawił, tylko chce być z żoną i to się liczy, a nie jakieś zalane ścierwo w krzakach, co teraz fika i smród roznosi wokół siebie.

Gość gość
Żałosne żonki :D róbcie od razu badania wirusologiczne i weneryki bo dostaniecie niespodziankę od moich kochanych mężusiów :D

Gość gość
Uważaj żebyś ty niespodzianki nie dostała prymitywna dzi/wko :D

Gość gość
Niezltch rzeczy można die dowiedzieć od mężów o ich własnych żonach one nawet nie maja pojęcia jak je obsmarowuja ze zajmują sie tylko swoją praca pazurami naucza i kasę i siedzą na telefonach skomlący koleżaneczkom

Gość gość
Co ty bełkoczesz pustaku? Nic ci mężowie nie mówią o swoich żonach, nawet jak próbujesz coś wyciągnąć, to się gowno dowiesz, bo służysz tylko do jednego, a nie do rozmów czy zwierzeń.

Gość gość
Zdziwiłabyś sie chętnie opowiadają bo w domu nie maja z kim pogadać

Gość gość
A z tobą o czym mogą gadać, o ciągnięciu fujary? :D

Gość gość
O tym tez gadamy ciekawsze niż marudzenie kto śmieci wyniesie hehe

Gość gość
bredzisz porzucona kochanko jak potłuczona. myślisz że żony dadzą się nabrać na twoje chore zagrywki? mężowie spędzają z żonami nie tylko czas po pracy ale jeszcze święta urlopy weekendy i zapewniam cię że robią to z chęcią a nie z przymusu. ty wtedy gryziesz pazury ze złości i piana ci z pyska tryska.

Gość gość
No tak a z nami każda chwile kiedy myślisz ze pracuje lub ma sprawę do załatwienia o telefonach i SMS w czasie kiedy ty myślisz ze spędza czas z tobą nie wspomnę hehe

Gość gość
dziś No widzisz jaka z ciebie ciemna masa i nic o małżeństwie nie wiesz? W normalnych rodzinach od dawna jest ustalone kto śmieci wynosi i nie ma żadnego marudzenia. Może w twojej patologii tak było, ze matka wiecznie marudziła, bo był syf i śmieci same z wiadra wyłaziły. :D

Gość gość
Kiedy Daruś rano wstaje, Mama mu śniadanko daje: Dwa jajka i paróweczka - To wszystko jest dla Syneczka Żeby DG siłę miał Żeby wszystkich bardzo kochał!!!

Gość gość
mam nadzieje ze to p********ie odcrzeczy przynosi ci ulgę a zasady .... Juz ja wiem jakie u cienie zasady ale szkoda mi czasu na konwersacje z twoim poziomem zreszta właśnie dostałam SMS ze mezulek mysi cos załatwić ... To wersja dla ciebie głupiutka

Gość gość
tak jasne porzucona kochanko bo ty jesteś wszędzie: w pracy w urzędzie i na gwizdnięcie. jak mąż jest z żona to telefon ma wyłączony lub w samochodzie zostawia i możesz sobie wtedy dzwonić oraz smsować do usranej śmierci.

Gość gość
dziś Żałosny ćwierć mózgu tak się składa, ze mój mąż załatwia wszystko razem ze mną, a ty możesz się co najwyżej załatwić w krzakach, moze ktoś cie dostrzeże :D

Gość gość
Nikt mnie nie porzucił ... Taka wersja to dla ciebie bidulko

Gość gość
Jasne ze z tobą załatwia bo sam mówi ze ty nic nie umiesz i jesteś nieporadna i mało rozgarnięta co zreszta widać po tych wpisach żałosnych

Gość gość
Jak tak dobrze w małżeństwie to po co mężuś szuka innej? Bo ma zj****e życie z taką p*****lnieta babą jak ty! :D

Gość gość
Żoneczki idźcie juz podgrzać obiadek a nie na Kafe czas marnujcie jeśli umiecie chociaż to

Gość gość
Po co ta kochanka w tym temacie tak się udziela. Co za prymityw.

Gość gość
Oj biedne rozgoryczone żony.żal mi was a od razu mówię że kochanką nie jestem.zachowajcie klasę to faceci zostaną i latać nie bede

Gość gość
Jasne ze z tobą załatwia bo sam mówi ze ty nic nie umiesz i jesteś nieporadna i mało rozgarnięta co zreszta widać po tych wpisach żałosnych xx Nie żałosny prymitywie. Mamy wspólnotę majątkową, wspólny dom, wspólne samochody itd. Wszystko jest wspólne, ale co ty o tym możesz wiedzieć desperatko z krzaków? :D

Gość gość
A o tej nieporadności żony to wersja dla ciebie frajerko, żebyś mu tyłka nie truła i w końcu się odwaliła :D

Gość gość
dziś wystarczy że ty już zachowałaś klasę podstawową.

Gość gość
Żałosna żona nawet mi ciebie nie żal bo jesteś za głupia